Hayırdır canım sebebi ne acep?Çok iyiyim süperim yerimde duramıyorum
İlişki esnasında rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden yasaklıyorlarmış doktorlar canım. Doktoruna veya merkeze soruver. Bize tedavi kapsamında yasak demişlerdiKızlar şöyle bir sorum olacak ki ben şimdi rahim kalınlaştırmadayım transfer bekliyorum bu dönemde cinsel ilişki yasak mı acaba bi zararı olur mu
Bekliyorum meraklaGösterim mi sebebini
Teşekkür ederim canımİlişki esnasında rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden yasaklıyorlarmış doktorlar canım. Doktoruna veya merkeze soruver. Bize tedavi kapsamında yasak demişlerdi
Ayy ayyy şükürler olsunn bebiş geliyoo
İnşallah canım ya inşallahAyy ayyy şükürler olsunn bebiş geliyooaklıma gelen tam da buydu, gözün aydın canım benim Sağlıkla koyulaşıp katlanmaya devam etsin değerin
Ayyy çok heyecanlı
Ayyyy tam bir pazara sekeri gerçektende
Maşallah kuzucum amin inşallah sağlıklaa devam etsinİnşallah canım ya inşallahcumadan beri yapıyorum bugün bi tık daha koyulaştı sanki. İnşallah koyulaşarak da devam eder
Evet darısı sana 1 1mucize1umut , inşallah yarın senden de güzel haberler alırız canımSıra sende canım
Yarın inşallah benimki deSıra sende canım
İnşallah canım inşallah
O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünküMaşallah kuzucum amin inşallah sağlıklaa devam etsinyarın mı kan vereceksin?
Ben devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gitmiştim. En boş doktoru seçtim sabaha erken gittimO kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü
Fly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedimçok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah
Gözünaydın canım hatırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKendimin olmuş kadar sevindim yaaaa