Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar günaydın bugün 9. Günüm malum idrarda test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında. Değerim 4 çıktı ve negatif yazıyor.doktorum yarın İçin test yaptırmamı söylemişti yarın yaptırmama gerek kalmadı sanırım
Canim Allah insallah hakkında hayırlısını versin biraz kendini toparla gene başlamaya çalış
Ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum bende negatif cok yaşadım

Kizlar sabah a çok aç uyanan var mı transfer sonrası resmen midem kazınarak uyanıyorum ben ya bu akşam geç yedim yemeği iyi de toktum açlıktan uyandım
Ben canım çok acıktıgım için uyandım bu saatte, akşam öğünüm hafif olsun diye çorba içmiştim. Artık akşam öğünlerini geçiştirmicem uyanıyorum sonra böyle acıkıp.
ilk zamanlarda da mide kazınması olurdu şimdi daha çok oluyo.

Ben canım çok acıktıgım için uyandım bu saatte, akşam öğünüm hafif olsun diye çorba içmiştim. Artık akşam öğünlerini geçiştirmicem uyanıyorum sonra böyle acıkıp.
ilk zamanlarda da mide kazınması olurdu şimdi daha çok oluyo.
Ben daha test yapmadım bugün 10.gunjm pazar günü test günü ama midem kaziniyor sabahları akşam da gecistirmedim aslında

Günaydın kızlar🥰

Günaydın kızlar 💜
Kriel Kriel akşam 7 gibi yemek yiyorum. Karnım baya doyuyor 😁 sonra elma portakal yiyorum ya da soda içiyorum. Akşam yemeği az yediysm yatarken acikiyorum 😁
Ben dün öğlen çok yiyince akşam hafif geçiştirim demiştim canım ama yemek lazım demek ki açlıktan uyuyamıyosun yoksa.

Gunaydin merhabalar nasılsınız?
Benim bir sorum var ben 9. haftaya girmek üzereyim 2 -3 gundur bende beyaz bir akinti geliyor bu normal mi ? Sizde boyle bir akıntı oldu mu ?
Ben 7.haftada kan ve idrar kültür testi verdim ve üreme oluşmadı yani bir sıkıntı yok dedi doktor.
Su bir kaç gündür bu durumu yaşıyorum

Kızlar günaydın ☀️ Dün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi 🤷‍♀️ Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??

Kızlar günaydın ☀️ Dün 9.günümdü kan testinde değerim 4 çıkmıştı doktoruma sordum bugün İçin de test yaptırmamı söylemişti( bugün zaten normalde söylediği test günümdü) bugün yani 10.gün değerim de 7,5 çıktı. Doktoru aradım ilaçlara devam bekleyeceğiz dedi başka bir şey demedi 🤷‍♀️ Ya bir umut geç tutunma falan olmuş olabilir mi? Nolur bildiğiniz duyduğunuz bir şey var mı olumlu olumsuz??
Canim yükseliyor bol bol dua edelim ay bu bugun duyduğum en güzel haber sabah gelirken aklımda sen vardın

X