- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
Çok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şükür yaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelaleGünaydın canım, geçmiş olsun yorma kendini dinlen
İyiyim canım, zamanı çoğunlukla evde geçirmeye devam..
Maşallah kuzu sağlıkla gelsin oğluşlar
Teşekkür ederim canım bir süre böyle geçecek napalım nelere katlandık buna da katlanırızGünaydın kızlar
eczhnm canım çok geçmiş olsun İyi olunda hastanede geçsin bir iki günün Bol ıstirahat et inşallah
Çok sağol kuzucum biranda kesiliyor zaten yersin inşallah kilo aldın mı hiç? Cinsiyeti belli miCanım çok geçmiş olsun sana sağlıkla kucağına al inşallah şükür iyiyim bende bulantidan ziyade tiksinme vardı yiyemiyordum şükür şu an daha iyiyim. Daha iyi olup çok yemeyi umut ediyorum
Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki gün olacaksa sen ne yapsan oluyor zatenYok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorum Ama sıkıcı gerçekten mesela kar var çıkmak istiyorum ama ya bir şey olurda düşersem diye çıkamıyorum