- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Insallah ilki bi tutsun da hele geride kaldi kalmadi endisesi olmaz ztn, bide cift transfer olcak insallah ikiside tutsa geride hic gozum kalmazEvet haklısın birden şok oluyordur ama bir sürü olup nolacak sanki hepi topu 1 tane koyacaklar belki o da hemen tutacak değil mi? Diğerlerine kardeş gözüyle bak olsa da olur olmasa da
Aaa senin çift mi olacak neden?Insallah ilki bi tutsun da hele geride kaldi kalmadi endisesi olmaz ztn, bide cift transfer olcak insallah ikiside tutsa geride hic gozum kalmaz
Oyle o dusunce endisemi aliyo su an sadece, Allahim korktugumuza ugratmasin hicbirimizi. Guzel sonuclar alalim insallahNasipten ötesi biz kendimizi parçalasak da olmayacak canısı. Tevekkülü elden bırakmayalım. Ben bırakırsam tokatlayın beni deAllah isterse dilerse yaratacak biz elimizden geleni yaptık.
Amh dusukAaa senin çift mi olacak neden?
Ozellerin çoğu şartlara bakmadan çift koyabiliyor canım. Senin tek mi olucakAaa senin çift mi olacak neden?
Amh düşükken çok iyi embriyo elde edilmiş bence ya hiç moralini bozma.Amh dusuk
Tek olur ya konuşmadık ama buradaki merkezler dikkat ediyorlar yaş küçükse başarısız bir deneme yoksa öncesinde çift koymuyorlar diye biliyorumOzellerin çoğu şartlara bakmadan çift koyabiliyor canım. Senin tek mi olucak
Doktorda hep onu soyluyo. Bide ben ilk olcturdugum 0.22 ikinci olcturdugum 1.75 ti. Hep muane edenler bu deger yanlis diodu test tekrari oldu o yuzden.Amh düşükken çok iyi embriyo elde edilmiş bence ya hiç moralini bozma.
Çözülünce sorun falan olmaz aklına hiç getirme öyle şeyler canım. Bebiş annesine kavuşcak, sıkı sıkı tutunsun inşallahOptimussprime evet canımm kasımdan beri transfer olmayı bekliyorum sonunda geldi bir buçuk iki gibi olmuş olur inşallah. Ben iyiyim haberlerini paylaşırım buradan Sadece embriyo çözülünce durumu iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.
İkinci ölçtürdüğün doğruymuş demek canım. Ben amh ın tek başına birşey ifade ettiğini düşünmüyorum. Benimki de 6 çıkmıştı mesela pco olabilir dediler. Ama herşeyim normal hiçbir belirtim de yok ultrason görüntüsü de yok. Tedavide çok yumurta oluşması gerekiyordu bu sonuca göre oluşmadı da. Demek ki takılmamak gerekiyor.Doktorda hep onu soyluyo. Bide ben ilk olcturdugum 0.22 ikinci olcturdugum 1.75 ti. Hep muane edenler bu deger yanlis diodu test tekrari oldu o yuzden.
Bence ikinci deger dogru ama bu doktor ilk degeri baz aldi. Sonuc guzel olsun insallah, iyiyim simdi gecti ilk şok
Aklına olumsuz şeyler getirme canım benim birazdan tüm endişelerin geçecek inşallahOptimussprime evet canımm kasımdan beri transfer olmayı bekliyorum sonunda geldi bir buçuk iki gibi olmuş olur inşallah. Ben iyiyim haberlerini paylaşırım buradan Sadece embriyo çözülünce durumu iyi olur diye düşünmeden edemiyorum.
Aynen öyle yapilcaksa hemen olcak diğer şeyler de de böyleyim biraz aceleciBende öyle erkenden gidiyordum. Sonuçta yapılacak yaptırırp rahat etmek en güzelisenin kontrol ne zamn canım
Her kontrol ayrı heyecanlı oluyorAynen öyle yapilcaksa hemen olcak diğer şeyler de de böyleyim biraz aceleciPerşembe gideceğim canım nasipse yine duyarız inşallah atışını minigimin
Canım hayırlısı olsun inşallah rabbim pozitif görmeyi saglikla ilerlemeyi nasip etsinGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin
Galiba artık karından bakar mı acaba daha yine vajinal mi bakar onu düşünüyorum sormayı unuttum kalbi duyunca ağzımız kulaklarimiza vardıHer kontrol ayrı heyecanlı oluyor
2 haftadır aynıysa alerjik bişedir, önemli değildir bence. Büyük ihtimal artık vajinal bakmazlar canım. En son ilk kalp atışında vajinal muayene olduk hep, karından devam ediliyo.Galiba artık karından bakar mı acaba daha yine vajinal mi bakar onu düşünüyorum sormayı unuttum kalbi duyunca ağzımız kulaklarimiza vardıbide 2 haftadır falan hapşırık var ya burun tikanikligi akıntısı hapsirdikca falan var annem diyo sen grip oldun galiba başka hiç biseyim yok çok şükür ama inşallah nezle tarzı biseydir ya 2 haftadır stabil ilerliyo başka bişey olmadı
İnşallah öyledir o zaman evin içerisinde kurutmustum çamaşırları yumos yada deterjan dir diye düşünüyodum ama 2 hafta falan oldu geçmeyi bilmedi daha. İnşallah yeter artık vajinal ya2 haftadır aynıysa alerjik bişedir, önemli değildir bence. Büyük ihtimal artık vajinal bakmazlar canıö. En son ilk kalp atışında vajinal muayene olduk hep, karından devam ediliyo.