Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım kızlar günaydın mı desem bana akşam mı oldu desem özledim hepinizi iyisiniz dimi
Aslıı hoş geldin benim gözüm de seni arıyor açıkçası, her gün günaydın yazardın önceden şimdi nerdeeee
ben transfer oldum pazartesi günü bekliyorum inşallah hayırlı ve güzel bir sonuç alırım Seninkiler ne yapıyor her şey yolunda mi

Bahara giderken canım nasıl geçiyor günlerin dün bir bugün iki ben sıkıldım yatmaktan sürekli yatıyor musun sende
Yok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorum Ama sıkıcı gerçekten mesela kar var çıkmak istiyorum ama ya bir şey olurda düşersem diye çıkamıyorum

Sen benden daha çok iş yapmışsın ben bi kahvaltı hazırladım sabah korktum birşey olur diye bende oturdum ayaklarımı uzatıyorum robot gibi yatmaktan sirtim ağrıdı

Sen benden daha çok iş yapmışsın ben bi kahvaltı hazırladım sabah korktum birşey olur diye bende oturdum ayaklarımı uzatıyorum robot gibi yatmaktan sirtim ağrıdı
Vallahi eşim ilk gün fır döndü etrafımda kahvaltılar ilgiler alakalar falan, sonra bal kabağına dönüştü şimdi yine eski düzen ama sağolsun yine meyvemi soyuyor arada ballı süt getiriyor kuruyemiş servisi zaten bende kendimi dinleyip hem yatmak istemedim kaptırmayım kendimi diye. Hayırlısı kuzu

Bi yandan daha iyi iste stres olmaz :) Bnde cok yatmayi dusunmuorum ozellikle ilk 3gunden sonrasi icin

Bende yapamam sürekli yatma işini bizde haller normal öyle aman aman fir dönmüyor

Canımm doğru söylüyorsun valla önceden çok çok aktiftim ama şimdi malum
İnşallah transferin olumlu sonuçlanır kuzum Benimkiler ne yapsın uğraşıyoruz kerem şuan kucağımda emiyor ben de burayı okuyorum
Canım biz de seni özlüyoruz ne yoğun geçiyodur günlerin kimbilir iki yavruyla
iyiyim ben çok şükür bebiş büyümeye devam ediyo
Ayyy canım ya büyüyor yarıya geldin bile detaylıya az kalmışş

Amin canım allah razı olsun sütün yetiyor mu ikisine de ekstra takviye kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…