- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım memlekete geldim ben yasaktan dolayı evden çıkamıyorum pazartesi ye kaldı benim ki1 1mucize1umut canim sen kan verdin mi?
Çok teşekkür ederim canım sende sona yaklaşmışsın sanırım hayırlısıyla pozitif haberler alırsın inşallahBaslangicin hayırla sonuclansin inşallah canım
inşallah canım evetson adım yarın son gün test yapicam bakalım pazartesi günü inşallah pozitif sonuç alırımÇok teşekkür ederim canım sende sona yaklaşmışsın sanırım hayırlısıyla pozitif haberler alırsın inşallah
Canım adet agrısına benzer ağrılar oluyor. Ben de gögüs hassasiyeti de olmuştu. Bazılarında olmuyor. İnşallah yarınki değerinde güzel bi artış olur canım bizi de haberdar etCanlar günaydın mutlu pazarlar
Benim bugün 12.günüm ve 2 gündür adet olacak gibi sancılarım oluyor belim çok ağrıyor. Göğüslerimde hiç bir şişlik ağrı sızı yok. Yarın kan testimi tekrar edeceğim ama bu günlerde bu ağrılar normal mi? Aranızda 12. Günde böyle ağrı olan var mı?
Canım inşallah güzel haberler alırım da ilk size haber vereceğim zaten Ama açıkçası çok umutlu değilim. Biraz baktım falan tüp bebekte geç tutunma olayı pek yok gibi. Tek umudum benim 3. Gün embriyosu idi birkaç örnek olay okudum geç yükseliyormuş beta hcg 3. Gün embriyosunda 14.gün değerine bakın yazmışlar Ne bileyim işte artık telefonda araştırıp okumaktan gözlerim bulanık görüyorCanım adet agrısına benzer ağrılar oluyor. Ben de gögüs hassasiyeti de olmuştu. Bazılarında olmuyor. İnşallah yarınki değerinde güzel bi artış olur canım bizi de haberdar et
Hep yapıyoruz onu bi sürü okuyup araştırıyoruz, biraz daha rahat olmak lazım. Sen de oyalanacak şeyler bul canım. Hakkında en hayırlısı olsun merakla bekliyoruz sonucunuCanım inşallah güzel haberler alırım da ilk size haber vereceğim zaten Ama açıkçası çok umutlu değilim. Biraz baktım falan tüp bebekte geç tutunma olayı pek yok gibi. Tek umudum benim 3. Gün embriyosu idi birkaç örnek olay okudum geç yükseliyormuş beta hcg 3. Gün embriyosunda 14.gün değerine bakın yazmışlar Ne bileyim işte artık telefonda araştırıp okumaktan gözlerim bulanık görüyor
Yaaa bende seviniyorum bitecek inşallah diye neyse sağlık olsun napalim icecez mecbur midemiz mahvoldu galiba12. Haftadan sonra folik asit bitiyor. Sonra içerisinde çeşitli vitamin olan ilaç başlıyor ayrıca demir ilacida ekleniyor tiroid ilacını bende içiyorum. İşte bitmiyor bitmiyor
Ben 12.gun kan verip öğrendim gecesine kramplar girdi dedim hasta Olcam bence yanlış çıktı sonuç ama minnagim benimle çok şükür sadece göğüs hassasiyeti ile kafayı yedim durdum olmadı kesin falan diye ama çok şükür RabbimeCanlar günaydın mutlu pazarlar
Benim bugün 12.günüm ve 2 gündür adet olacak gibi sancılarım oluyor belim çok ağrıyor. Göğüslerimde hiç bir şişlik ağrı sızı yok. Yarın kan testimi tekrar edeceğim ama bu günlerde bu ağrılar normal mi? Aranızda 12. Günde böyle ağrı olan var mı?
Sokağa çıkma yasağı var birazcık sıkıcı gibi ama şükür güneş varGünaydın kızlar ne güzel bir gün değil mi
Öyle gerçekten canım, mis gibi havalar burada, köpeğimizle gezdik havamızı aldık geldikGünaydın kızlar ne güzel bir gün değil mi
Canım inşallah ben de küçük bir umut zerreciğine bile tutunacağım Sende göğüs hassasiyeti var mıydı da olmadı diye düşündün ben de zerre bir şey yok göğüslerde Kimyasal gebelik ihtimali yüksek gibi bende ama işte bir umut benimkisiBen 12.gun kan verip öğrendim gecesine kramplar girdi dedim hasta Olcam bence yanlış çıktı sonuç ama minnagim benimle çok şükür sadece göğüs hassasiyeti ile kafayı yedim durdum olmadı kesin falan diye ama çok şükür Rabbime
Çok iyiyim süperim yerimde duramıyorumÖyle gerçekten canım, mis gibi havalar burada, köpeğimizle gezdik havamızı aldık geldik
Sen nasılsın bakalım
Canım bazi doktorlar yasaklıyor bazıları yasaklamıyor. Benim doktorum yasak demedi ama biz dikkat etmiştik. İçin rahat edecekse en azından transferden 3 4 gün önce ilişkiye girmeyin.Kızlar şöyle bir sorum olacak ki ben şimdi rahim kalınlaştırmadayım transfer bekliyorum bu dönemde cinsel ilişki yasak mı acaba bi zararı olur mu