Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kuzum ben opu adeti oldum bitti şimdi yasmin kullanıyorum 21 gün o bitecek daha Bu ayın sonuna kadar biter işte adetimi beklicem adet ilk günü dr aramam gerekiyor.vakit geçmiiiiiiiiiii
Sıradaki adet ile başlıcaksın yani Beklerken zor geçiyo da sonra bi bakıyosun olmuşsun, az daha sabır canım

Günaydınnnn guzel kizçeler karlı kışlı Ankara günü bugün tam uyuma havası iğneyi vuruldum geldim geri erkenden sanki erken gitmeyince bişey olacakmış gibi hissediyorum ya

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi

Haber geldi kizlar, 12 yumurtadan 9 tanesi isleme alinabilmis sadece. Bunlardan da 4u dollenmis. Dierleri de dollenirdi ama bizim istedigimiz asamalar var en ugunu bu 4ydu dedi. Onlarda su an guzel ilerliyo bolunduler dedi. Cok az kalmis sanki sayi
Canım 4 gayet güzel bir sayı kendini strese sokma sakın Bak benim bir tanecik var bugün annesi onu almaya gidiyor

Canım kaliteli olabilecekleri takip ediyorlar dmek ki. İnsallahh 4 tanesi devam eder. 4 iyi bir sayı

Günaydınnnn guzel kizçeler karlı kışlı Ankara günü bugün tam uyuma havası iğneyi vuruldum geldim geri erkenden sanki erken gitmeyince bişey olacakmış gibi hissediyorum ya
Bende öyle erkenden gidiyordum. Sonuçta yapılacak yaptırırp rahat etmek en güzeli senin kontrol ne zamn canım

Sağlıklı 4 embriyo güzel canım, inşallah hepsi devam eder

Canım 4 gayet güzel bir sayı kendini strese sokma sakın Bak benim bir tanecik var bugün annesi onu almaya gidiyor

Canım kaliteli olabilecekleri takip ediyorlar dmek ki. İnsallahh 4 tanesi devam eder. 4 iyi bir sayı

Sağlıklı 4 embriyo güzel canım, inşallah hepsi devam eder
Insallah kizlar
5.gune ilerleyebilcek olanlari sectiler sanirim, ne bilim. Insallah guzel devam eder. Yarinda devam edio derlerse rahatlicam galiba. Yoksa 4 guzel sayida ilerleyip ilerlemicek dusuncesi korkutuyo insani

Insallah kizlar
5.gune ilerleyebilcek olanlari sectiler sanirim, ne bilim. Insallah guzel devam eder. Yarinda devam edio derlerse rahatlicam galiba. Yoksa 4 guzel sayida ilerleyip ilerlemicek dusuncesi korkutuyo insani
Gayet güzel canım yeter ki sağlıklı olsun gebelik vaadetsin. Biz çok istiyoruz hep Allah gözümüzü doyursun

Ne gorcegimizi bilmedigimizden sanirim
3te 2si de gidince insan bi korkuyo nabalim
Evet haklısın birden şok oluyordur ama bir sürü olup nolacak sanki hepi topu 1 tane koyacaklar belki o da hemen tutacak değil mi? Diğerlerine kardeş gözüyle bak olsa da olur olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…