Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben devlet hastanesinde kadın doğuma randevu alıp gitmiştim. En boş doktoru seçtim sabaha erken gittim 😂 hatta doktor gelmeden bile sekreter kana gönderiyor. Bir iki saat içinde elimdeki barkoddan sonucu görüyordum.
Hiç boş randevu yok canım ya malesef. Ancak sabahtan gider sıra alırsan bulunur belki .. Kendi hastanem 2 kez test yaptırabilirsiniz demişti. Onlar arayıp çarşambaya ikna etmeyi düşünüyorum şimdilik😅 haftasonu memlekete gidip haber verecem çünkü(inşallah tabi)

Hiç boş randevu yok canım ya malesef. Ancak sabahtan gider sıra alırsan bulunur belki .. Kendi hastanem 2 kez test yaptırabilirsiniz demişti. Onlar arayıp çarşambaya ikna etmeyi düşünüyorum şimdilik😅 haftasonu memlekete gidip haber verecem çünkü(inşallah tabi)
Arayip ikna etmene gerek yok. Direk git idrarda pozitf gördüm de direk yaparlar kanı zaten 😁 çarşamba cuma kan veririsn o zman daha iyi olur hafta sonu gitmek için rahat olur

Arayip ikna etmene gerek yok. Direk git idrarda pozitf gördüm de direk yaparlar kanı zaten 😁 çarşamba cuma kan veririsn o zman daha iyi olur hafta sonu gitmek için rahat olur
Evet tam olarak ben de böyle düşündüm canım 😅 elimde bir sürü test var o zamana kadar yapar dururum yerinde duruyor mu diye içtima çekeriz 😅

Fly3646 Fly3646 teşekkür ederim canım benimmm çok yardımın dokundu bana Allah razı olsun senden🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah şekerlerimizi ☺️
1 1mucize1umut sağol canım sen patlatmayınca bi test ben patlatayım bari dedim😅 çok sabırlısın maşallah. Yarın senden de bomba gibi haberler alacağız inşallah 🤲🐣
Bu sözüne sabrın sonu selamettir diye cevap vermek istedim selamete cikacaz inşallah canım 🥰 korkuyorum sonuçtan ben o yüzden bekliyorum,😊

Bu sözüne sabrın sonu selamettir diye cevap vermek istedim selamete cikacaz inşallah canım 🥰 korkuyorum sonuçtan ben o yüzden bekliyorum,😊
Evet canım sonumuz selamet olsun inşallah 🙏🏼 Ben de çok çekiniyordum da erken yaptım çok çıkmazsa da günü gelmedi daha der kendimi avuturum dedim😅 yoksa direk bugün yapamazdım hayatta

O kısma karar veremiyorum hiç. Siz nerde vermiştiniz ilk? Nereye gidip versem sağlık ocağı çok geç çıkarıyor aciller çok kalabalık covid dolu gitmek istemiyorum. Ama sağlık ocağına uğramam da lazım fitilim bitiyor iki güne çünkü 🙄
İlk iki tahlil için acıbadem e gitmiştim canım, çift maske ile korunarak.

Ayy cok heyecanli guzel guzel koyulassin iyice insallah, yesinler o pazar sekerini🐣😍
Kacinci gununde yaptin testi
İnşallah canım darısı hemencik sana da olsun. Bugün 8. Gün benim. Cuma-cumartesi de yaptım yine vardı ama iğne etkisi mi diye şüphe vardı içimde. Bugün de görünce artık tamam galiba dedim☺️

İnşallah canım darısı hemencik sana da olsun. Bugün 8. Gün benim. Cuma-cumartesi de yaptım yine vardı ama iğne etkisi mi diye şüphe vardı içimde. Bugün de görünce artık tamam galiba dedim☺️
Vallahi tamam duruyo😍
Cok sevindim canim, insallah darisi bizlere😊
Yakininda ozel polikinik yok mu hic, hastane kalabalik olur illaki

Vallahi tamam duruyo😍
Cok sevindim canim, insallah darisi bizlere😊
Yakininda ozel polikinik yok mu hic, hastane kalabalik olur illaki
Yürüyüş mesafesinde yok arabayla var ancak. Yürüyüş mesafesinde bir sağlık kabini var ama test günüme de çok kalmadı ki 🤗
Sen ne yapacaksın neye karar verdin canım?

Yürüyüş mesafesinde yok arabayla var ancak. Yürüyüş mesafesinde bir sağlık kabini var ama test günüme de çok kalmadı ki 🤗
Sen ne yapacaksın neye karar verdin canım?
Anladim canim, erken gormussun cift cizgiyi degerde guzel cikicak insallah😍
Histeroskopiyi yaptirmamaya karar verdim, daha once bisi cikmadigindan belki rahatim bosver dedim kendime🤷🏻‍♀️
adetle baslicaz bakalim daha cok var bana😂

X