Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah razı olsu
n inşallah tutunur bebislerim sımsıkı allah hepimize yardım etsin

Canım ne güzel artış olmuş masallahh bu kadar bekledin 1 ay geçer önemli olan sonu güzel olsun

Maşallah canım ne güzel artmış yumurtaların önümüzdeki hepsini aynı anda gelişip büyümesini sağlar doktor ilaçla, şansın artacak, çok güzel haber kuzum
Çok sag olun kızlar. Evet yumurtalarim artmış bende bu duruma çok sevindim inşallah daha da artar

Gunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Ay çok sevindim canım daha da güzel ilerlerken umarım

Canımm çok teşekkürler aminn inşallah güzel haberi alıp vermek nasip olsun

Opudan eve geldim kızlar çok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum senin bilinçaltında bu var diyor
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozuldu istemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz

Çok şükür canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim ben de çıkınca boşa stres yapmışım demiştim.
Sağlıklı embriyolar olsunlar inşallah

Gözünaydin canım. Atlattin şükür ilaçlar bitmiyor malesef hiç şikayet etme kaç yumurta toplanmis

Canım gözün Aydın ilk adımı geçtin şimdi diğerlerinde inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…