Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

2 aydir yasam tarzi oldu artik bizde, evde de pismeyince aklima gelmedi
Yemekleri de kis olmasi avantaj oldu bol bakliyat yendiginden akdeniz tipine dikkat etmedim.
Evdeki abur cuburlar da degisti sadece aksamlari cayi kestim ben onun yerine alternatif aradim kahve ztn yok. simdi transfer sonrasi babamlar gelcek kabagi fln yaptiririm diorum yesem mi die sordum, nefsimi korlerim bu defa

Son düzenleme:
Yaa ne kadar şanslısın canım. Nasıl Aran olmaz ya, nasıl oluyor ki o öyle tatlıyla aranın olmaması Çay da mı içmiyorsun kuzu. Peki yeşil çay da mı içmeyek
Benımde tatliyla aram yoktur ama bi ara arka arkaya canım çikolata istedi yedim bende şu aralar sadece sütlü tatlı yemeye dikkat ediyorum serbetliden iyidir
Kahvaltı da çay içiyorum ben haftada bir ya da iki defa Türk kahvesi içiyorum.
Transfer olduğum hafta sonucu öğrenene kadar çay ve kahve icmemistm ama

Körle gitsin tutacağı varsa tutar yoksa tutmaz zaten bi kabakla bişey olacak olsaydı ohooo. Ben toplamaya kadar dikkat ettim yumurta kalitesi iyi çıksın diye transferden sonra o kadar dikkat etmem gibi geliyor. Zaten bir Sürü ilaç var yapsın onlar görevini şu 3-5 gün kendimi çok özgür hissediyorum valla canım ne istiyorsa yiyeceğim transfere kadar mühlet verdim kendime

Bende senin gb dusundugumden sanirim serbestlik geldi yavas yavas, opuyu beklemisim

Tatlıyı ben de aşırı sevmem ama çikolata çok severim bağımlılık yapıyor bir başladım mı. Hiç yemedim mi aklıma gelmiyor bi başladım mı artık her gün aklıma geliyor bir de haftada Veya 2 haftada bir cips severim. Kahve içerdim içemiyorum belki şu ara içerim
Canım hiç kullanmadım onu. Nette bak mutlaka ayrıntılı yazan bir sayfa vardr.
Kuşum yok malesef ya hiçbir yer yazmıyor içinden dört tane çıktı birini ikiye mi bölüp yapıştıracaktım yoksa her biri ayrı ayrı mı yapışacak orayı karıştırdım. Prosfektüste de açıklamamış. Artık en olmadı yarın hasteneyi arayıp soracağım amannn bugün de yapışmayıversin zaten hiç sevmedim kendisini

Youtube bak orda da acikliolar ya bazi doktorlar vardir belki

Yaa ne kadar şanslısın canım. Nasıl Aran olmaz ya, nasıl oluyor ki o öyle tatlıyla aranın olmaması Çay da mı içmiyorsun kuzu. Peki yeşil çay da mı içmeyek
Çay kahve içmiyorum canım, kahve zaten direk sigarayı hatırlatıyor hiç yanından bile geçmiyorum. Yeşil çayı bilmiyorım doktoruna sor kuzum. Şekerle oldun olası pek aram yok. Ekşi ve tuza bayılıyorum ben, bak yazarken bile canım istiyo

Bende senin gb dusundugumden sanirim serbestlik geldi yavas yavas, opuyu beklemisim
Senin transfer hangi gün olacak şimdi canım? Bana bugün doktor cumartesiden bahsetti net olmamakla birlikte. Cumartesi benim 4 oluyor. 4. Gün transfer olur muymuş ya hiç duymadım

hilal-ss kullanmisti diye hatırlıyorum keşke gelse şu an hemen
Yani o bandı kalcaya yapıştırıp bir kaç gün kalıyor. Sen estrofemi hap olarak almıyor musun canım

Senin transfer hangi gün olacak şimdi canım? Bana bugün doktor cumartesiden bahsetti net olmamakla birlikte. Cumartesi benim 4 oluyor. 4. Gün transfer olur muymuş ya hiç duymadım
Hic bilmiorum ki.
Yarin kontrole cagiririz seni sabah konustugumuzda belli olur dedi. Ertesi gun yada bi sonraki gun transfer olur dedi. Benim yarin 4 oluyo

Aslında senin geleneksel babaanne mottosuna göre (ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ) kızın olması gerekiyordu canım

Yani o bandı kalcaya yapıştırıp bir kaç gün kalıyor. Sen estrofemi hap olarak almıyor musun canım
Bant ne ise yariyomus bana hic vermediler oyle bisi, her doktor farkli sey uyguluyo tedavide

Bence de canım, canın ne istiyosa ye mutlu ol
Doktorum hiç şunu yeme bunu içme demedi bana transfer öncesinde, normalin neyse devam et dedi. Keyfine bak kuzu

Aaa hadi ya. Keşke burda olsaymış. O da unutmuştur gerçi çok zaman oldu estrofem vermedi canım işte onun yerine bunu verdi. Birkaç gün değil de bir hafta kalacakmış. Sonraki hafta çıkarıp tekrar yapıştıracakmışım
Hic bilmiorum ki.
Yarin kontrole cagiririz seni sabah konustugumuzda belli olur dedi. Ertesi gun yada bi sonraki gun transfer olur dedi. Benim yarin 4 oluyo
Öyleyse senin perşembe olur gibi inşallah

Insallah canim
Bu 5.gun embriyo transferi 5 oldugu gun mu oluyo ertesi gune kayiyo mu transfer tarihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…