Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım ne güzel artış olmuş masallahh bu kadar bekledin 1 ay geçer önemli olan sonu güzel olsun

Kizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Yok canım ben opuda olduğu gibi transferde de eşofmanla gitmiştim rahat olsun diye. Su içip sıkısacaksin Bol şanslar dualarımız seninle bebisi al gel hakkında hayirlsii olsun

Maşallah canım ne güzel artmış yumurtaların önümüzdeki hepsini aynı anda gelişip büyümesini sağlar doktor ilaçla, şansın artacak, çok güzel haber kuzum

Kizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Ekstra bişe almamıştım yanımda canım sadece su koydum cantama 2 küçük şişe beklerken içtim.
Büyük gün gelmiş kuzu çok şükür, bebişini al gel sımsıkı tutunsun annesine inşallah güzel haberini bekliyoruz

Demek yarın da senin günün benim de opum var. Peş peşe güzel haberler vereceğiz inşallah ne güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Opu günün gelmiş kuzum herşey yolunda gitsin inşallah Güzel haberler vereceğin günleri belliyoruz canım benim

Gunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Oh maşallaah çok güzel canım böyle güzel devam etsinler inşallah Yarın transfer günün de belli olur, sonuca çok yaklaştın sen de

Gunaydin kizlar
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah
Canım çok sevindim. Ne güzel haber eğer opu sonrası rahatsızlık yasamadiysan transferin olur hemen

Oh maşallaah çok güzel canım böyle güzel devam etsinler inşallah Yarın transfer günün de belli olur, sonuca çok yaklaştın sen de
Insallah canim
Evet cok az kaldi, ne zormus beklemek uyu uyan ilk aklima noldu acaba sorusu gelio
Cok sukur guzel seyler duydumda rahatladim, insallah boyle devam eder ve sonu guzel olur

Inşallah canım ben heyecandan bile yuvalarım gelir sıkıntı olacağını dusunmedim onun hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…