Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fly3646 Fly3646 enerjini severim🥰😍 ya bana bildirim gelmiyor gelse😂😂😂 artık sayfayı açıp girecem
Kriel Kriel canım vala iyiyim çok şükür asla başı gibi degil 20ler rahatmış cidden. Bebekde iyi şükür . Artık biraz nefes zorlamaya başladı ama midenin yanında vız yani🙈 sen nasılsın başladın mı bişiler almaya
İlk zamanlara göre ben de daha rahat hissediyorum şükür ya☺️ İştah asıl 7. Aydan sonra açılıyo diyolar.
Ufaktan başladım ay güya acele etmicektim ama dayanamıyorum 😄 mini mini kıyafetler falan🥰

İlk zamanlara göre ben de daha rahat hissediyorum şükür ya☺️ İştah asıl 7. Aydan sonra açılıyo diyolar.
Ufaktan başladım ay güya acele etmicektim ama dayanamıyorum 😄 mini mini kıyafetler falan🥰
Ben henüz çarşıdan Bi şey almadim ama yelek falan öruyorum annem battaniye ördu insan bir şeyler yapmak istiyor hep covid olmasa çarşıda daha çok gezip daha çok alırdık herhlde 😂

Ben henüz çarşıdan Bi şey almadim ama yelek falan öruyorum annem battaniye ördu insan bir şeyler yapmak istiyor hep covid olmasa çarşıda daha çok gezip daha çok alırdık herhlde 😂
Ben de internetten aldım bikaç bişe canım. Mağazalara girmeye korkuyorum ben de covid olmasa çok istersim gezmeyi. Bi yandan yelek fln da örüyorum ben de aynen, oyalanıyorum☺️

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım size çok şükür en son pozitif olduğumu söylemiştim ikiz gebelikle başlamıştı her şey ta ki 6+2 de ilk kontrolümüzde bir bebeğimin kalp atışını dinledim diğerinde kesemiz vardı ama bebek yoktu doktorum tekrar görmek istedi 1 hafta sonraya randevu verdi yani bugün tekrar ultrasonla baktı ve maalesef diğer kesemiz küçülmüştü kayıp ikiz sendromuymuş bu durum bir bebeğim benimle çok şükür diğer kesem kendiliğinden kaybolacakmış çok isterdim ama sağlıksız bir bebek olacaktı belki de hayırlısı buymuş Allah ım diğer evladımı bası etsin inşaAllah heyecanımız büyük üzülmekte bir kaybımıza diğer bebeğim için saat sayıyorum kucağıma alacağım gün için ❤️❤️❤️

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım size çok şükür en son pozitif olduğumu söylemiştim ikiz gebelikle başlamıştı her şey ta ki 6+2 de ilk kontrolümüzde bir bebeğimin kalp atışını dinledim diğerinde kesemiz vardı ama bebek yoktu doktorum tekrar görmek istedi 1 hafta sonraya randevu verdi yani bugün tekrar ultrasonla baktı ve maalesef diğer kesemiz küçülmüştü kayıp ikiz sendromuymuş bu durum bir bebeğim benimle çok şükür diğer kesem kendiliğinden kaybolacakmış çok isterdim ama sağlıksız bir bebek olacaktı belki de hayırlısı buymuş Allah ım diğer evladımı bası etsin inşaAllah heyecanımız büyük üzülmekte bir kaybımıza diğer bebeğim için saat sayıyorum kucağıma alacağım gün için ❤️❤️❤️
Gözün aydın canım 🙏🏻 Dediğin gibi sağlıksızmış biri demek ki, diğer bebişin sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun inşallah🥰

Olsun canım üzülmemeye çalış diğer bebeğin şükür ki seninle🙏🏼 Giden kayıplar muhtemelen sağlıksız olduğu için Rabbim eliyor. Allah diğerine hayırlı uzun ömürler versin 🤗

Canım onun ömrü yokmuş demek ki. Rabbim diğer bebeğine sağlık versin kucağına al sağlıkla insallahh 🙏🏻 en azından diğerine zarar vermeden küçülerek son bulmuş olacak hayırlısı böyleymiş.

Olsun canım üzülmemeye çalış diğer bebeğin şükür ki seninle🙏🏼 Giden kayıplar muhtemelen sağlıksız olduğu için Rabbim eliyor. Allah diğerine hayırlı uzun ömürler versin 🤗
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum ❤️ Hepimize Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım

Canım onun ömrü yokmuş demek ki. Rabbim diğer bebeğine sağlık versin kucağına al sağlıkla insallahh 🙏🏻 en azından diğerine zarar vermeden küçülerek son bulmuş olacak hayırlısı böyleymiş.
Aynen her şeyde var bi hayır doktorum zaten ikiz asla istemiyordu ama ben çok istemiştim evlada hasret olunca işte insan öyle oluyor yine buna şükür diğer bebeğim benimle. Annelik çok farklıymış gerçekten küçücük bir kesemin bile gittiğini görünce kalbim alev aldı. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın ❤️

1 1mucize1umut inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız canım senden 🥰🙏🏻 artık güzelce bekliyoruz 😂
eczhnm eczhnm canımm sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamilelik 🌸
Kuzum benim sıkıntılı geçiyor haftasonu hastanede kaldım yine, plasenta rahim ağzını kapatıyormuş iki gün sürdü kanama, korkuttu bizi biraz ama şimdi iyiyim😊 Sadece lavaboya kalkıyorum 🤷🏻‍♀️

Günaydıııın 😍 kızlar nasıl gidiyor hamilelik konuşamadık Fly3646 Fly3646 bulantın falan var mı canım gerçi artık 3 ay bitmiş rahatlamışsındır😍
Kriel Kriel kuzum sen nasılsın seninkine kanka geliyor bizim bebek de erkekmiş 😍
Günaydın canım, geçmiş olsun yorma kendini dinlen 💕
İyiyim canım, zamanı çoğunlukla evde geçirmeye devam..
Maşallah kuzu sağlıkla gelsin oğluşlar🙏🏻🧿

Günaydıııın 😍 kızlar nasıl gidiyor hamilelik konuşamadık Fly3646 Fly3646 bulantın falan var mı canım gerçi artık 3 ay bitmiş rahatlamışsındır😍
Kriel Kriel kuzum sen nasılsın seninkine kanka geliyor bizim bebek de erkekmiş 😍
Canım çok geçmiş olsun sana sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 şükür iyiyim bende bulantidan ziyade tiksinme vardı yiyemiyordum şükür şu an daha iyiyim. Daha iyi olup çok yemeyi umut ediyorum 😁🙏🏻

X