Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İlk zamanlara göre ben de daha rahat hissediyorum şükür ya İştah asıl 7. Aydan sonra açılıyo diyolar.
Ufaktan başladım ay güya acele etmicektim ama dayanamıyorum mini mini kıyafetler falan

İlk zamanlara göre ben de daha rahat hissediyorum şükür ya İştah asıl 7. Aydan sonra açılıyo diyolar.
Ufaktan başladım ay güya acele etmicektim ama dayanamıyorum mini mini kıyafetler falan
Ben henüz çarşıdan Bi şey almadim ama yelek falan öruyorum annem battaniye ördu insan bir şeyler yapmak istiyor hep covid olmasa çarşıda daha çok gezip daha çok alırdık herhlde

Ben henüz çarşıdan Bi şey almadim ama yelek falan öruyorum annem battaniye ördu insan bir şeyler yapmak istiyor hep covid olmasa çarşıda daha çok gezip daha çok alırdık herhlde
Ben de internetten aldım bikaç bişe canım. Mağazalara girmeye korkuyorum ben de covid olmasa çok istersim gezmeyi. Bi yandan yelek fln da örüyorum ben de aynen, oyalanıyorum

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım size çok şükür en son pozitif olduğumu söylemiştim ikiz gebelikle başlamıştı her şey ta ki 6+2 de ilk kontrolümüzde bir bebeğimin kalp atışını dinledim diğerinde kesemiz vardı ama bebek yoktu doktorum tekrar görmek istedi 1 hafta sonraya randevu verdi yani bugün tekrar ultrasonla baktı ve maalesef diğer kesemiz küçülmüştü kayıp ikiz sendromuymuş bu durum bir bebeğim benimle çok şükür diğer kesem kendiliğinden kaybolacakmış çok isterdim ama sağlıksız bir bebek olacaktı belki de hayırlısı buymuş Allah ım diğer evladımı bası etsin inşaAllah heyecanımız büyük üzülmekte bir kaybımıza diğer bebeğim için saat sayıyorum kucağıma alacağım gün için

Gözün aydın canım Dediğin gibi sağlıksızmış biri demek ki, diğer bebişin sağlıklı olsun, sağlıkla doğsun inşallah

Olsun canım üzülmemeye çalış diğer bebeğin şükür ki seninle Giden kayıplar muhtemelen sağlıksız olduğu için Rabbim eliyor. Allah diğerine hayırlı uzun ömürler versin

Canım onun ömrü yokmuş demek ki. Rabbim diğer bebeğine sağlık versin kucağına al sağlıkla insallahh en azından diğerine zarar vermeden küçülerek son bulmuş olacak hayırlısı böyleymiş.

Olsun canım üzülmemeye çalış diğer bebeğin şükür ki seninle Giden kayıplar muhtemelen sağlıksız olduğu için Rabbim eliyor. Allah diğerine hayırlı uzun ömürler versin
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Hepimize Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım

Aynen her şeyde var bi hayır doktorum zaten ikiz asla istemiyordu ama ben çok istemiştim evlada hasret olunca işte insan öyle oluyor yine buna şükür diğer bebeğim benimle. Annelik çok farklıymış gerçekten küçücük bir kesemin bile gittiğini görünce kalbim alev aldı. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

1 1mucize1umut inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız canım senden artık güzelce bekliyoruz
eczhnm canımm sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamilelik
Kuzum benim sıkıntılı geçiyor haftasonu hastanede kaldım yine, plasenta rahim ağzını kapatıyormuş iki gün sürdü kanama, korkuttu bizi biraz ama şimdi iyiyim Sadece lavaboya kalkıyorum

Günaydın canım, geçmiş olsun yorma kendini dinlen
İyiyim canım, zamanı çoğunlukla evde geçirmeye devam..
Maşallah kuzu sağlıkla gelsin oğluşlar

Canım çok geçmiş olsun sana sağlıkla kucağına al inşallah şükür iyiyim bende bulantidan ziyade tiksinme vardı yiyemiyordum şükür şu an daha iyiyim. Daha iyi olup çok yemeyi umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…