- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'tan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun bakarsın sürpriz yumurta gibi çıkıverir ortaya Allah büyükKızlar iyiyim çok şükür merak etmeyin. İlk şoku atlattık.yarın test verecekmişim mecbur ama ben ilaçları bıraktım zaten. Her şeyde vardır bir hayır. Biraz dinlenip tekrar yola devam Biraz toparlanayım yine buralara dönerim inşallah..
Canım iyi olmana sevindim. Malesef bazen her şey yolunda gitmiyor yolumuza çıkan taşlar bize engel değil. Vardır bir hayır diyoruz ya hep.Kızlar iyiyim çok şükür merak etmeyin. İlk şoku atlattık.yarın test verecekmişim mecbur ama ben ilaçları bıraktım zaten. Her şeyde vardır bir hayır. Biraz dinlenip tekrar yola devam Biraz toparlanayım yine buralara dönerim inşallah..
Senin için pazartesiyi bende merakla bekliyorum inşallah çok çok yükselir canımİnşallah tutunur canım yaa tek umut kırıntım geç tutunma olması
Sen kendin iyi ol da canım yeniden dener kavuşursun bebişine inşallahKızlar iyiyim çok şükür merak etmeyin. İlk şoku atlattık.yarın test verecekmişim mecbur ama ben ilaçları bıraktım zaten. Her şeyde vardır bir hayır. Biraz dinlenip tekrar yola devam Biraz toparlanayım yine buralara dönerim inşallah..
Canım benim çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun Rabbim gönlüne göre versinSenin için pazartesiyi bende merakla bekliyorum inşallah çok çok yükselir canım
Merhaba naptınız tekrar yapsaydınız testinizi reglnize ne kadar varken yaptınız testi birdeCanlar günaydın bugün sekizinci günüm ve erken gebelik testi yaptım maalesef tek çizgi nasip değilmiş ne yapayım zaten 2.gün yaşadıklarımdan sonra tutması mucize olurdu Bahara giderken 1 1mucize1umut sizden müjdeli haberler bekliyorum dua ediyorum
Canım benim Allah bir kapıyı kapıtırsa başka yerden açar sen yeter ki inan buna vazgeçme. Hakkında hayırlısı olsun,dualarımız seninleKızlar iyiyim çok şükür merak etmeyin. İlk şoku atlattık.yarın test verecekmişim mecbur ama ben ilaçları bıraktım zaten. Her şeyde vardır bir hayır. Biraz dinlenip tekrar yola devam Biraz toparlanayım yine buralara dönerim inşallah..
MerhabaMerhaba naptınız tekrar yapsaydınız testinizi reglnize ne kadar varken yaptınız testi birde
Bu arada reglim 03 martta gözüküyorMerhaba naptınız tekrar yapsaydınız testinizi reglnize ne kadar varken yaptınız testi birde
Bu arada reglim 03 martta gözüküyor
İnşallah pozitif tir. Benimde regl 3mart gözüküyor 5.mart test dedi doktor bugün 5.günümdü ama hiç bir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum umarım hayırlı sonuçları alırızMerhaba
İdrarda baktığım testlerde bugüne(10.günüm) kadar negatif gördüm. Bugün 2.çizgiyi çok silik gördüm. 9.gün kanda beta hcg 4 , 10. Gün 7,5 çıktı. Pazartesi bir daha bakacağız bakalım bu değerler çok düşük ama Allahtan umut kesilmiyor işte
Yok kız benim vitaminim bi o eksik kaldı tüh bi folik var demirbaş 3 senelik kankam tiroid ilacım var şu an iğneyi biraksaydim asıl artık zorluyo yaparken girmiyo arada bı yaGözünaydin canım. Gerçekten ilaçlar çok yordu. Bitmiyor ama vitaminler devam ediyor
12. Haftadan sonra folik asit bitiyor. Sonra içerisinde çeşitli vitamin olan ilaç başlıyor ayrıca demir ilacida ekleniyor tiroid ilacını bende içiyorum. İşte bitmiyor bitmiyorYok kız benim vitaminim bi o eksik kaldı tüh bi folik var demirbaş 3 senelik kankam tiroid ilacım var şu an iğneyi biraksaydim asıl artık zorluyo yaparken girmiyo arada bı ya
Merhabalar bende şuan rahim kalınlaştırmadayım bende estrofem kullanıyorum günde 3 kere. Aynen senin gibi 2 gün oldum şimdi gelmiyor. Normalde 4. Günümdeyim. Bir sıkıntı oldu mu Dr la görüşmüş müydün bu durumu canımGünaydın kızlar
Birşey sorucam sizlere estrofem kullanırken adetiniz de kesilme oldu mu benim ilk iki gun gayet iyiydi ama sanki ilactan sonra bir anda kesildi leke lekr oluyorr
Doktorla konuşmadım ama daha önce tedavi olan arkadaşlarıma sordum bu durum olabilir demişlerdi bı sıkıntı da olmadı şükür doktorum herhangi bi sıkıntı varlığından bahsetmedi olmadı yani birşeyMerhabalar bende şuan rahim kalınlaştırmadayım bende estrofem kullanıyorum günde 3 kere. Aynen senin gibi 2 gün oldum şimdi gelmiyor. Normalde 4. Günümdeyim. Bir sıkıntı oldu mu Dr la görüşmüş müydün bu durumu canım
Baslangicin hayırla sonuclansin inşallah canımMerhabalar bende şuan rahim kalınlaştırmadayım bende estrofem kullanıyorum günde 3 kere. Aynen senin gibi 2 gün oldum şimdi gelmiyor. Normalde 4. Günümdeyim. Bir sıkıntı oldu mu Dr la görüşmüş müydün bu durumu canım