Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlaarr geldimmm Biraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah

Canım hadi gözünaydin atlattin. Pozitifi goreceksin hayırlısı ile
Ahhh o sıkışma işi yok mu beni mafediyor
Ne zaman test yap dediler

Canım hadi gözünaydin atlattin. Pozitifi goreceksin hayırlısı ile
Ahhh o sıkışma işi yok mu beni mafediyor
Ne zaman test yap dediler
İnşallah canımm hayırlısıyla ayy çok kötüydü aslında da vallahi iyi dayandım bence normalde bir de ben hiç tutamam 27 si dediler yaa ne kadar uzak bir gün 12 gün var

Ayy cok guzel bir his olsa gerek canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana güzel haberler almak dileğiyle

Oh çok şükür gözün aydın canım beraber saycaz günleri şimdi inşallah bebiş haberini vermek nasip olsun

İnşallah canımm hayırlısıyla ayy çok kötüydü aslında da vallahi iyi dayandım bence normalde bir de ben hiç tutamam 27 si dediler yaa ne kadar uzak bir gün 12 gün var
Hadi gözün aydın negatif çıkar eder benim gibi sabret moral bozmadan güzelce beslen bebisin sımsıkı tutunsun kuzu incir hurma çığ kuruyemiş özellikle kabak çekirdeğini unutma her gün kendine ara öğün olarak yap güzelce canım hadi inşallah tutunur güzelce

Haklisin, onemli olan ultrasonda gordukleri sayi ve istedikleri buyukluk

Hadi insallah guzel haberler aliriz senden de

Kuzum bebişine kavuştunn benim de bir tanecik bekliyor çözülürken bir şey olmadı demi ara ara aklıma geliyor inan Allahıma emanet ama yine de işte duramıyor insan

Kuzum bebişine kavuştunn benim de bir tanecik bekliyor çözülürken bir şey olmadı demi ara ara aklıma geliyor inan Allahıma emanet ama yine de işte duramıyor insan
Çok şükür canım bir şey olmamış ben özellikle embriyologla görüştüm. Benim de aklımda o vardı hep

Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…