Hayırlı uğurlu olsun tedavin canimSen de Şubat tüp bebek annesisin sanırım değil mi canım? Seninki tutmuş maşallah çok sevindim tebrik ederim. Darısı benim de başıma
Inşaallah canımŞükür zor zamanlar bitmek üzere senin için canım, 3 aydan sonra rahat edersin inşallah
Evet takviye araştırmaya başladım teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. Benim de amh düşük. 3 aydır yumurtalarim kaliteli gelsin diye takviye kullanıyorum. Mutlaka takviye kullan canım.
Her zaman burdayım kızlarYarın ararlar canım mutlaka. Önceki sayfalara bakmadım yazdıysan ama kaç yumurtan vardı kaçı dolu çıktı onu söylediler mi ilk gün? Opudan sonra ağrın acın oldu mu şimdi nasılsın? Şu salıyı da bir atlatayım hayırlısıyla da peş peşe müjdeler verelim hep bir
Çok teşekkürler canım sen bizden öndesin senden istifade edeceğiz çok demek kihayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün gelişsin
Heyecan deme kız ben de heyecan yapıyorum.İlk başladığım gün haber vermek istedim aslında ama biraz evhamlıyım bi aksilik çıkar falan dedim hem heyecan oluyor hakikaten yazıştıkça ondan yazmadım çok teşekkürler canım senin oğlan nasıl yerinde duruyor mu kıpırdıyor mu hissediyor musun hareketlerini falan
Canım mm çok teşekkür ederimCanım tebrik ederimAllah kucağına aldırsın insallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım tebrik ederimAllah kucağına aldırsın insallah
Çok yakında hissedersin bence yolun yarısını aldın bile ne güzelTatlı heyecanlar canım benimherşey çok güzel ilerlesin inşallah, içime güzel şeyler doğuyor
Benimkinin hareketler henüz hissedilmiyor, ben de onu bekliyorum heyecanla
Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorum
teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorumHayırlı uğurlu olsun tedavin canimtaze transfer mi olucan
Evet canım merkez arıyordum. İzmirde içime sinen bir doktor buldum ama merkez tahmin ettiğim kadar iyi çıkmadı. İnanılmaz paragöz bir yermiş. Doktor desen acayip yoğun. Başladık diye devam ediyoruz ama olmazda zaten bir süre birakicam o yüzden başladık bakalımÇok yakında hissedersin bence yolun yarısını aldın bile ne güzel
Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah
Yarın öğrenince hemen yaz tamam mı?
teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorum
Sen bi ara merkez mi arıyordun sanki karar verebildin mi?
Bazen oluyo orda taş gibi bişey hissediyorum bazen ağırlık yapiyomus gibi geliyo itiyorum geri geliyo bazenYa kızlar ben bir şey soracağım ama utandım birazama yine de soracağım
Şimdi progestan fitil kullanıyoruz ya. Onu ilk başladığım zamanlarda daha güzel itebiliyordum. Dört beş günden beri sanki orda bir darlık oluşmuş hissi var. Çok zor itiyorum. Bu sizlerde de böyle mi olmuştu acaba
Hakkında hayırlısı olsun canım başladıysan artık gözünü kapat içini ferah tut tevekkül et. Olacak olan olur,olanda hayır vardır..Evet canım merkez arıyordum. İzmirde içime sinen bir doktor buldum ama merkez tahmin ettiğim kadar iyi çıkmadı. İnanılmaz paragöz bir yermiş. Doktor desen acayip yoğun. Başladık diye devam ediyoruz ama olmazda zaten bir süre birakicam o yüzden başladık bakalım
Ben aşılamalarda kullanmıştım canım o fitili. Bende de çok ileri gitmiyordu afedersin parmağımı önceden ıslatarak itiyordum. Bir de öyle dene,işe yarıyorYa kızlar ben bir şey soracağım ama utandım birazama yine de soracağım
Şimdi progestan fitil kullanıyoruz ya. Onu ilk başladığım zamanlarda daha güzel itebiliyordum. Dört beş günden beri sanki orda bir darlık oluşmuş hissi var. Çok zor itiyorum. Bu sizlerde de böyle mi olmuştu acaba
Olmaz olmaz korkma hic bisi anlamiosun ztnÇok yakında hissedersin bence yolun yarısını aldın bile ne güzel
Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah
Yarın öğrenince hemen yaz tamam mı?
teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorum
Sen bi ara merkez mi arıyordun sanki karar verebildin mi?
Canım doluluk hissin geçti mi kasıklarında benim biraz sertlik ve gaz oldu12 yumurta toplandi canim soylemediler dolu bos die. Yarin ogrenicez bakalim. Korkma zaten uyuttuklarindan bisi hissetmiosun. Uyaninca da kasiklarimda fln agri olmadi hafif kanama oldu. Ama taktiklari aparatlardan o gun ice dogru olmayan bi agrim oldu. Ben ameliyathane gb yere girince biraz stres oldum sadece :) Hafif narkoz verdiler basim dondu, doktor gelip iyi geceler diince tamamen verdiler gerisini hatirlamiorum
Canım benim dualarımız seninleeGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin
İnşallah Allahım sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım gönlüne göre versinGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin
Canım sen nasılsın? Opu sonrası kaç gün oldu adet belirtileri var mı?İnşallah Allahım sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım gönlüne göre versin
Rabbim yardımcın olsun canımmm inşallah hayırlı haberler ile gelirsinnGünaydın kızlarbugün benim için dua ederseniz çok memnun olurum Rabbim hayırlıysa eğer rahmime tutunmasını nasip etsin