- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Aslıı hoş geldin benim gözüm de seni arıyor açıkçası, her gün günaydın yazardın öncedenCanım kızlar günaydın mı desem bana akşam mı oldu desemözledim hepinizi iyisiniz dimi
Canım biz de seni özlüyoruzCanım kızlar günaydın mı desem bana akşam mı oldu desemözledim hepinizi iyisiniz dimi
Yok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorumBahara giderken canım nasıl geçiyor günlerin dün bir bugün iki ben sıkıldım yatmaktan sürekli yatıyor musun sende
Hadi gözün aydın canım bebişini alacaksın sen de yarınYarin transfer var kizlar
Sen benden daha çok iş yapmışsın ben bi kahvaltı hazırladım sabah korktum birşey olur diyeYok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorumAma sıkıcı gerçekten mesela kar var çıkmak istiyorum ama ya bir şey olurda düşersem diye çıkamıyorum
Hadi hayırlısı inşallah canım güzel ve sorunsuz geçsin inşallahYarin transfer var kizlar
Gözün aydın canımYarin transfer var kizlar
Ayy evet saol canimHadi gözün aydın canım bebişini alacaksın sen de yarın
Insallah canimHadi hayırlısı inşallah canım güzel ve sorunsuz geçsin inşallah
Saol canimGözün aydın canım
Vallahi eşim ilk gün fır döndü etrafımda kahvaltılar ilgiler alakalar falan, sonra bal kabağına dönüştüSen benden daha çok iş yapmışsın ben bi kahvaltı hazırladım sabah korktum birşey olur diyebende oturdum ayaklarımı uzatıyorum robot gibi yatmaktan sirtim ağrıdı
Bi yandan daha iyi iste stres olmaz :) Bnde cok yatmayi dusunmuorum ozellikle ilk 3gunden sonrasi icinVallahi eşim ilk gün fır döndü etrafımda kahvaltılar ilgiler alakalar falan, sonra bal kabağına dönüştüşimdi yine eski düzen ama sağolsun yine meyvemi soyuyor arada ballı süt getiriyor kuruyemiş servisi zaten bende kendimi dinleyip hem yatmak istemedim kaptırmayım kendimi diye. Hayırlısı kuzu
Bende yapamam sürekli yatma işini bizde haller normal öyle aman aman fir dönmüyorVallahi eşim ilk gün fır döndü etrafımda kahvaltılar ilgiler alakalar falan, sonra bal kabağına dönüştüşimdi yine eski düzen ama sağolsun yine meyvemi soyuyor arada ballı süt getiriyor kuruyemiş servisi zaten bende kendimi dinleyip hem yatmak istemedim kaptırmayım kendimi diye. Hayırlısı kuzu
Ayyyy bende seni çok özledimmmmmCanım kızlar günaydın mı desem bana akşam mı oldu desemözledim hepinizi iyisiniz dimi
Canımm doğru söylüyorsun valla önceden çok çok aktiftim ama şimdi malumAslıı hoş geldin benim gözüm de seni arıyor açıkçası, her gün günaydın yazardın öncedenşimdi nerdeeee
ben transfer oldum pazartesi günü bekliyorum inşallah hayırlı ve güzel bir sonuç alırımSeninkiler ne yapıyor her şey yolunda mi
Ayyy canım ya büyüyor yarıya geldin bileCanım biz de seni özlüyoruzne yoğun geçiyodur günlerin kimbilir iki yavruyla
iyiyim ben çok şükür bebiş büyümeye devam ediyo
Gözünaydin canım hayirlisi ile atlatYarin transfer var kizlar
Nerdeee fulyam daha da aksileşti herşeye sinirleniyorAyyyy bende seni çok özledimmmmmbebisler nasıl defnekus sakinledi mi
Amin canım allah razı olsunCanımm doğru söylüyorsun valla önceden çok çok aktiftim ama şimdi malum
İnşallah transferin olumlu sonuçlanır kuzumBenimkiler ne yapsın uğraşıyoruz kerem şuan kucağımda emiyor ben de burayı okuyorum
Ayyy canım ya büyüyor yarıya geldin biledetaylıya az kalmışş
Allahhh ev savaş alanıNerdeee fulyam daha da aksileşti herşeye sinirleniyor