Yaa yarın bebisleniyorsunEvet yarın saat 2 deçok heyecanliyim birazda korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahDemek yarın da senin günün benim de opum var. Peş peşe güzel haberler vereceğiz inşallah ne güzelRabbim yar ve yardımcın olsun canım
Çok şükür geldik yolun sonuna rabbim hayirla tamamlatsin alıcaz bebislerimizi artık inşallah bizimle beraber olmaya da devam ederlerYaa yarın bebisleniyorsunsag salim al inşallah
Canım ne güzel artış olmuş masallahhSelam kızlar. Doktor randevum vardı, doktor bu sefer 5 yumurta gördü, geçen ay 3 vardı güzel artmış şükürancak yumurtalar orantısızmis ondan ilaç verip önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız
Yok canım ben opuda olduğu gibi transferde de eşofmanla gitmiştim rahat olsun diye. Su içip sıkısacaksinKizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Maşallah canım ne güzel artmış yumurtalarınSelam kızlar. Doktor randevum vardı, doktor bu sefer 5 yumurta gördü, geçen ay 3 vardı güzel artmış şükürancak yumurtalar orantısızmis ondan ilaç verip önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız
Ekstra bişe almamıştım yanımda canım sadece su koydum cantama 2 küçük şişe beklerken içtim.Kizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Opu günün gelmiş kuzumDemek yarın da senin günün benim de opum var. Peş peşe güzel haberler vereceğiz inşallah ne güzelRabbim yar ve yardımcın olsun canım
Oh maşallaah çok güzel canımGunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Canım çok sevindim. Ne güzel haberGunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Çok teşekkür ederim alah razı olsun canım inşallahYok canım ben opuda olduğu gibi transferde de eşofmanla gitmiştim rahat olsun diye. Su içip sıkısacaksinBol şanslar dualarımız seninle bebisi al gel hakkında hayirlsii olsun
Insallah canimOh maşallaah çok güzel canımböyle güzel devam etsinler inşallah Yarın transfer günün de belli olur, sonuca çok yaklaştın sen de
Inşallah canımGünaydın kızlar
1 1mucize1umut canım ben hiç bir şey götürmedim sadece isteksiz su içmek bazen mide bulantısı yapabiliyor diye kuruyemiş aldım yanıma. Hadi inşallah güzel bir şekilde geçsin