Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar günaydın ☀️ Dün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi 🤷‍♀️ Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Sabah ilk girdim ve sana baktim özellikle

Sabah ilk girdim ve sana baktim özellikle
Ya canımsın yaaa Allah senden razı olsun ne muradı varsa yüreğinin hayırlı kılsın 🤲🏼
Bilemedim ki kuzum sevinsem mi üzülsem mi araftayım öyle dua ediyorum yalvarıyorum Rabbime sürekli 🤲🏼 Bir yandan karnıma koyup ellerimi konuşuyorum “ne olur anneni bırakma kuzum” diye. Eşimle aramız bayadır kötü yani ben çiçeklerimi döksem de solmamaya çalışıyorum işte 🤲🏼

Benim bir sorum var ben 9. haftaya girmek üzereyim 2 -3 gundur bende beyaz bir akinti geliyor bu normal mi ? Sizde boyle bir akıntı oldu mu ?
Ben 7.haftada kan ve idrar kültür testi verdim ve üreme oluşmadı yani bir sıkıntı yok dedi doktor.
Su bir kaç gündür bu durumu yaşıyorum
İdrarda enfeksiyon yok demekki. Akıntılar bazen beyaz, bazen şeffaf su gibi, bazen sarı hep oluyor, normal yani.

Kızlar günaydın ☀️ Dün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi 🤷‍♀️ Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Canım inşallah geç tutunmadır katlanarak artmaya devam eder, sağlıkla gelsin bebişin inşallah sana🙏🏻

Günaydın canım. İki günde bir yaklaşık iki kat artması gerektiğine göre artış iyi gibi ,geç tutunma olmuş gibi görünüyor. İnşallah selametle büyür değerin katlanarak artar 🙏🏼🙏🏼

Canım geç tutunma olabilir. İnsallahh sağlıkla devam eder. Sen iki günde bir tahlile devam et mutlaka.

Canım benim 12. Haftaya kadar hafif kasık agrilarim oldu ama doktor normal diyordu adet ağrısı olmadığı sürece. Bende fitilden mi oldu gebelikten mi oldu bilmiyorum.
Aşılamamın 8.günündeyim 2 gündür karın kasık ağrım vardı acaba ilacın yan etkisimi diye korktum . Enfeksiyon yada mantar yan etkisi ya ondan korktum

Aşılamamın 8.günündeyim 2 gündür karın kasık ağrım vardı acaba ilacın yan etkisimi diye korktum . Enfeksiyon yada mantar yan etkisi ya ondan korktum
Normal canım benimde aşılama sonrası kasık agrilarim olmuştu. 2 defa aşilama oldum ikisinde de vardı hayirlsii olsun bebis sana gelsin 🙏🏻💜

Canım öncelikle inşallah seninki pozitif olur. Değerin pazartesiye kadar kat kat artar inşallah. Benim 2. Aşılamamda ilk değerim 5.26 çıkmıştı. 2 gün sonra 10.56 ya yükselmişti sevinçten ağlamıştım. Ama ne yazık ki diğer kan tahlili de 0 lara inmişti. Doktor ilaçların etkisi olacağını söylemişti bana. Hatta ilk 5.26 yı söylediğimde bile negatif olduğunu 20 leri geçmesi gerekirdi demişti. O zamanlar çok sinirlenmiştim ama ne yazık ki haklıymış. İnşallah senin sonun benimki gibi olmaz💜

Canım öncelikle inşallah seninki pozitif olur. Değerin pazartesiye kadar kat kat artar inşallah. Benim 2. Aşılamamda ilk değerim 5.26 çıkmıştı. 2 gün sonra 10.56 ya yükselmişti sevinçten ağlamıştım. Ama ne yazık ki diğer kan tahlili de 0 lara inmişti. Doktor ilaçların etkisi olacağını söylemişti bana. Hatta ilk 5.26 yı söylediğimde bile negatif olduğunu 20 leri geçmesi gerekirdi demişti. O zamanlar çok sinirlenmiştim ama ne yazık ki haklıymış. İnşallah senin sonun benimki gibi olmaz💜
İnşallah tutunur canım yaa tek umut kırıntım geç tutunma olması 🤲🏼🤲🏼

X