Çok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şükürGünaydın canım, geçmiş olsun yorma kendini dinlen
İyiyim canım, zamanı çoğunlukla evde geçirmeye devam..
Maşallah kuzu sağlıkla gelsin oğluşlar
Teşekkür ederim canımGünaydın kızlar
eczhnm canım çok geçmiş olsun İyi olunda hastanede geçsin bir iki günün Bol ıstirahat et inşallah
Çok sağol kuzucumCanım çok geçmiş olsun sana sağlıkla kucağına al inşallahşükür iyiyim bende bulantidan ziyade tiksinme vardı yiyemiyordum şükür şu an daha iyiyim. Daha iyi olup çok yemeyi umut ediyorum
Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki günYok canım benim hiç yatmadım aslında. Hastanede bi yarım saat yatırdılar. Sonra eve geldim ikindi vaktiydi namazımı kıldım. Ne yalan söyleyim korkarak kıldım ilk namazı bir şey olur mu acaba diye. Sonra alıştım yemek yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum canlı dersler devam ediyor zaten bilgisayar başındayım. Ama diğer vakitlerde ayalarımı uzatıyorum kitap okuyorum telefona bakıyorumAma sıkıcı gerçekten mesela kar var çıkmak istiyorum ama ya bir şey olurda düşersem diye çıkamıyorum
Henüz kilo aldım sayilmz canım. Hafif bir göbek çıktıÇok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şüküryaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelale
Teşekkür ederim canımbir süre böyle geçecek napalım nelere katlandık buna da katlanırız
Çok sağol kuzucumbiranda kesiliyor zaten yersin inşallah kilo aldın mı hiç? Cinsiyeti belli mi
Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki günolacaksa sen ne yapsan oluyor zaten
Yaa hareketleri hissediyorsan artık sürekli onu dinlemeye çalışırsınÇok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şüküryaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelale
Teşekkür ederim canımbir süre böyle geçecek napalım nelere katlandık buna da katlanırız
Çok sağol kuzucumbiranda kesiliyor zaten yersin inşallah kilo aldın mı hiç? Cinsiyeti belli mi
Bizim de kuzen düğünü vardı canım ona gitmiştim hatta oynamıştım iki günolacaksa sen ne yapsan oluyor zaten
Yaa sağlıkla gelsin prensesHenüz kilo aldım sayilmz canım. Hafif bir göbek çıktıgeçen hafta doktorum kız olabilir dedi bir dahaki kontrolü bekliyorum kesinleşir insallah
Aynen kuzum aklım sürekli oradaYaa hareketleri hissediyorsan artık sürekli onu dinlemeye çalışırsınbize de göstersin rabbim inşallah
İşte bende bu değişmeden korkuyorumYaa sağlıkla gelsin prenses14te erkek sonra kız sonra yine erkek dediler bana da artık ne çıkacak bakalım 21de detaylıya giderim
Yok canım benim dondurulmuş bu 5.gün embriyosuydu ama 5.kalite değil 4. KaliteAynen kuzum aklım sürekli oradainşallah göreceksin Rabbim bizim gibi çok bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
sen de taze mi oldun transfer kaçıncı gün embriyosu
Canım bende hem progestan fitil hemde progestan iğne oldum her gün kalçadan 1 tane.Kızlar bana doktor 1 hafta önce prolutex progesteron başlamıştı ben maaliyeti yüksek diye degistirdim progestan aldım günde bir tane kalçadan iğne siz ne kullandınız
Geçmiş olsun canım. Yaş ve amh kaç. Hepsinde aynı tedaviyi mi gördün. Yumurta kalitesi için takviye kullandın mı bir süre.Ben transfere gidemiyorum opudan bos donuyorum yumurtalarim bos cikiyo 3 kere opu oldum malesef varmı oneriniz bana
Haftada bir defa proluton depot kullanıyodum ben canım.Kızlar bana doktor 1 hafta önce prolutex progesteron başlamıştı ben maaliyeti yüksek diye degistirdim progestan aldım günde bir tane kalçadan iğne siz ne kullandınız
Ya hareketlerini hissetmek ne güzeldirÇok sağol canım geçecek inşallah baya umutsuzluğa kapıldım uzun sürünce ama geçti çok şüküryaa hareketlerini hissediyorum dünden beri gözyaşları şelale
Bende oksapar iğneCanım bende hem progestan fitil hemde progestan iğne oldum her gün kalçadan 1 tane.
Evet canım aynılarını kullandım. Fakat gebeliğimi öğrendiğim gün kanamam olunca kan sulandırıcı iğne ve aspirin bıraktım diğerlerine devam ettim. Onlarda kullanmayı daha yeni bıraktımBende oksapar iğne
Progestan fitil
Estroferm
Folik asit
Aspirin
Bi de progestan iğne her gün 1 tane kalçadan olacak
Sizde bu kadar çok ilaç kullandınız mı
Canım ben gecen hafta bıraktım progestan fitili. Progestan iğneyide 2 hafta önce bıraktım.Merhaba bisey sormak istiyorum size tup bebek yaptirdim 10. Haftadan sonra progesteronlari kesiyorlarmis bu şekilde devam eden var mi yada devamında ne kullandiniz
Anladim bebiş büyüdüğü için sanirim.gerek kalmıyorCanım ben gecen hafta bıraktım progestan fitili. Progestan iğneyide 2 hafta önce bıraktım.
Bu arada 12. Haftada mi bıraktınız siz yani 3. Aya girinceCanım ben gecen hafta bıraktım progestan fitili. Progestan iğneyide 2 hafta önce bıraktım.
Birde anlamadigim normalde gebeliklerde sonuna kadar kullanılmıyor muCanım ben gecen hafta bıraktım progestan fitili. Progestan iğneyide 2 hafta önce bıraktım.