Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Her zaman burdayım kızlar

Tatlı heyecanlar canım benim herşey çok güzel ilerlesin inşallah, içime güzel şeyler doğuyor
Benimkinin hareketler henüz hissedilmiyor, ben de onu bekliyorum heyecanla
Çok yakında hissedersin bence yolun yarısını aldın bile ne güzel
Bakalım benimki nasıl olacak ben de ameliyathaneye hiç girmedim, hiç anestezi almadım ters bir durum olmaz inşallah
Yarın öğrenince hemen yaz tamam mı?

Hayırlı uğurlu olsun tedavin canim taze transfer mi olucan
teşekkür ederim canım. Doktor taze olmaması için şuanda bi sıkıntı olmadığını söyledi ama birazdan e2 ve progesteron tahlili vereceğim son kez sanırım ona da bakacaklar opu öncesi. Sonrasında da bir sıkıntı yaşamazsam taze olur diye düşünüyorum
Sen bi ara merkez mi arıyordun sanki karar verebildin mi?

Evet canım merkez arıyordum. İzmirde içime sinen bir doktor buldum ama merkez tahmin ettiğim kadar iyi çıkmadı. İnanılmaz paragöz bir yermiş. Doktor desen acayip yoğun. Başladık diye devam ediyoruz ama olmazda zaten bir süre birakicam o yüzden başladık bakalım

Ya kızlar ben bir şey soracağım ama utandım biraz ama yine de soracağım
Şimdi progestan fitil kullanıyoruz ya. Onu ilk başladığım zamanlarda daha güzel itebiliyordum. Dört beş günden beri sanki orda bir darlık oluşmuş hissi var. Çok zor itiyorum. Bu sizlerde de böyle mi olmuştu acaba

Bazen oluyo orda taş gibi bişey hissediyorum bazen ağırlık yapiyomus gibi geliyo itiyorum geri geliyo bazen aksamkini gece yatarken koyunca iyi oluyo cikmiyo vc falan girince sabahta eşimi işte gonderiyorum vc falan girip onu koyup yatıyorum o arada da eriyo güzelce canım

Hakkında hayırlısı olsun canım başladıysan artık gözünü kapat içini ferah tut tevekkül et. Olacak olan olur,olanda hayır vardır..

Ben aşılamalarda kullanmıştım canım o fitili. Bende de çok ileri gitmiyordu afedersin parmağımı önceden ıslatarak itiyordum. Bir de öyle dene,işe yarıyor

Olmaz olmaz korkma hic bisi anlamiosun ztn
Yazarim guzel seyler duyarim insallah

Canım doluluk hissin geçti mi kasıklarında benim biraz sertlik ve gaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…