- 16 Nisan 2014
- 70
- 248
Canın değerini doktoruna söyle yine de ona göre yarın yaptırma derse yaptırmazsın.Kızlar günaydın bugün 9. Günüm malum idrarda test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında. Değerim 4 çıktı ve negatif yazıyor.doktorum yarın İçin test yaptırmamı söylemişti yarın yaptırmama gerek kalmadı sanırım
Canım bi bildigi vardır doktorunun, sıvı olusumu sonrası rahimin durumundan emin olmak istiyor belki. Cizik şansı arttırıyor diye söyleniyor ben de histeroskopi olmuştum rahim dar genişletecez dendi. Senin için en çok nasıl daha rahat edecekse ona göre düşün canım.Evet canim senden bi kac gun once taze transfer olcakti ama rahimde sivi olusmus kasilma var hormonlari atamamissin diyerek yapmamisti ve 3 embriyo donduruldu. Simdi yaparsam tutmaz adet olunca gel bi bakalim dedi. Bugunde rahim dinlenmis dedi fikrini soylerek istegimize birakti. Histeroskopiyi de basta gittigimde daha once olmussun temiz cikmis simdi gerek yok diodu. Ama bu sivi gordugunden beri yapalim dio. Bisi cikmasa bile o an cizik serum vs. Islemler yapariz tutunmayi arttirici dedi.
Kuzum sen nasılsın kaçıncı günündesin?Sen bilirsin canımDoktoruna güveniyorsan yaptırabilirsin tabi ben kendi fikrimi söyledim
Bilmem saymıyorumKuzum sen nasılsın kaçıncı günündesin?
Karar veremedim ki. Yoksa ilk soylediginden beri ztn bisi cikmamisti gerek yok bi ilki yaptiralim dioduk senin dedigin gb. Bugunde tekrar soyleyince yaptirmazsam pisman olurmuyum die dusunuorum bilemedim. Tutcak olduktan sonra cizik atmaya gerek yok diorum bi yandan, bi yandan parasida oldukca yuksek ztn yeterince açıyo bu tedavi insani. Ne zormusSen bilirsin canımDoktoruna güveniyorsan yaptırabilirsin tabi ben kendi fikrimi söyledim
Benimde aklima o geldi. Bu sivi çok olusuyosa tupleri tikadigi bile oluyomus. Belkide emin olmak istiyoCanım bi bildigi vardır doktorunun, sıvı olusumu sonrası rahimin durumundan emin olmak istiyor belki. Cizik şansı arttırıyor diye söyleniyor ben de histeroskopi olmuştum rahim dar genişletecez dendi. Senin için en çok nasıl daha rahat edecekse ona göre düşün canım.
Geri sayima az kaldi hadi bakalimBilmem saymıyorumcumartesi transfer olmuştum ama pazar günü 5. Gün olduğundan pazar olmuşum gibi düşünüyorum olaya bu açıdan yaklaşırsak daha 4 oluyor
Canım doktoruna söyle mutlaka. Ilk denememde 3 çıkmıştı benimde iki günde artış olmuştu. Sen iki gün sonra yine baktrKızlar günaydın bugün 9. Günüm malum idrarda test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında. Değerim 4 çıktı ve negatif yazıyor.doktorum yarın İçin test yaptırmamı söylemişti yarın yaptırmama gerek kalmadı sanırım
Hafta sonu bir test yap bariBilmem saymıyorumcumartesi transfer olmuştum ama pazar günü 5. Gün olduğundan pazar olmuşum gibi düşünüyorum olaya bu açıdan yaklaşırsak daha 4 oluyor
Aklımdan geçmiyor değilHafta sonu bir test yap bari
Bencede yapmamalisinElimde 4 tane test var önceki aylardan. Haftasonuna harcamasam daha iyi olmaz mı? Pazartesiden itibaren yaparım demiştim
Sen bilirisn o zman canım elbet bir gün yapacaksınAklımdan geçmiyor değilama o kadar çok negatif gördüm ki yine öyle göreceğim diye bi yandan da yapmak istemiyorum. Bari haftasonunu mutlu ve huzurlu geçireyim diyorum
Ben önce gebelik yapıp sonra ovulasyon yapmıştım denemek içinBencede yapmamalisinben dün ovulasyon testini yaptım burda herkes var dedi keşke yapmasaydim olumsuz birşeyle karsilasirsam çok üzülürüm ne kadar inanmasam da teste bı yanım hevesleniuor
Evde o yoktu zaten özellikle yapmadım elime denk geldi hadi yapayım ne çıkar yapsam diyerekten yaptım gebelik testine erken cesaret edemem benBen önce gebelik yapıp sonra ovulasyon yapmıştım denemek için
Tekrarlasana ovü testini elinde varsaBencede yapmamalisinben dün ovulasyon testini yaptım burda herkes var dedi keşke yapmasaydim olumsuz birşeyle karsilasirsam çok üzülürüm ne kadar inanmasam da teste bı yanım hevesleniuor
Hadi gözün aydın canımKızlar günaydın. Çok şükür dün regl oldum ve Dr a gittim. Donmuş bıdıklarım hastanede bekliyor. Artık transfere hazırlanıyorum. Dr iğne vermedi 3 tane hap 1 tanede bant verdi. Transfer öncesi beslenme önerileriniz var mı bana. Çok heyecanlanıyorum yaklaştıkça
Yok ya 3 gün kaldı beklicemTekrarlasana ovü testini elinde varsa