Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canm gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al yanlış hatırlamıyorsam sen erken test yapıp negatif olunca üzülmüştün değil mi. 3.gun emrbiyosu geç çıkar demiştik hatta
Evet kuzum o benim inan ki hiç beklemiyordum insan ne desende kendini olumsuza empoze ediyor. Ama Rabbime bin şükür tutundu bana fasülye darısı isteyen herkesin başına inşallah

Rabbim yardımcın olsun canımmm güzel haberler ile gel buraya inşallah

Canım benim hayırlı uğurlu olsun güzelce opuyu atlat. Kaliteli güzel embriyoların olsun. Sonrada pozitifi gördüğün günleri görelim. Dualrim seninle canım

Karsilasmisizdir canim
Amin hepimizin insallah
Evet dun opu oldum bugun ses cikmadi tatil sanirim gercekten, yarin guzel haberler alirim insallah.
Seninde az kalmis opuya, hadi guzel haberlerle gel insallah. Dedigin gb takip etmek cok guzel oluyo moralde oluyo pozitifleri gordukce insallah bizlerde pozitif haberleri vericez

Canım çok sevindim, heyecan yaptım sürecin çok güzel çok pozitif geçsin inşallah, güzel haberlerine sevineceğimiz günler gelsin Dualarımız seninle kuzu

Yarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep bir
Evet canım dün öğrendim bende Rabbim sanada nasip etsin inşallah dualarım seninle
Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek ki hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün gelişsin
Canım çok sevindim, heyecan yaptım sürecin çok güzel çok pozitif geçsin inşallah, güzel haberlerine sevineceğimiz günler gelsin Dualarımız seninle kuzu
Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.İlk başladığım gün haber vermek istedim aslında ama biraz evhamlıyım bi aksilik çıkar falan dedim hem heyecan oluyor hakikaten yazıştıkça ondan yazmadım çok teşekkürler canım senin oğlan nasıl yerinde duruyor mu kıpırdıyor mu hissediyor musun hareketlerini falan

Tatlı heyecanlar canım benim herşey çok güzel ilerlesin inşallah, içime güzel şeyler doğuyor
Benimkinin hareketler henüz hissedilmiyor, ben de onu bekliyorum heyecanla

12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorum

Çok teşekkür ederim canım İnsallah hepimiz için hersey su gibi ilerler

Canım çok geçmiş olsun. Benim de amh düşük. 3 aydır yumurtalarim kaliteli gelsin diye takviye kullanıyorum. Mutlaka takviye kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…