Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar günaydın bugün 9. Günüm malum idrarda test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan testi yaptırdım sağlık ocağında. Değerim 4 çıktı ve negatif yazıyor.doktorum yarın İçin test yaptırmamı söylemişti yarın yaptırmama gerek kalmadı sanırım

Canın değerini doktoruna söyle yine de ona göre yarın yaptırma derse yaptırmazsın.

Canım bi bildigi vardır doktorunun, sıvı olusumu sonrası rahimin durumundan emin olmak istiyor belki. Cizik şansı arttırıyor diye söyleniyor ben de histeroskopi olmuştum rahim dar genişletecez dendi. Senin için en çok nasıl daha rahat edecekse ona göre düşün canım.

Sen bilirsin canım Doktoruna güveniyorsan yaptırabilirsin tabi ben kendi fikrimi söyledim
Karar veremedim ki. Yoksa ilk soylediginden beri ztn bisi cikmamisti gerek yok bi ilki yaptiralim dioduk senin dedigin gb. Bugunde tekrar soyleyince yaptirmazsam pisman olurmuyum die dusunuorum bilemedim. Tutcak olduktan sonra cizik atmaya gerek yok diorum bi yandan, bi yandan parasida oldukca yuksek ztn yeterince açıyo bu tedavi insani. Ne zormus

Benimde aklima o geldi. Bu sivi çok olusuyosa tupleri tikadigi bile oluyomus. Belkide emin olmak istiyo

Canım doktoruna söyle mutlaka. Ilk denememde 3 çıkmıştı benimde iki günde artış olmuştu. Sen iki gün sonra yine baktr

Elimde 4 tane test var önceki aylardan. Haftasonuna harcamasam daha iyi olmaz mı? Pazartesiden itibaren yaparım demiştim
Bencede yapmamalisin ben dün ovulasyon testini yaptım burda herkes var dedi keşke yapmasaydim olumsuz birşeyle karsilasirsam çok üzülürüm ne kadar inanmasam da teste bı yanım hevesleniuor

Bencede yapmamalisin ben dün ovulasyon testini yaptım burda herkes var dedi keşke yapmasaydim olumsuz birşeyle karsilasirsam çok üzülürüm ne kadar inanmasam da teste bı yanım hevesleniuor
Ben önce gebelik yapıp sonra ovulasyon yapmıştım denemek için

Hadi gözün aydın canımYasmin bittikten kaç gün sonra adet başladı kuzum benim bu pazar bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…