Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bence de canım, canın ne istiyosa ye mutlu ol😍😄
Doktorum hiç şunu yeme bunu içme demedi bana transfer öncesinde, normalin neyse devam et dedi. Keyfine bak kuzu☺️
Bana da demediler şuana kadar abartmadan ye iç dedi. Sadece içinde E ile başlayan şeyleri yeme dedi yani paketli koruyucu içeren şeyleri. Hele siz Fuliyle eşiği aştınız artık canım bize göre çok çok rahatsınız 😁

Bana da demediler şuana kadar abartmadan ye iç dedi. Sadece içinde E ile başlayan şeyleri yeme dedi yani paketli koruyucu içeren şeyleri. Hele siz Fuliyle eşiği aştınız artık canım bize göre çok çok rahatsınız 😁
Bende burda yaptiran kizlardan ogrendim onlarin yalancisiyim😂

Bana opunun olduğu güne sıfır dediler ertesi gün 1 miş. Saat usulüyle de sayarsak opudan sonraki 5. Gün tam 5 i doldurmuş oluyor aslında
Aynen mesela 3.gune 3+1 saat olunca diolarmis.
Ilk defa yaptiriyorum ya su gun olur diyemedim. Bilmiorum da ztn. Ama buyuk ihtimal persembe, kandilede denk gelio 🤲🏻😍

Paketli şeyler hala yemiyorum kuzum, tedavinin başından beri 2 defa cips yemişimdir mesela çok canım isteyince☺️ Ama çok dikkatli beslendiğim de söylenemez. Multivitamine devam ediyorum o yüzden eksikleri öyle tamamliyim.
Canım dün gibi opu transfer zamanlarımız, inşallah bi bakmışsın sen de hamilesin haftalar aylar geçmiş🤲🏻♥️ Aramızda bikaç ay olacak inşallah doğumlarımızın😍

Her akşam kocaman kase salata yapıp yiyorum limonlar, nar ekşileri, tuzlar🥰🥰🥰
Belki de ilerleyen aylarda değişecektir kuzum.
Ya ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştim 😂

Ya ne güzel bol yeşillik. Ben normalde soğanı çok severim elimde yerdim ama salatada bile yemiyorum. Hani yemedigm şey çok canım çektiği Bi şeyde yok. Kendimi hamileyken sevmedim böyle hayal etmemiştim 😂
Sevdigin seyler degisebiliyo diolar dogru demek ki😂

hilal-ss hilal-ss kullanmisti diye hatırlıyorum keşke gelse şu an hemen 😍
Yani o bandı kalcaya yapıştırıp bir kaç gün kalıyor. Sen estrofemi hap olarak almıyor musun canım
Yettimm😍😍😍 evet ben kullandım. Direk belime yapıştırıyodum bitane. İki günde birde değişiyodum duşu o değişen arada alıyodum 😂

Bekle bekleee max 16.haftada geçiyor inş😂😂 ben varya 48kilodan yukarı çıkamadık hayatım boyunca😃 şuan duramıyorummm🤣🤣 ama aynı sen gibiydim o zamanlar

Yeşilliği yiyorum da benim de yiyemediklerim var canım artık olduğu kadar. Yediklerimiz yarasın inşallah 🙏🏻

Kuzu hoşgeldin😍 oy maşallah 30lu haftalarına bişe kalmamış baya ilerledi senin de 🧿🥰 iyisiniz di mi canım sen ve bebiş?

Fly3646 Fly3646 enerjini severim🥰😍 ya bana bildirim gelmiyor gelse😂😂😂 artık sayfayı açıp girecem
Kriel Kriel canım vala iyiyim çok şükür asla başı gibi degil 20ler rahatmış cidden. Bebekde iyi şükür . Artık biraz nefes zorlamaya başladı ama midenin yanında vız yani🙈 sen nasılsın başladın mı bişiler almaya

Psişik güçlerin olduğunu bilmiyordum valla Fuli öğrendiğim iyi oldu🤣 hadi bakalım şimdi de evrene bütün embriyolar blast olsun ilki tutsun diye enerji gönder 🤪🤪😁
Kızzz benim 6. Hislerim kuvvetlidir 😂
Bu sabah sana özel dua ettim 😍🙏🏻😁

X