- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Çok şükür canım iyiyim beklemedeyim daha regl olamadimHosgeldin canım. Nasılsın toparlandn mi süreç nasıl ilerliyor beklemedemsin
Tahlil sonucunuda büyük heyecanla bekliyorum bakalim hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım iyiyim beklemedeyim daha regl olamadimHosgeldin canım. Nasılsın toparlandn mi süreç nasıl ilerliyor beklemedemsin
Sonuç ne zmana gelir bir şey dediler mi. İnsallahh temiz sonuç gelir bir an evvel transfer hazırlığına başlarsınÇok şükür canım iyiyim beklemedeyim daha regl olamadim
Tahlil sonucunuda büyük heyecanla bekliyorum bakalim hayırlısı inşallah
Amin canım aminTutmadığı zaten transferden 12 gün sonra yapılan kan testinde belli oluyor cnm Rabbim kimseye yaşatmasın
Canım merhaba evet yoktun bu ara, hoşgeldin Güzel dileklerin için sağol amin inşallahKizlar merhaba uzun zamandır yazmadım ama hergun okuyorum yazdıklarınızı masallah hepinize ayrı ayrı sevindim cok güzel haberler var Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Bende başladı doktorum toplama dan sonra ve hala kullanıyorum oksapar ı mi diyosun canım kan sulandırıcı diye onu biliyorum yanlış değilseKızlar peki bir şey daha sorucam transferden sonra kan sulandırıcı iğneye başlıyorlar mi yoksa gebelik oluşursa mi başlıyorlar
Teşekkür ederim canım inşallah artık karna geçeriz vajina dan bakılmaz artıkGözünüz aydın tebrik ederim ben 7. Haftada karından duydum
Ay inşallah canim Allah razı olsun 20 yada 25 gun bulur demişlerdi 20 gün doldurduk inşallah önümüzdeki hafta ararlarSonuç ne zmana gelir bir şey dediler mi. İnsallahh temiz sonuç gelir bir an evvel transfer hazırlığına başlarsın
Allah razı olsun inşallah daha regl olmadim beklemedeyimCanım merhaba evet yoktun bu ara, hoşgeldin Güzel dileklerin için sağol amin inşallah
darısı da sana en kısa zamanda Ne durumda tedavin?
Az kalmış o zamn canım. Her şey yolunda gidecek insallahh. Olmasa iyidi ama yaşanması gerekiyormus yaşandı geçti gitti insallahh bundan sonrası daha güzel olacak. Sonucun çıkınca bizide haberdar etAy inşallah canim Allah razı olsun 20 yada 25 gun bulur demişlerdi 20 gün doldurduk inşallah önümüzdeki hafta ararlar
Canım hafif kanama olabiliyor yanına ped al.Kizlar opuya giderken yanimizda bisi goturmek gerekiyo mu, sormayi unuttum hemsirelere simdide aklimda
Tmm, baska bisi yok heralde demiCanım hafif kanama olabiliyor yanına ped al.
Yok canım. Birde rahat bir şeyler giymek sonradan rahat etmen için işe yarayabilir. Çok kısa süreli uyuyup uyanacaksınTmm, baska bisi yok heralde demi
Aynen cnm yaşanması gerekiyormuş yaşandı geçti 6 sene sonra o testte cift çizgiyi görmek bile yetti cok şükürAz kalmış o zamn canım. Her şey yolunda gidecek insallahh. Olmasa iyidi ama yaşanması gerekiyormus yaşandı geçti gitti insallahh bundan sonrası daha güzel olacak. Sonucun çıkınca bizide haberdar et
Gözün aydın canım, maşallahHaftaya salı günü saat 14:00 te transfer olucak inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun, yarın dolu dolu gelsin yumurtalar, hepsi embriyo olsun inşallah arkadaşların dediği gibi ped, ekstra ne olur olmaz diye ben kilot ve atlette yedek aldım, eşofmanla gitmiştimKizlar opuya giderken yanimizda bisi goturmek gerekiyo mu, sormayi unuttum hemsirelere simdide aklimda
Canım ne yaşadın bilmiyorum ama yazılanları okuyunca üç aşağı beş yukarı tahmin ettim, çok zor bir durum. Bende 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim zamanla daha az üzüleceksin, inşallah Allah bir an önce kucağını doldursunAynen cnm yaşanması gerekiyormuş yaşandı geçti 6 sene sonra o testte cift çizgiyi görmek bile yetti cok şükür
Insallah hayırlısıyla daha güzel olucak hersey buna inanıyorum. Tabiki muhakkak haber veririm iyi kötu herşeyimizi paylaşıyoruz iyiki varsınız
Canım kişiye özel tedaviler hiç aklını karıştırma doktorun vücudunu en iyi tanıyandır, sana uygun ilaçları vermiştir o.Selam kızlar ben 2 günlüğüne Bolu’ya tatile gitmiştim arkadaşlarımla o yüzden telefonla pek ilgilenemedim döndüm artık pazartesiyi bekliyorum Fly3646 canım tansiyon iyi şükür 11-7 bu aralar yükselmesindense düşük olması iyidir diye ilaçlarımı bırakmadım. Çarşamba günü Progestan fitil verdi sadece. 1 1mucize1umut arkadaşa bir sürü ilaç iğne vermiş bana bir tek fitil verdi ne aspirin ve folik asit ne başka bir şey.. prednol ilacı ne işe yarıyor acaba
TamamdirYok canım. Birde rahat bir şeyler giymek sonradan rahat etmen için işe yarayabilir. Çok kısa süreli uyuyup uyanacaksın
Aminn insallah canim hepimizin insallahCanım hayırlı uğurlu olsun, yarın dolu dolu gelsin yumurtalar, hepsi embriyo olsun inşallah arkadaşların dediği gibi ped, ekstra ne olur olmaz diye ben kilot ve atlette yedek aldım, eşofmanla gitmiştim
InsallahS Sabr-Sukur-Dua canım ben de aynen yanıma yedek iç çamaşırı ve ped aldım. Rahat giyilen eşofmanlarımla gitmiştim. Çok kolay bi işlem, bi bakmışsın bitmiş gitmiş evine dönmüşsün.