- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Aynen yaÇok heyecanlı bekleyişhadi inşallah güzel haberler ver bize
Evet kuzum o benimCanm gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alyanlış hatırlamıyorsam sen erken test yapıp negatif olunca üzülmüştün değil mi. 3.gun emrbiyosu geç çıkar demiştik hatta
Rabbim yardımcın olsun canımmmSelam kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
Bu ay tüp bebeğe başladım ben de bu gece son iğnelerimi vuralacağım inşallah salı günü operasyonum var. Dün korona testi yaptılar sonuç negatif gelirse tabii.. Şimdiden dualarınıza talibim
Canım benim hayırlı uğurlu olsunSelam kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
Bu ay tüp bebeğe başladım ben de bu gece son iğnelerimi vuralacağım inşallah salı günü operasyonum var. Dün korona testi yaptılar sonuç negatif gelirse tabii.. Şimdiden dualarınıza talibim
Sen de Şubat tüp bebek annesisin sanırım değil mi canım? Seninki tutmuş maşallah çok sevindim tebrik ederimRabbim yardımcın olsun canımmmgüzel haberler ile gel buraya inşallah
Çok sağol benim biricik desteğim canım arkadaşımCanım benim hayırlı uğurlu olsungüzelce opuyu atlat. Kaliteli güzel embriyoların olsun. Sonrada pozitifi gördüğün günleri görelim. Dualrim seninle canım
Karsilasmisizdir canimS Sabr-Sukur-Dua canım seninle bir dua topiğinde birlikteydik sanırım oradan hatırlıyorumsen de mi bu ay tüp yaptırıyorsun? inşallah bütün yumurtaların döllenir en hayırlı şekilde neticelensin sonuçlarımız, birlikte takip etmek süreci güzel..
Evet canım dün öğrendim bende Rabbim sanada nasip etsin inşallahSen de Şubat tüp bebek annesisin sanırım değil mi canım? Seninki tutmuş maşallah çok sevindim tebrik ederim. Darısı benim de başıma
Canım çok sevindim, heyecan yaptımSelam kızlar iyi pazarlar nasılsınız?
Yarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep birKarsilasmisizdir canim
Amin hepimizin insallah❤
Evet dun opu oldum bugun ses cikmadi tatil sanirim gercekten, yarin guzel haberler alirim insallah.
Seninde az kalmis opuya, hadi guzel haberlerle gel insallah. Dedigin gb takip etmek cok guzel oluyo moralde oluyo pozitifleri gordukceinsallah bizlerde pozitif haberleri vericez
Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek kiEvet canım dün öğrendim bende Rabbim sanada nasip etsin inşallahdualarım seninle
Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.Canım çok sevindim, heyecan yaptımsürecin çok güzel çok pozitif geçsin inşallah, güzel haberlerine sevineceğimiz günler gelsin Dualarımız seninle kuzu
Tatlı heyecanlar canım benimYarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep bir
Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek kihayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün gelişsin
Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.İlk başladığım gün haber vermek istedim aslında ama biraz evhamlıyım bi aksilik çıkar falan dedim hem heyecan oluyor hakikaten yazıştıkça ondan yazmadım çok teşekkürler canım senin oğlan nasıl yerinde duruyor mu kıpırdıyor mu hissediyor musun hareketlerini falan
12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorumYarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep bir
Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek kihayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün gelişsin
Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.İlk başladığım gün haber vermek istedim aslında ama biraz evhamlıyım bi aksilik çıkar falan dedim hem heyecan oluyor hakikaten yazıştıkça ondan yazmadım çok teşekkürler canım senin oğlan nasıl yerinde duruyor mu kıpırdıyor mu hissediyor musun hareketlerini falan
Şükür zor zamanlar bitmek üzere senin için canım, 3 aydan sonra rahat edersin inşallahBenim bulantıya karşı panik atağım var. Ilkin çok sıkıntılı depresif geçti. Sonra sonra alıştım. Bide istifra etmedim hiç. Onun rahatlığıyla paniklemiyorum şükür
Çok teşekkür ederim canımGünaydın kızlar
K Kavsss canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah benim gittiğim gün tedaviye başlandı ama aynı gün tahlil alıyorlar prolaktin lh değerlerine bakılıyor ve e2 ye. Eğer sorun yoksa devam ediyorsun varsa iğneler iptal diyorlar
@kofi yaa çok sevindim senin adına daha önce bir forumda konuşmuştuk covid olduğunu söyleyip ertelendi demiştin demek rabbim sana o virüsü bebeğin için göndermişher şerde bir hayır vardır kelimesinin yürüyen halisin şu an
O Oyku61 canım testini tekrarladın mı bir daha?
S Sabr-Sukur-Dua canım geçmiş olsun sana da bugün ararlar inşallah embriyoların hepsi güzel ve kaliteli olsunlar
Canım çok geçmiş olsun. Benim de amh düşük. 3 aydır yumurtalarim kaliteli gelsin diye takviye kullanıyorum. Mutlaka takviye kullan canım.Insal
İnşallah bebeginiz size tutunur. Bende 27 yasindayim ilk tüp bebek denemesinde 4 yumurta oluştu 3 ü boş birisi de tam olgunlasmamis şok oldum ve amh yapmadı doktorum yaşım küçük diye şimdi amh baktiracagim kendim. İnşallah tekrarlamaya gerek kalmaz size
Canım tebrik ederimEvet kuzum o beniminan ki hiç beklemiyordum insan ne desende kendini olumsuza empoze ediyor. Ama Rabbime bin şükür tutundu bana fasülye darısı isteyen herkesin başına inşallah