Kuzum ben opu adeti oldum bitti şimdi yasmin kullanıyorum 21 gün o bitecek dahaCanım sen nasılsın? Opu sonrası kaç gün oldu adet belirtileri var mı?
Sıradaki adet ile başlıcaksın yaniKuzum ben opu adeti oldum bitti şimdi yasmin kullanıyorum 21 gün o bitecek dahaBu ayın sonuna kadar biter işte adetimi beklicem adet ilk günü dr aramam gerekiyor.vakit geçmiiiiiiiiiii
Ben hic doluluk hissi yasamadim canim, dun igne ve fitilden sanirim sag kasigimda sislik ve sertlik oldu. Simdi oda gecmis bayaCanım doluluk hissin geçti mi kasıklarında benim biraz sertlik ve gaz oldu
InsallahGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin
İnşallah canimm dualarım seninle bugünGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin
Canım 4 gayet güzel bir sayı kendini strese sokma sakınHaber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Canım kaliteli olabilecekleri takip ediyorlar dmek ki. İnsallahh 4 tanesi devam eder. 4 iyi bir sayıHaber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Bende öyle erkenden gidiyordum. Sonuçta yapılacak yaptırırp rahat etmek en güzeliGünaydınnnn guzel kizçeler karlı kışlı Ankara günü bugün tam uyuma havası iğneyi vuruldum geldim geri erkenden sanki erken gitmeyince bişey olacakmış gibi hissediyorum ya
Sağlıklı 4 embriyo güzel canım, inşallah hepsi devam ederHaber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Canım 4 gayet güzel bir sayı kendini strese sokma sakınBak benim bir tanecik var bugün annesi onu almaya gidiyor
Canım kaliteli olabilecekleri takip ediyorlar dmek ki. İnsallahh 4 tanesi devam eder. 4 iyi bir sayı
Insallah kizlarSağlıklı 4 embriyo güzel canım, inşallah hepsi devam eder
Gayet güzel canım yeter ki sağlıklı olsun gebelik vaadetsin. Biz çok istiyoruz hep Allah gözümüzü doyursunInsallah kizlar
5.gune ilerleyebilcek olanlari sectiler sanirim, ne bilim. Insallah guzel devam eder. Yarinda devam edio derlerse rahatlicam galiba. Yoksa 4 guzel sayida ilerleyip ilerlemicek dusuncesi korkutuyo insani
Ne gorcegimizi bilmedigimizden sanirimGayet güzel canım yeter ki sağlıklı olsun gebelik vaadetsin. Biz çok istiyoruz hep Allah gözümüzü doyursun
Evet haklısın birden şok oluyordur ama bir sürü olup nolacak sanki hepi topu 1 tane koyacaklar belki o da hemen tutacak değil mi? Diğerlerine kardeş gözüyle bak olsa da olur olmasa daNe gorcegimizi bilmedigimizden sanirim
3te 2si de gidince insan bi korkuyo nabalim