- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Canım hadi gözünaydin atlattin. Pozitifi goreceksin hayırlısı ileKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah canımm hayırlısıylaCanım hadi gözünaydin atlattin. Pozitifi goreceksin hayırlısı ile
Ahhh o sıkışma işi yok mu beni mafediyor
Ne zaman test yap dediler
Çok uzun bekleme o kadarİnşallah canımm hayırlısıylaayy çok kötüydü aslında da vallahi iyi dayandım bence normalde bir de ben hiç tutamam 27 si dediler yaa ne kadar uzak bir gün 12 gün var
Ayy cok guzel bir his olsa gerek canım hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana güzel haberler almak dileğiyleKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Oh çok şükür gözün aydın canımKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Hadi gözün aydın negatif çıkar eder benim gibi sabret moral bozmadanİnşallah canımm hayırlısıylaayy çok kötüydü aslında da vallahi iyi dayandım bence normalde bir de ben hiç tutamam 27 si dediler yaa ne kadar uzak bir gün 12 gün var
Haklisin, onemli olan ultrasonda gordukleri sayi ve istedikleri buyuklukİkinci ölçtürdüğün doğruymuş demek canım. Ben amh ın tek başına birşey ifade ettiğini düşünmüyorum. Benimki de 6 çıkmıştı mesela pco olabilir dediler. Ama herşeyim normal hiçbir belirtim de yok ultrason görüntüsü de yok. Tedavide çok yumurta oluşması gerekiyordu bu sonuca göre oluşmadı da. Demek ki takılmamak gerekiyor.
Aklına olumsuz şeyler getirme canım benim birazdan tüm endişelerin geçecek inşallah
Hadi insallah guzel haberler aliriz senden deKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Evet yarın saat 2 deHepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederimminşallah güzel haberleri vermek nasip olsun sıra 1 1mucize1umut sende canım yarındı değil mi transferin
Kuzum bebişine kavuştunnKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Çok şükür canım bir şey olmamış ben özellikle embriyologla görüştüm. Benim de aklımda o vardı hepKuzum bebişine kavuştunnbenim de bir tanecik bekliyor çözülürken bir şey olmadı demi ara ara aklıma geliyor inan Allahıma emanet ama yine de işte duramıyor insan
Ay evet çok heyecanlı gerçekten sabah benim midelerime kramplar girdi zor sakinleştimEvet yarın saat 2 deçok heyecanliyim birazda korkuyorum
Inşallah canım inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun 1 er gün arayla güzel haberler veririz inşallah bizdeAy evet çok heyecanlı gerçekten sabah benim midelerime kramplar girdi zor sakinleştiminşallah senin de güzel geçecek
Hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versinKızlaarr geldimmmBiraz geç oldu ama saftirik doktorum attı yine golünü, nerdeyse altıma işiyordum az daha gelmeseydi bana bir buçukta su içmeye başla dediler Ve ben sıkıştım doktor beni tam bir saat bekletti ama tabiki moralimi bozmadım bol bol dua ettim hem kendime hem eşim dışarda kudurukluk çıkarmasın diye eve geldim az önce çok şükür iyiyim canımlar rabbim emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallah
Aminn canım allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin
Demek yarın da senin günün benim de opum var. Peş peşe güzel haberler vereceğiz inşallah ne güzelEvet yarın saat 2 deçok heyecanliyim birazda korkuyorum
Çok sag ol canım, artık bende başladım devam edelim kafasındayım bakalımHakkında hayırlısı olsun canım başladıysan artık gözünü kapat içini ferah tut tevekkül et. Olacak olan olur,olanda hayır vardır..