Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın canım, geçmiş olsun yorma kendini dinlen 💕
İyiyim canım, zamanı çoğunlukla evde geçirmeye devam..
Maşallah kuzu sağlıkla gelsin oğluşlar🙏🏻🧿
Çok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şükür 😍 yaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelale :KK61:
Günaydın kızlar🖤
eczhnm eczhnm canım çok geçmiş olsun 🙏🏻 İyi olunda hastanede geçsin bir iki günün ☺️ Bol ıstirahat et inşallah
Teşekkür ederim canım 😘 bir süre böyle geçecek napalım nelere katlandık buna da katlanırız 😍
Canım çok geçmiş olsun sana sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻 şükür iyiyim bende bulantidan ziyade tiksinme vardı yiyemiyordum şükür şu an daha iyiyim. Daha iyi olup çok yemeyi umut ediyorum 😁🙏🏻
Çok sağol kuzucum 😍 biranda kesiliyor zaten yersin inşallah kilo aldın mı hiç? Cinsiyeti belli mi 😍
Yok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorum ☺️ Ama sıkıcı gerçekten mesela kar var çıkmak istiyorum ama ya bir şey olurda düşersem diye çıkamıyorum 😂
Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki gün 😅 olacaksa sen ne yapsan oluyor zaten 😉

Çok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şükür 😍 yaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelale :KK61:

Teşekkür ederim canım 😘 bir süre böyle geçecek napalım nelere katlandık buna da katlanırız 😍

Çok sağol kuzucum 😍 biranda kesiliyor zaten yersin inşallah kilo aldın mı hiç? Cinsiyeti belli mi 😍

Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki gün 😅 olacaksa sen ne yapsan oluyor zaten 😉
Henüz kilo aldım sayilmz canım. Hafif bir göbek çıktı 😍 geçen hafta doktorum kız olabilir dedi bir dahaki kontrolü bekliyorum kesinleşir insallah 🙏🏻 💕

Yaa hareketleri hissediyorsan artık sürekli onu dinlemeye çalışırsın 🥰🥰 bize de göstersin rabbim inşallah 🙏🏻🙏🏻

Henüz kilo aldım sayilmz canım. Hafif bir göbek çıktı 😍 geçen hafta doktorum kız olabilir dedi bir dahaki kontrolü bekliyorum kesinleşir insallah 🙏🏻 💕
Yaa sağlıkla gelsin prenses 😍 14te erkek sonra kız sonra yine erkek dediler bana da 😅 artık ne çıkacak bakalım 21de detaylıya giderim

Yaa hareketleri hissediyorsan artık sürekli onu dinlemeye çalışırsın 🥰🥰 bize de göstersin rabbim inşallah 🙏🏻🙏🏻
Aynen kuzum aklım sürekli orada 😍 inşallah göreceksin Rabbim bizim gibi çok bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
sen de taze mi oldun transfer kaçıncı gün embriyosu

Yaa sağlıkla gelsin prenses 😍 14te erkek sonra kız sonra yine erkek dediler bana da 😅 artık ne çıkacak bakalım 21de detaylıya giderim
İşte bende bu değişmeden korkuyorum 😁 erkek olup nasl kız dediler ki zaten erkek erken belli olurmuş daha kesin olurmuş. Demek tam pozisyon vermedi. Benim doktor emin gibi konuştu şu an ister istemez kız olmasına alıştırdım kendimi şok yaşamam insallah 🙏🏻😁

Aynen kuzum aklım sürekli orada 😍 inşallah göreceksin Rabbim bizim gibi çok bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
sen de taze mi oldun transfer kaçıncı gün embriyosu
Yok canım benim dondurulmuş bu 5.gün embriyosuydu ama 5.kalite değil 4. Kalite ☺️ İnşallah aminn🙏🏻

Kızlar bana doktor 1 hafta önce prolutex progesteron başlamıştı ben maaliyeti yüksek diye degistirdim progestan aldım günde bir tane kalçadan iğne siz ne kullandınız
Canım bende hem progestan fitil hemde progestan iğne oldum her gün kalçadan 1 tane.

Ya hareketlerini hissetmek ne güzeldir🥰🧿 maşallah kuzum, bakalım ben ne zaman hissedicem şimdilik anlayamıyorum bişe.

Bende oksapar iğne
Progestan fitil
Estroferm
Folik asit
Aspirin
Bi de progestan iğne her gün 1 tane kalçadan olacak
Sizde bu kadar çok ilaç kullandınız mı
Evet canım aynılarını kullandım. Fakat gebeliğimi öğrendiğim gün kanamam olunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin bıraktım diğerlerine devam ettim. Onlarda kullanmayı daha yeni bıraktım 😍

X