- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Sabah ilk girdim ve sana baktim özellikleKızlar günaydınDün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Ya canımsın yaaa Allah senden razı olsun ne muradı varsa yüreğinin hayırlı kılsınSabah ilk girdim ve sana baktim özellikle
İdrarda enfeksiyon yok demekki. Akıntılar bazen beyaz, bazen şeffaf su gibi, bazen sarı hep oluyor, normal yani.Benim bir sorum var ben 9. haftaya girmek üzereyim 2 -3 gundur bende beyaz bir akinti geliyor bu normal mi ? Sizde boyle bir akıntı oldu mu ?
Ben 7.haftada kan ve idrar kültür testi verdim ve üreme oluşmadı yani bir sıkıntı yok dedi doktor.
Su bir kaç gündür bu durumu yaşıyorum
Canım inşallah geç tutunmadır katlanarak artmaya devam eder, sağlıkla gelsin bebişin inşallah sanaKızlar günaydınDün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Günaydın canım. İki günde bir yaklaşık iki kat artması gerektiğine göre artış iyi gibi ,geç tutunma olmuş gibi görünüyor. İnşallah selametle büyür değerin katlanarak artarKızlar günaydınDün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Canım geç tutunma olabilir. İnsallahh sağlıkla devam eder. Sen iki günde bir tahlile devam et mutlaka.Kızlar günaydınDün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Merhaba progestan fitil sizde karın ve kasık ağrısı yaptımı acabaBen kullandım canım ne yaparsan yap dışarı çıkıyor. Bende çok yöntem denedim ama işe yaramadı hep sonradan çıktı. Vucut alıyordur ise yarıyack kısmını
Canım benim 12. Haftaya kadar hafif kasık agrilarim oldu ama doktor normal diyordu adet ağrısı olmadığı sürece. Bende fitilden mi oldu gebelikten mi oldu bilmiyorum.Merhaba progestan fitil sizde karın ve kasık ağrısı yaptımı acaba
İnşallah pazartesi güzel bi değer çıkar canımKriel Optimussprime Fly3646 inşallah canlarım yaaa ufacık da olsa bir umuda tutundum işte. Doktorum pazartesi yine test yaptır dedi bakacağız artık tek umudum geç tutunma olmuş olsun Dualarınızla inşallah
Bahara giderken canım benim nasılsın ben de merak ettim seni bir ses ver bize
Aşılamamın 8.günündeyim 2 gündür karın kasık ağrım vardı acaba ilacın yan etkisimi diye korktum . Enfeksiyon yada mantar yan etkisi ya ondan korktumCanım benim 12. Haftaya kadar hafif kasık agrilarim oldu ama doktor normal diyordu adet ağrısı olmadığı sürece. Bende fitilden mi oldu gebelikten mi oldu bilmiyorum.
Normal canım benimde aşılama sonrası kasık agrilarim olmuştu. 2 defa aşilama oldum ikisinde de vardı hayirlsii olsun bebis sana gelsinAşılamamın 8.günündeyim 2 gündür karın kasık ağrım vardı acaba ilacın yan etkisimi diye korktum . Enfeksiyon yada mantar yan etkisi ya ondan korktum
Amin inşallahNormal canım benimde aşılama sonrası kasık agrilarim olmuştu. 2 defa aşilama oldum ikisinde de vardı hayirlsii olsun bebis sana gelsin
Evet canım hem yanma olurdu. Korkma öyle degildr asilama zamanı yapılan işlemdende ağrı olabiliyor bebis tutunurkende olabiliyor.Amin inşallahmantar yada enfeksiyon olsa kaşıntı olurdu demi
Allah razı olsun bizede dua edin inşallahEvet canım hem yanma olurdu. Korkma öyle degildr asilama zamanı yapılan işlemdende ağrı olabiliyor bebis tutunurkende olabiliyor.
Ederiz tabi ki canım. Dualarim hep bizim gibi zorlu yoldan geçen anne adaylarına. Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkeseAllah razı olsun bizede dua edin inşallah
İnşallah tutunur canım yaa tek umut kırıntım geç tutunma olmasıCanım öncelikle inşallah seninki pozitif olur. Değerin pazartesiye kadar kat kat artar inşallah. Benim 2. Aşılamamda ilk değerim 5.26 çıkmıştı. 2 gün sonra 10.56 ya yükselmişti sevinçten ağlamıştım. Ama ne yazık ki diğer kan tahlili de 0 lara inmişti. Doktor ilaçların etkisi olacağını söylemişti bana. Hatta ilk 5.26 yı söylediğimde bile negatif olduğunu 20 leri geçmesi gerekirdi demişti. O zamanlar çok sinirlenmiştim ama ne yazık ki haklıymış. İnşallah senin sonun benimki gibi olmaz