- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Canım çok sevindim. Ne güzel habereğer opu sonrası rahatsızlık yasamadiysan transferin olur hemen
n inşallah tutunur bebislerim sımsıkı allah hepimize yardım etsinEkstra bişe almamıştım yanımda canım sadece su koydum cantama 2 küçük şişe beklerken içtim.
Büyük gün gelmiş kuzu çok şükür, bebişini al gelsımsıkı tutunsun annesine inşallah güzel haberini bekliyoruz
Evet canim taze, aramizda bisi olmucak ard arda guzel haberlerle gelelim insallahS Sabr-Sukur-Dua canım sen taze mi transfer olacaktınee beraber gün sayıcaz o zaman ne güzel embriyolardan da güzel haber var şahane
Canım ne güzel artış olmuş masallahhbu kadar bekledin 1 ay geçer önemli olan sonu güzel olsun
Çok sag olun kızlar. Evet yumurtalarim artmış bende bu duruma çok sevindimMaşallah canım ne güzel artmış yumurtalarınönümüzdeki hepsini aynı anda gelişip büyümesini sağlar doktor ilaçla, şansın artacak, çok güzel haber kuzum
Ay çok sevindim canımGunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Canımm çok teşekkürlerGünaydın kızlar
Topiğe bir bakayım dedim,Bahara giderken transfer mi oldun canım güzel haberler al inşallah
Optimussprime canımcım senin de opun varmış mükemmel geçsin süper yumurtalar çıksın hayırlı olsun tedavin
Insallah canimAy çok sevindim canımdaha da güzel ilerlerken umarım
Çok şükür canım herşeyin yolunda gitmesine sevindimOpudan eve geldim kızlarçok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum senin bilinçaltında bu var diyor
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozulduistemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz
Gözünaydin canım. Atlattin şükürOpudan eve geldim kızlarçok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum senin bilinçaltında bu var diyor
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozulduistemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz
Canım gözün Aydın ilk adımı geçtin şimdi diğerlerindeOpudan eve geldim kızlarçok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum senin bilinçaltında bu var diyor
Iyi geçti canım bin şükür evimdeyim aldık geldik bebislerimi zi
Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun canımIyi geçti canım bin şükür evimdeyim aldık geldik bebislerimi zi
Amin canım aminHayırlı sonuçlar almak nasip olsun canım