Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah'tan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun bakarsın sürpriz yumurta gibi çıkıverir ortaya Allah büyük

Canım iyi olmana sevindim. Malesef bazen her şey yolunda gitmiyor yolumuza çıkan taşlar bize engel değil. Vardır bir hayır diyoruz ya hep.
Biraz dinlenmek düşünmek iyi gelecek. Gerçekten zaman her şeyin ilacı. İnsallahh hayirlisi ile bomba gibi diğer tedavine başladığın gün gelecek. Biz her zman buradayız ne zman istersen yaz lütfen

Sen kendin iyi ol da canım yeniden dener kavuşursun bebişine inşallah
ne zaman istersen gel buralardayız biz

Merhaba naptınız tekrar yapsaydınız testinizi reglnize ne kadar varken yaptınız testi birde

Canım benim Allah bir kapıyı kapıtırsa başka yerden açar sen yeter ki inan buna vazgeçme. Hakkında hayırlısı olsun,dualarımız seninle

Merhaba naptınız tekrar yapsaydınız testinizi reglnize ne kadar varken yaptınız testi birde
Merhaba
İdrarda baktığım testlerde bugüne(10.günüm) kadar negatif gördüm. Bugün 2.çizgiyi çok silik gördüm. 9.gün kanda beta hcg 4 , 10. Gün 7,5 çıktı. Pazartesi bir daha bakacağız bakalım bu değerler çok düşük ama Allahtan umut kesilmiyor işte

İnşallah pozitif tir. Benimde regl 3mart gözüküyor 5.mart test dedi doktor bugün 5.günümdü ama hiç bir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum umarım hayırlı sonuçları alırız

Gözünaydin canım. Gerçekten ilaçlar çok yordu. Bitmiyor ama vitaminler devam ediyor
Yok kız benim vitaminim bi o eksik kaldı tüh bi folik var demirbaş 3 senelik kankam tiroid ilacım var şu an iğneyi biraksaydim asıl artık zorluyo yaparken girmiyo arada bı ya

Yok kız benim vitaminim bi o eksik kaldı tüh bi folik var demirbaş 3 senelik kankam tiroid ilacım var şu an iğneyi biraksaydim asıl artık zorluyo yaparken girmiyo arada bı ya
12. Haftadan sonra folik asit bitiyor. Sonra içerisinde çeşitli vitamin olan ilaç başlıyor ayrıca demir ilacida ekleniyor tiroid ilacını bende içiyorum. İşte bitmiyor bitmiyor

Günaydın kızlar
Birşey sorucam sizlere estrofem kullanırken adetiniz de kesilme oldu mu benim ilk iki gun gayet iyiydi ama sanki ilactan sonra bir anda kesildi leke lekr oluyorr
Merhabalar bende şuan rahim kalınlaştırmadayım bende estrofem kullanıyorum günde 3 kere. Aynen senin gibi 2 gün oldum şimdi gelmiyor. Normalde 4. Günümdeyim. Bir sıkıntı oldu mu Dr la görüşmüş müydün bu durumu canım

Doktorla konuşmadım ama daha önce tedavi olan arkadaşlarıma sordum bu durum olabilir demişlerdi bı sıkıntı da olmadı şükür doktorum herhangi bi sıkıntı varlığından bahsetmedi olmadı yani birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…