- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Canim Allah insallah hakkında hayırlısını versin biraz kendini toparla gene başlamaya çalışKızlar günaydın bugün 9. Günüm malum idrarda test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında. Değerim 4 çıktı ve negatif yazıyor.doktorum yarın İçin test yaptırmamı söylemişti yarın yaptırmama gerek kalmadı sanırım
Aslında düşününce oturup gideceksin bişe olmaz yani, ama yine de doktoruna danış sen ona göre gidersin yola.Kizlar birşey sorucam bugün transferin 9. Günü yolculuk yapmak sakıncalı olur mu sizce 3 4 saatlik yol da
Gözün aydın canımÇok şükür estrofem i bıraktım bugün darısı diğer ilaçlara
Aynen 4 sayılır öyleyse bugün bence de. Azcık daha sabır test günü için o zamanBilmem saymıyorumcumartesi transfer olmuştum ama pazar günü 5. Gün olduğundan pazar olmuşum gibi düşünüyorum olaya bu açıdan yaklaşırsak daha 4 oluyor
Gözünaydin canım. Gerçekten ilaçlar çok yordu. Bitmiyor ama vitaminler devam ediyorÇok şükür estrofem i bıraktım bugün darısı diğer ilaçlara
Sonunda ulaştım hastaneye gidebilirsin sakıncası yok dedi yol çok uzun değil aslında 3 4 saat likAslında düşününce oturup gideceksin bişe olmaz yani, ama yine de doktoruna danış sen ona göre gidersin yola.
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallahHadi gözün aydın canımYasmin bittikten kaç gün sonra adet başladı kuzum benim bu pazar bitiyor
Aaa hiç böyle bir şey demediler sorayım ben de çok teşekkür ederimCanım bana tup bebek doktorum transfer günü cikartmisti raporumu.
Ben canım çok acıktıgım için uyandım bu saatte, akşam öğünüm hafif olsun diye çorba içmiştim. Artık akşam öğünlerini geçiştirmicem uyanıyorum sonra böyle acıkıp.Kizlar sabah a çok aç uyanan var mı transfer sonrası resmen midem kazınarak uyanıyorum ben ya bu akşam geç yedim yemeği iyi de toktum açlıktan uyandım
Ben daha test yapmadım bugün 10.gunjm pazar günü test günü ama midem kaziniyor sabahları akşam da gecistirmedim aslındaBen canım çok acıktıgım için uyandım bu saatte, akşam öğünüm hafif olsun diye çorba içmiştim. Artık akşam öğünlerini geçiştirmicem uyanıyorum sonra böyle acıkıp.
ilk zamanlarda da mide kazınması olurdu şimdi daha çok oluyo.
Hadi inşallah bebiş belirtisidir bu acıkmalarınBen daha test yapmadım bugün 10.gunjm pazar günü test günü ama midem kaziniyor sabahları akşam da gecistirmedim aslında
Aynen canım inşallah bebiş belirtisi olsun inşallah çok aminHadi inşallah bebiş belirtisidir bu acıkmalarınaz kaldı öğrenmene
Ben dün öğlen çok yiyince akşam hafif geçiştirim demiştim canım ama yemek lazım demek ki açlıktan uyuyamıyosun yoksa.Günaydın kızlar
Kriel akşam 7 gibi yemek yiyorum. Karnım baya doyuyor sonra elma portakal yiyorum ya da soda içiyorum. Akşam yemeği az yediysm yatarken acikiyorum
Benim bir sorum var ben 9. haftaya girmek üzereyim 2 -3 gundur bende beyaz bir akinti geliyor bu normal mi ? Sizde boyle bir akıntı oldu mu ?Gunaydin merhabalar nasılsınız?
Canim yükseliyor bol bol dua edelim ay bu bugun duyduğum en güzel haber sabah gelirken aklımda sen vardınKızlar günaydınDün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??