Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çok teşekkür ederim canım bizde erken yol aldık ama çok alamadık doğru üniversitedeyken evlendim ben hemde kaçarak
Aa bende üniversite okurken evlendim beni ailem verdi, kaçmaya aksiyona gerek kalmadı hatta sonra yüksek lisans yaptım, şimdi doktora yapıyorum bende erken evlendim ama çocuk için tik yok kısmetini böyleymiş diyorum

İnsallah canım bu durum insanı eksik hissettiriyor ister istemez. İlk günler sanki dünyam başıma yıkıldı. İnsallah cumartesi test günüm güzel haberler alırım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bende ilk öğrendiğimde inanamadım. Hele geçen ay doktora gittim, 3 tane saydı yumurta, baya kötü oldum. Ne diyelim Allahın verdiği bir durum canım, ben kabullendim. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi. Ne güzel az kalmış test gününe, inşallah pozitif sonuç alırsın canım

İnsallah canım seni çok iyi anlıyorum rabbim güzel haberler nasip etsin bize

Selamlar bu sorum 3. Gün embriyosu ile hamile kalanlara. Kaçıncı gün öğrendiniz gebe olduğunuzu benim transfer gününü saymazsak 6 günüm günler gecmiyor pek. En erken ne zaman öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım bende 3. Gün embriyosu ile bir gebelik yaşamistim. 10. Gün bile kasette çıkmamıştı. 12. Gün kanda öğrenmiştim canım. En güvenilir tahlil kan tahlili, ama onu da erken yaptırma gene çıkmıyor

Selam kızlar ne var ne yok nasılsınız?Ben hala aynı akşam bulantılarım oluyor onun dışında iyi gibiyim.Doktor vitamin olarak vinalac vermişti onu içiyorum falan bir de ailede yüksek tansiyonu duyunca corasprine devam et dedi.Yarın ya da Çarşamba 2'linin sonuçları çıkacak ultrason iyiydi ama yine de merakla bekliyorum

Hosgeldin canım. Bulantilarin yavaş yavas geçer artık. Ultrason iyi çıkmış tahlil sonucuda güzel çıkar ama insan merak ediyordur tabi benimde yarın kontrolüm var 2li sırası bende insallahh bende sizin gibi güzel haber alırım 1 ay oldu en son gideli

heh seni bugün biliyordum ben tamam bakalım sen de göreceksin miniği,güzel haberlerle dön inşallah.Çok güzel bir his 1 ayın üstüne görmek :) Bakarsın cinsiyeti de öğrenirsin çok heyecanlı

Canım erkekse yarın öğrenme ihtimalin var benim gibi hadi hayırlısı sağlıklı olsun da inşallah yarın ultrasonda güzel şeyler duy doktorundan, güzelce de görelim yarın bebişlerimizi özledik

Canım iyiyiz benim de yarın kontrol günü 1 ay sonra görcem bebişi inşallah herşey yolundadır Ultrason iyiyse kan sonuçların da iyi gelecektir inşallah senin de rahatlarsın tam

Ayy ınsallah canım, düşüncesi bile çok heyecanli

İnşallah Hersey aksamadan giderse süreç hızlı olucak Beraber gün saymakta çok keyifli olur
Canım dualarımız seninle olacak, sorunsuz olsun herşey Bu sefer pozitifi görmeni gönülden diliyorum, olacak inşallah sen böyle pozitif ol hep

Bizimkilerde vermedi mecbur kaldık ona hiç şüphe yok vakti saati gelmemiş demekki daha vardır rabbimin bir bildiği

Günaydın kizlar
Bugün kontrol günü. Şükür bugüne geldik güzel haberle dönmek nasip olsun
Kriel canim senden de güzel haberler bekliyorum
Çok şükür gelebildik kontrol gününe canım amin inşallah ikimiz de güzel haberlerle dönelim Kaçta senin randevu?
Günaydın kızlar

Sağol canım benim inşallah ya Sırayla hep güzel haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah

Canım sancılı oldu mu histereskopi yani çizik atıldı mı peki? Yada bi sorunun şikayetin var mıydı kanama bozukluğu vs,

Ne mutlu size darısı başımıza inşallahbende ilk defa tüp bebek denedim be şuan sonuç bekliyorum bi belirti yok 8. Gün olmasına rağmen inşallah olumlu olur
Canım histereskopi oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…