Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep bir 🤲🤗

Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek ki😁😁 hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün gelişsin❤️

Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.🤪İlk başladığım gün haber vermek istedim aslında ama biraz evhamlıyım bi aksilik çıkar falan dedim hem heyecan oluyor hakikaten yazıştıkça ondan yazmadım 🤣 çok teşekkürler canım 😘 senin oğlan nasıl yerinde duruyor mu kıpırdıyor mu hissediyor musun hareketlerini falan 😍
Her zaman burdayım kızlar ❤️😘🤗

Tatlı heyecanlar canım benim😍😍 herşey çok güzel ilerlesin inşallah, içime güzel şeyler doğuyor🙏🏻
Benimkinin hareketler henüz hissedilmiyor, ben de onu bekliyorum heyecanla 🥰
Çok yakında hissedersin bence yolun yarısını aldın bile ne güzel 😁
12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorum😂
Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah🙄
Yarın öğrenince hemen yaz tamam mı? 😊

Hayırlı uğurlu olsun tedavin canim 🤩 taze transfer mi olucan 😊
teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorum ☺️
Sen bi ara merkez mi arıyordun sanki karar verebildin mi?

Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah🙄

teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorum ☺️
Evet canım merkez arıyordum. İzmirde içime sinen bir doktor buldum ama merkez tahmin ettiğim kadar iyi çıkmadı. İnanılmaz paragöz bir yermiş. Doktor desen acayip yoğun. Başladık diye devam ediyoruz ama olmazda zaten bir süre birakicam o yüzden başladık bakalım

Ya kızlar ben bir şey soracağım ama utandım biraz 🙈ama yine de soracağım 😂
Şimdi progestan fitil kullanıyoruz ya. Onu ilk başladığım zamanlarda daha güzel itebiliyordum. Dört beş günden beri sanki orda bir darlık oluşmuş hissi var. Çok zor itiyorum. Bu sizlerde de böyle mi olmuştu acaba

Şimdi progestan fitil kullanıyoruz ya. Onu ilk başladığım zamanlarda daha güzel itebiliyordum. Dört beş günden beri sanki orda bir darlık oluşmuş hissi var. Çok zor itiyorum. Bu sizlerde de böyle mi olmuştu acaba
Bazen oluyo orda taş gibi bişey hissediyorum bazen ağırlık yapiyomus gibi geliyo itiyorum geri geliyo bazen 😂 aksamkini gece yatarken koyunca iyi oluyo cikmiyo vc falan girince sabahta eşimi işte gonderiyorum vc falan girip onu koyup yatıyorum o arada da eriyo güzelce canım

Evet canım merkez arıyordum. İzmirde içime sinen bir doktor buldum ama merkez tahmin ettiğim kadar iyi çıkmadı. İnanılmaz paragöz bir yermiş. Doktor desen acayip yoğun. Başladık diye devam ediyoruz ama olmazda zaten bir süre birakicam o yüzden başladık bakalım
Hakkında hayırlısı olsun canım başladıysan artık gözünü kapat içini ferah tut tevekkül et. Olacak olan olur,olanda hayır vardır..

Ben aşılamalarda kullanmıştım canım o fitili. Bende de çok ileri gitmiyordu afedersin parmağımı önceden ıslatarak itiyordum. Bir de öyle dene,işe yarıyor 😉

Olmaz olmaz korkma hic bisi anlamiosun ztn😊
Yazarim guzel seyler duyarim insallah🤲🏻

12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorum😂
Canım doluluk hissin geçti mi kasıklarında benim biraz sertlik ve gaz oldu

X