Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam kızlar. Doktor randevum vardı, doktor bu sefer 5 yumurta gördü, geçen ay 3 vardı güzel artmış şükür 😊💃 ancak yumurtalar orantısızmis ondan ilaç verip önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız
Canım ne güzel artış olmuş masallahh 🧿 bu kadar bekledin 1 ay geçer önemli olan sonu güzel olsun 🙏🏻 💕

Kizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Yok canım ben opuda olduğu gibi transferde de eşofmanla gitmiştim rahat olsun diye. Su içip sıkısacaksin 😍 Bol şanslar dualarımız seninle bebisi al gel hakkında hayirlsii olsun 🙏🏻 💕

Selam kızlar. Doktor randevum vardı, doktor bu sefer 5 yumurta gördü, geçen ay 3 vardı güzel artmış şükür 😊💃 ancak yumurtalar orantısızmis ondan ilaç verip önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız
Maşallah canım ne güzel artmış yumurtaların🙏🏻💕 önümüzdeki hepsini aynı anda gelişip büyümesini sağlar doktor ilaçla, şansın artacak, çok güzel haber kuzum😍🧿

Kizlar günaydın transfer zamanı ekstra yanımızda birşey götürmeye gerek var mı
Ekstra bişe almamıştım yanımda canım sadece su koydum cantama 2 küçük şişe beklerken içtim.
Büyük gün gelmiş kuzu çok şükür, bebişini al gel🥰🥰 sımsıkı tutunsun annesine inşallah güzel haberini bekliyoruz🤲🏻🤲🏻

Demek yarın da senin günün benim de opum var. Peş peşe güzel haberler vereceğiz inşallah ne güzel 🤗😁 Rabbim yar ve yardımcın olsun canım😊
Opu günün gelmiş kuzum😍 herşey yolunda gitsin inşallah🙏🏻 Güzel haberler vereceğin günleri belliyoruz canım benim🥰🙏🏻

Gunaydin kizlar😍
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis🤲🏻
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah🐣🐣
Oh maşallaah çok güzel canım😍🧿 böyle güzel devam etsinler inşallah🙏🏻 Yarın transfer günün de belli olur, sonuca çok yaklaştın sen de🥰🥰

Gunaydin kizlar😍
Haber geldi cok sukur sayi azalmamis🤲🏻
Gayet guzel ilerliyo bolunmeler artti bugun ileri evreye gecicez yarinda seni kontrol icin cagirabiliriz sonra transfer gunun belli olur dedi. Ayy boyle devam etsin insallah🐣🐣
Canım çok sevindim. Ne güzel haber 😍 eğer opu sonrası rahatsızlık yasamadiysan transferin olur hemen 💕🙏🏻

Oh maşallaah çok güzel canım😍🧿 böyle güzel devam etsinler inşallah🙏🏻 Yarın transfer günün de belli olur, sonuca çok yaklaştın sen de🥰🥰
Insallah canim😍
Evet cok az kaldi, ne zormus beklemek uyu uyan ilk aklima noldu acaba sorusu gelio😂
Cok sukur guzel seyler duydumda rahatladim, insallah boyle devam eder ve sonu guzel olur🤲🏻

Günaydın kızlar 🥰
1 1mucize1umut canım ben hiç bir şey götürmedim sadece isteksiz su içmek bazen mide bulantısı yapabiliyor diye kuruyemiş aldım yanıma. Hadi inşallah güzel bir şekilde geçsin 🙏🏻
Inşallah canım 🤲 ben heyecandan bile yuvalarım gelir sıkıntı olacağını dusunmedim onun hiç 😅

X