Amin amin Allah razı olsun cnm rabbim bu yolda isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşCanım ne yaşadın bilmiyorum ama yazılanları okuyunca üç aşağı beş yukarı tahmin ettim, çok zor bir durum. Bende 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştimzamanla daha az üzüleceksin, inşallah Allah bir an önce kucağını doldursun
Teşekkür ederim canım inşallah pozitifi de görürsek bizden alası yokGözün aydın canım, maşallah
Hayırlısı olsun canım insallahh pozitifi gorursunBenim de Çarşamba günü 5. Gün embriyosu transfer edilditüp bebek yaptırıp kaset testlerle öğrenen oldu mu acaba sonucunu ya da en erken kaç gün sonra öğrendiniz
Yaaa inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuzHayırlısı olsun canım insallahh pozitifi gorursun
Ben transferin 7.gunu kaset testte öğrenmiştim. Ama daha erken öğrenen de vareğer ki taze transferse çatlatma iğnesi etkisinden dolayı biraz beklemek gerekebilir.
Canım peki transfer günü mü 1. Gün sayılıyorHayırlısı olsun canım insallahh pozitifi gorursun
Ben transferin 7.gunu kaset testte öğrenmiştim. Ama daha erken öğrenen de vareğer ki taze transferse çatlatma iğnesi etkisinden dolayı biraz beklemek gerekebilir.
10 12 güne geçiyor canım. Salı çarşamba yaparsan çıkar muhtemelenYaaa inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuzevet taze transfer ama 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum etkisi ne zaman gider acaba
Yok canım transfer günü sayilmiyor. Sen testini hazır tut haftasonu yasağına takılmaCanım peki transfer günü mü 1. Gün sayılıyor
Yok canım transfer günü sayilmiyor. Sen testini hazır tut haftasonu yasağına takılma
Oohh atlattin canım hadi Gözünaydin. Şimdi heyecanla embriyologdan haber bekleme zamanıKizlar opu guzel gecti biraz agri oldu sadece o da takilan aparatlardan sanirim. 12 yumurta toplanmis masallah❤
Insallah guzelce ilerleyen yumurtalardan olurlar
Aynen saol canimOohh atlattin canım hadi Gözünaydin. Şimdi heyecanla embriyologdan haber bekleme zamanı
Yarından itibaren 1.gun sayılıyor canım.Aynen saol canim
Simdi bu 3.gun 5.gun embriyosu diye sayiliyo ya bugunden basliyomu sayilmaya. Yani bugun 1.gun olarak sayilir mi yoksa yarin mi 1.gun embriyosu deniliyo
Evet taze olcak. Carsamba yada persembe transfer dedi doktor. 5.gun embriyosu planliyo insallah oyle ilerler :)Yarından itibaren 1.gun sayılıyor canım.
Taze transfer mi olucaksin belli mi
Yaaaa hadi inşallah10 12 güne geçiyor canım. Salı çarşamba yaparsan çıkar muhtemelen
Amin amin canımTeşekkür ederim canım inşallah pozitifi de görürsek bizden alası yok