- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
Güzelce dinlen canım şimdi oh yakında güzel haberlerini alırız inşallahIyi geçti canım bin şükür evimdeyim aldık geldik bebislerimi zi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelce dinlen canım şimdi oh yakında güzel haberlerini alırız inşallahIyi geçti canım bin şükür evimdeyim aldık geldik bebislerimi zi
Gecmis olsun canim atlattin bunuda, simdi bekleme zamani :)Opudan eve geldim kızlar çok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum senin bilinçaltında bu var diyor
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozuldu istemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz
Inşallah amin amin amin yatmak çok sıkıcı ama yaGüzelce dinlen canım şimdi oh yakında güzel haberlerini alırız inşallah
Pes peşe veririz inşallah canım1 1mucize1umut inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız canım senden artık güzelce bekliyoruz
eczhnm canımm sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamilelik
1 dilim ye canım canın isteyince Ben okadar katı olamadım hiç canım isteyince abartmadan yiyorum süt, yoğurt, et, meyve, sebze, bakliyatlar, çiğ kuruyemişler. Yiyebildiklerini ye canım.Kizlar sekerli seyler yemioruz ya bu transfer asamasinda da gecerli mi. Mesela koyden kabak geldi bazen birer dilim yerim yasak deilse
Bide transfer sonrasi kabak cekirdegi avakado ve badem haric faydali seyler var mi yememiz gereken
Aralıksız yatmak öyle, arada evin içinde yürüyüşünü falan da yap rahime kan gitsin. 3. Günden sonra evin altındaki parkta 10 15 dklık yürüyüşler yapıyodum ben yorulmadan.Inşallah amin amin amin yatmak çok sıkıcı ama ya
3 aydir yemiorum valla1 dilim ye canım canın isteyince Ben okadar katı olamadım hiç canım isteyince abartmadan yiyorum süt, yoğurt, et, meyve, sebze, bakliyatlar, çiğ kuruyemişler. Yiyebildiklerini ye canım.
Ben yine kalkıyorum öyle bir iki tür atıp geri yatıyorumAralıksız yatmak öyle, arada evin içinde yürüyüşünü falan da yap rahime kan gitsin. 3. Günden sonra evin altındaki parkta 10 15 dklık yürüyüşler yapıyodum ben yorulmadan.
Şekerli şeyler yasak mı hiç bahsetmedi benim doktorum tatlı yemek istemişti benim canım yemeyeyim o zaman bende ilk gündenKizlar sekerli seyler yemioruz ya bu transfer asamasinda da gecerli mi. Mesela koyden kabak geldi bazen birer dilim yerim yasak deilse
Bide transfer sonrasi kabak cekirdegi avakado ve badem haric faydali seyler var mi yememiz gereken
Ben 2 ay takviyelerle tedavi oldum o ara akdeniz tipi beslen serbetli seylerden uzak dur demisti sadece. Bende burdan ogrendim tedavide yenirse ilacin etkisini azaltiyomus yemioruz yasak vs.yazio burda herkes. Bende yemedim. Simdi igneler degisti ya hala ayni mi die merak ettigimden sordum o kadar bilmiorum yani :)Şekerli şeyler yasak mı hiç bahsetmedi benim doktorum tatlı yemek istemişti benim canım yemeyeyim o zaman bende ilk günden
Canınin istediği şeyleri ye canım. Bir şey olmaz. Tabi şekerli şeyler genel olarak vücuda zararlı olduğu için bu süreçte daha dikkat etmek gerekir.Şekerli şeyler yasak mı hiç bahsetmedi benim doktorum tatlı yemek istemişti benim canım yemeyeyim o zaman bende ilk günden
Anladım canım çok sağol 1 parca alabilirim o haldeBen 2 ay takviyelerle tedavi oldum o ara akdeniz tipi beslen serbetli seylerden uzak dur demisti sadece. Bende burdan ogrendim tedavide yenirse ilacin etkisini azaltiyomus yemioruz yasak vs.yazio burda herkes. Bende yemedim. Simdi igneler degisti ya hala ayni mi die merak ettigimden sordum o kadar bilmiorum yani :)
Canin cektiyse az da olsa ye sen yinede
Aynen tabiki artık daha çok dikkat etmek lazım doğal ve sağlıklı beslenmek lazımCanınin istediği şeyleri ye canım. Bir şey olmaz. Tabi şekerli şeyler genel olarak vücuda zararlı olduğu için bu süreçte daha dikkat etmek gerekir.
Aynen kahve, çay keyiflerini erteliyorum ben de. Sonra yapcam inşallahAyy sormayın tatlı konusunda bende çok dertliyimm 6 aydın paketli gıda yemicem diye bir çikolata bile yemedim. Şerbetli tatlıları da arada 2 en fazla 3 defa kaçamak yapmışımdır. Ama çok zor dayanmak Sağlıklı besleneyim hormonlarım düzene girsin diye uğraşıyorum. Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını versin sonra her şeyi yicem işte
Yaa ne kadar şanslısın canım. Nasıl Aran olmaz ya, nasıl oluyor ki o öyle tatlıyla aranın olmaması Çay da mı içmiyorsun kuzu. Peki yeşil çay da mı içmeyekAynen kahve, çay keyiflerini erteliyorum ben de. Sonra yapcam inşallah
Allahtan şekerle aram yok o zorlamadı beni hiç canım istemiyor.
Neyse az kaldiYaa ne kadar şanslısın canım. Nasıl Aran olmaz ya, nasıl oluyor ki o öyle tatlıyla aranın olmaması Çay da mı içmiyorsun kuzu. Peki yeşil çay da mı içmeyek
Genel olarak sağlıklı beslenmeye ben de dikkat ediyorum canım niyet ettiğimden beri şu tedaviye. Paketli gıda falan kestim. Ama çok canının çektiği şeyi nefsinin köreltecek kadar ye o kadardan bişey olmaz, bilmiyorum ben öyle yapıyorum yaniNeyse az kaldi
Bende tatlida cok zorlanmadim ama insan arada yemek istio cayla serbetli tatli fln severdim yani
Cay acik ic limonlu. Doktorlar bitki caylarini pek onermiomus transfer sonrasi sadece ihlamur