Öyle mi canım çok geçmiş olsunMerhaba canım
Yok hiç olmadı, 11 de oldu işlem 4 te hastaneden çıktım, benimde rahmim basıktı, yanları da dardı şekil bozukluğu yani Onu düzelttiler, çizik atılmadı. Bir iki gün hafif pembemsi lekelenmem oldu . Şikayetim yoktı aslında tüp bebek transfer olmadan onu da düzeltelim dediler gebelikte olmayınca . Ben de oldum
Yaa çok sevindim canım benimde içime kız doguyoduGözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dedi
Canım benimşükürler olsun bugünümüze Fulyam Maşallah yavrularımıza
Ultrasonda herşey iyiyse testin de iyi gelecek inşallah
Oy sağlıkla büyüsün minik prenses
Sağolasın canım. Hemennhistereskopi sonrasındaki ay transfer oldum tuttu çok şükür. Evet önceden Bir kimyasal olmuştuÖyle mi canım çok geçmiş olsunPeki transfer oldun mu tutundu mu daha önce düşük gebelik vs olmuş muydu peki
Evet kuzum çok az kaldı yarılamaya inanamıyor insan, çok şükürYaa çok sevindim canım benimde içime kız doguyodusağlıkla gelsin inşallah
Canım sen de yolu yarılamana ne kaldı insan duygulanıyosağlıkla gelsinler inşallah
Kalp atışını ilk vajinal duymuştuk kuzum.Kızlar kese için vajinal baktı ya geçen hafta bu akşam gidip kalp atışına bakicaz yine mi alttan bakar ki ya öyle olan varmı
Ya maşallah canım benimSağolasın canım. Hemennhistereskopi sonrasındaki ay transfer oldum tuttu çok şükür. Evet önceden Bir kimyasal olmuştu
Benim kalp atışı icin de alttan bakmıştı canım hadi bakalım gümbür gümbür duyKızlar kese için vajinal baktı ya geçen hafta bu akşam gidip kalp atışına bakicaz yine mi alttan bakar ki ya öyle olan varmı
Hilalim canım benim Allah razı olsun şükür bugünümüzeYaa çok sevindim canım benimde içime kız doguyodusağlıkla gelsin inşallah
Canım sen de yolu yarılamana ne kaldı insan duygulanıyosağlıkla gelsinler inşallah
Yaaa canım çok saol. En güzel heycanlr en kısa zamanda seni bulsunAmanın amanın neler olmuş bugünnKriel canım oğluşunu mu gördünn oyy oy sağlıkla büyüsün inş her ayın böyle güzel geçer Fly3646 yavru kuzuya bak yaa elini mi emiyor Öyle güzel betimlemişsin ki gözümün önünde küçük bir balık canlandı ne güzel ya Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin darısı isteyen herkese yanı sıra bana
Canım benim amin inşallah çok teşekkürlerAmanın amanın neler olmuş bugünnKriel canım oğluşunu mu gördünn oyy oy sağlıkla büyüsün inş her ayın böyle güzel geçer Fly3646 yavru kuzuya bak yaa elini mi emiyor Öyle güzel betimlemişsin ki gözümün önünde küçük bir balık canlandı ne güzel ya Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin darısı isteyen herkese yanı sıra bana
Benim kalp atışı icin de alttan bakmıştı canım hadi bakalım gümbür gümbür duy
Yaaa eşimi de alacaktım benKalp atışını ilk vajinal duymuştuk kuzum.
O son vajinal muayeneydi, sonrakiler hep karından oldu.
Sağol canım inşallah aminYaaa eşimi de alacaktım bentek duyayım kulagimla da o duymasa da olur sonra duysun ben daha önemli inşallah duyarız heycandan ölcem saate bakıyorum devamlı gelsin diye bu arada prens ve prenses için çok sevindim güzel güzel buyusunler gelsinler kucaklariniza inşallah
Çok saol canım seninde cinsiyet öğrendiğin gün gelecek hemen zaman geçiyorYaaa eşimi de alacaktım bentek duyayım kulagimla da o duymasa da olur sonra duysun ben daha önemli inşallah duyarız heycandan ölcem saate bakıyorum devamlı gelsin diye bu arada prens ve prenses için çok sevindim güzel güzel buyusunler gelsinler kucaklariniza inşallah
Vajinal olunca girmez heralde eğer doktor da izin verirse teklif sunarız tabi deSağol canım inşallah amin
eşin de gelebiliyo yanında, benimki girmişti benle içeri, beraber duyduk ilk kalp atışlarını
Yaaaa inşallahÇok saol canım seninde cinsiyet öğrendiğin gün gelecek hemen zaman geçiyorben eşimle duymuştum canım eger yanında gelme imkanı varsa ikiniz beraber olursanız daha güzel olur
Bizim doktor hep beraber alıyodu odaya, başta rahatsız olmuştum vajinal muayenede yanımda olmasına ama alıştım sonra.Vajinal olunca girmez heralde eğer doktor da izin verirse teklif sunarız tabi dedoğuma alcam seni diyorum asla öyle bişey yapma sakin gelmem deyip duruyo şimdiden
Benimkide panik atak hastanede çok güzel maceralar yaşadık onunla benim sıram geldi ben kolonya ile peşinden koşuyorum merdivenlerdenYaaaa inşallahDoktor alırsa teklif sunarım da güzel de olur duyması hissetmesi de hastane işlerinde pek dayanıksız panik atak
Yani insan tuaf olur ben hala alışamadım doktora muayene olmaya utanıyorum halen bibsuru şey yaşadık doktorla ameliyat i toplaması muayenesi ama yine de utanıyorum halen ooo ne kadar iyiBizim doktor hep beraber alıyodu odaya, başta rahatsız olmuştum vajinal muayenede yanımda olmasına ama alıştım sonra.
Benim ki seve seve girer doğuma, iğnelerimi de zevk alarak yapıyodu zamanındakanlı kesmeli dikmeli şeyleri rahatsız olmadan izler tvde. Ben bakamam.
Ama büyük ihtimal sezeryan olcağı için almazlar içeri heralde.