- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Bana da demediler şuana kadar abartmadan ye iç dedi. Sadece içinde E ile başlayan şeyleri yeme dedi yani paketli koruyucu içeren şeyleri. Hele siz Fuliyle eşiği aştınız artık canım bize göre çok çok rahatsınızBence de canım, canın ne istiyosa ye mutlu ol
Doktorum hiç şunu yeme bunu içme demedi bana transfer öncesinde, normalin neyse devam et dedi. Keyfine bak kuzu
Böylelikle ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı teorilerinin boş olduğunu anladım kendi adımaAslında senin geleneksel babaanne mottosuna göre (ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ) kızın olması gerekiyordu canım
İstisnalar kaideyi bozmaz ama sende geçerli değilmişBöylelikle ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı teorilerinin boş olduğunu anladım kendi adıma
Bende burda yaptiran kizlardan ogrendim onlarin yalancisiyimBana da demediler şuana kadar abartmadan ye iç dedi. Sadece içinde E ile başlayan şeyleri yeme dedi yani paketli koruyucu içeren şeyleri. Hele siz Fuliyle eşiği aştınız artık canım bize göre çok çok rahatsınız
Ben de normalde ekşiyi cok severim ama hiç doya doya salata yiyemiyorumBöylelikle ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı teorilerinin boş olduğunu anladım kendi adıma
Bana opunun olduğu güne sıfır dediler ertesi gün 1 miş. Saat usulüyle de sayarsak opudan sonraki 5. Gün tam 5 i doldurmuş oluyor aslındaInsallah canim
Bu 5.gun embriyo transferi 5 oldugu gun mu oluyo ertesi gune kayiyo mu transfer tarihi.
Aynen mesela 3.gune 3+1 saat olunca diolarmis.Bana opunun olduğu güne sıfır dediler ertesi gün 1 miş. Saat usulüyle de sayarsak opudan sonraki 5. Gün tam 5 i doldurmuş oluyor aslında
Paketli şeyler hala yemiyorum kuzum, tedavinin başından beri 2 defa cips yemişimdir mesela çok canım isteyinceBana da demediler şuana kadar abartmadan ye iç dedi. Sadece içinde E ile başlayan şeyleri yeme dedi yani paketli koruyucu içeren şeyleri. Hele siz Fuliyle eşiği aştınız artık canım bize göre çok çok rahatsınız
Her akşam kocaman kase salata yapıp yiyorum limonlar, nar ekşileri, tuzlarBen de normalde ekşiyi cok severim ama hiç doya doya salata yiyemiyorum
Ya ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştimHer akşam kocaman kase salata yapıp yiyorum limonlar, nar ekşileri, tuzlar
Belki de ilerleyen aylarda değişecektir kuzum.
Sevdigin seyler degisebiliyo diolar dogru demek kiYa ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştim
Yettimmhilal-ss kullanmisti diye hatırlıyorum keşke gelse şu an hemen
Yani o bandı kalcaya yapıştırıp bir kaç gün kalıyor. Sen estrofemi hap olarak almıyor musun canım
Bekle bekleee max 16.haftada geçiyor inşYa ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştim
Yeşilliği yiyorum da benim de yiyemediklerim var canım artık olduğu kadar. Yediklerimiz yarasın inşallahYa ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştim
Ayyyy burdan enerji gönderdim sana gel diyeYettimmevet ben kullandım. Direk belime yapıştırıyodum bitane. İki günde birde değişiyodum duşu o değişen arada alıyodum
Kuzu hoşgeldinYettimmevet ben kullandım. Direk belime yapıştırıyodum bitane. İki günde birde değişiyodum duşu o değişen arada alıyodum
Ayyy bende öyle yemeyi heves ediyorum kilo umrumda değilBekle bekleee max 16.haftada geçiyor inşben varya 48kilodan yukarı çıkamadık hayatım boyunca şuan duramıyorummm ama aynı sen gibiydim o zamanlar
Kuzu hoşgeldinoy maşallah 30lu haftalarına bişe kalmamış baya ilerledi senin de iyisiniz di mi canım sen ve bebiş?
Psişik güçlerin olduğunu bilmiyordum valla Fuli öğrendiğim iyi oldu
Kızzz benim 6. Hislerim kuvvetlidirPsişik güçlerin olduğunu bilmiyordum valla Fuli öğrendiğim iyi olduhadi bakalım şimdi de evrene bütün embriyolar blast olsun ilki tutsun diye enerji gönder