Canım Allah razı olsunCanım dualarımız seninle olacak, sorunsuz olsun herşeyBu sefer pozitifi görmeni gönülden diliyorum, olacak inşallah sen böyle pozitif ol hep
Canım bende oldum histereskopi. Hafif anestezi alıyorsun, benim bünyem hassas biraz. Yarım gün sarhoş gibi gezdim, beni biraz vurdu anesteziCanım sancılı oldu mu histereskopi yani çizik atıldı mı peki? Yada bi sorunun şikayetin var mıydı kanama bozukluğu vs,
Gözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dediKızlar oğluşumuzu gördükbüyümüş yavru, herşey yolundaydı çok şükür
Canım benimKızlarrr geldik şükür her şey yolunda. Baya büyümüş zıplıyor ve parmağını emiyordu13. Haftanın içindeydim ama 13+1 çıktım. Tiroid ilacı yazdı doktr. Sağlık ocağındaki vitaminleri kullanabilirsin dedi. İki test sonucunu 1 ay sonra kontrole gidince alicaz
Oy sağlıkla büyüsün minik prensesGözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dedi
Canım çok saol insallahh sağlıkla kucağımıza alalımCanım benimşükürler olsun bugünümüze Fulyam Maşallah yavrularımıza
Ultrasonda herşey iyiyse testin de iyi gelecek inşallah
Oy sağlıkla büyüsün minik prenses
Ayy canım benim çok sevindim büyüyor oğluşşşKızlar oğluşumuzu gördükbüyümüş yavru, herşey yolundaydı çok şükür
Fulyam çok sevindim kuzummmKızlarrr geldik şükür her şey yolunda. Baya büyümüş zıplıyor ve parmağını emiyordu13. Haftanın içindeydim ama 13+1 çıktım. Tiroid ilacı yazdı doktr. Sağlık ocağındaki vitaminleri kullanabilirsin dedi. İki test sonucunu 1 ay sonra kontrole gidince alicaz
Benim içime hep kız doğuyorduGözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dedi
Ya peki bu çizik meselesi hakikaten tehlikesiz bişey mi acabaCanım bende oldum histereskopi. Hafif anestezi alıyorsun, benim bünyem hassas biraz. Yarım gün sarhoş gibi gezdim, beni biraz vurdu anesteziancak ağrı sızı yok. Bende sorun yoktu, doktor başarısız 2 denemem olunca histereskopi yapıp rahme çizik atmak istedi.
Canım benim çok saol senin gibi güzel anne olmak nasip olsunAyy canım benim çok sevindim büyüyor oğluşşş
Fulyam çok sevindim kuzummm
Benim içime hep kız doğuyordu
Uğraşıyoruz kuzum delirmeme az kaldıCanım benim çok saol senin gibi güzel anne olmak nasip olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik lohusalik
Kuzum az daha dayan. Biraz geçsin kanama azalır azaldıkça diğer sıkıntılarda gider zaten. 40 gün diye boşuna dememiş eskilerUğraşıyoruz kuzum delirmeme az kaldıama yine de çok şükür Lohusalık bitsin artık vallahi 3 hafta oldu hala kanamam o kadar yoğun ateş basıyor sürekli terliyorum. Bitse daha enerjik olacağım
Aslım sağol kuzum biz de senib gibi sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallahAyy canım benim çok sevindim büyüyor oğluşşş
Fulyam çok sevindim kuzummm
Benim içime hep kız doğuyordu
Merhaba canımCanım sancılı oldu mu histereskopi yani çizik atıldı mı peki? Yada bi sorunun şikayetin var mıydı kanama bozukluğu vs,