Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

NuuNu NuuNu canım ben oldum histeroskopi, rahmim dar olduğu için ve hafif T shape görünümü olduğu için. Geçen mart ayında olmuştum. Zor bir işlem değil, kısa süreli uyuyosun uyanıyosun bitiyor, hafif bi ağrım olmuştu cıkınca. Ağrı kesici ile geçmişti.
Sana histeroskopi mi tavsite edildi?

Canım dualarımız seninle olacak, sorunsuz olsun herşey🙏🏻 Bu sefer pozitifi görmeni gönülden diliyorum, olacak inşallah sen böyle pozitif ol hep😍
Canım Allah razı olsun 😍🥰 burda o kadar çok kişi birbirini destekliyor ki, çok mutlu oluyorum. Her birinizin benim için olumlu düşünmesi enerjimi yükseltiyor 😍 dediğin gibi umarım bu sefer pozitif olur, olmazsa komple bırakma kararı aldım çünkü 😬

Canım sancılı oldu mu histereskopi yani çizik atıldı mı peki? Yada bi sorunun şikayetin var mıydı kanama bozukluğu vs,
Canım bende oldum histereskopi. Hafif anestezi alıyorsun, benim bünyem hassas biraz. Yarım gün sarhoş gibi gezdim, beni biraz vurdu anestezi 😅 ancak ağrı sızı yok. Bende sorun yoktu, doktor başarısız 2 denemem olunca histereskopi yapıp rahme çizik atmak istedi.

Kızlarrr geldik şükür her şey yolunda. Baya büyümüş zıplıyor ve parmağını emiyordu😍 13. Haftanın içindeydim ama 13+1 çıktım. Tiroid ilacı yazdı doktr. Sağlık ocağındaki vitaminleri kullanabilirsin dedi. İki test sonucunu 1 ay sonra kontrole gidince alicaz

Kızlarrr geldik şükür her şey yolunda. Baya büyümüş zıplıyor ve parmağını emiyordu😍 13. Haftanın içindeydim ama 13+1 çıktım. Tiroid ilacı yazdı doktr. Sağlık ocağındaki vitaminleri kullanabilirsin dedi. İki test sonucunu 1 ay sonra kontrole gidince alicaz
Canım benim🥰 şükürler olsun bugünümüze Fulyam🤲🏻 Maşallah yavrularımıza🧿
Ultrasonda herşey iyiyse testin de iyi gelecek inşallah🙏🏻🥰
Gözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dedi 😍🙏🏻
Oy sağlıkla büyüsün minik prenses🙏🏻♥️

Kızlar oğluşumuzu gördük🥰🙏🏻🧿 büyümüş yavru, herşey yolundaydı çok şükür🙏🏻
Ayy canım benim çok sevindim büyüyor oğluşşş❤️
Fulyam çok sevindim kuzummm❤️❤️
Gözünaydin canım. Bana da büyük ihtimal kız dedi 😍🙏🏻
Benim içime hep kız doğuyordu 🥰🥰

Canım bende oldum histereskopi. Hafif anestezi alıyorsun, benim bünyem hassas biraz. Yarım gün sarhoş gibi gezdim, beni biraz vurdu anestezi 😅 ancak ağrı sızı yok. Bende sorun yoktu, doktor başarısız 2 denemem olunca histereskopi yapıp rahme çizik atmak istedi.
Ya peki bu çizik meselesi hakikaten tehlikesiz bişey mi acaba🥺

Canım benim çok saol senin gibi güzel anne olmak nasip olsun 🙏🏻 💕 😘
Sen nasılsın nasıl gidiyor annelik lohusalik 😁🧡
Uğraşıyoruz kuzum delirmeme az kaldı 😑 ama yine de çok şükür 🙏🏻 Lohusalık bitsin artık vallahi 3 hafta oldu hala kanamam o kadar yoğun ateş basıyor sürekli terliyorum. Bitse daha enerjik olacağım

Uğraşıyoruz kuzum delirmeme az kaldı 😑 ama yine de çok şükür 🙏🏻 Lohusalık bitsin artık vallahi 3 hafta oldu hala kanamam o kadar yoğun ateş basıyor sürekli terliyorum. Bitse daha enerjik olacağım
Kuzum az daha dayan. Biraz geçsin kanama azalır azaldıkça diğer sıkıntılarda gider zaten. 40 gün diye boşuna dememiş eskiler 😁 şükür kuzumm şükür bebişler yanında ya kanama da geçer ateşte neler geçti gebelikte 😍

Canım sancılı oldu mu histereskopi yani çizik atıldı mı peki? Yada bi sorunun şikayetin var mıydı kanama bozukluğu vs,
Merhaba canım
Yok hiç olmadı, 11 de oldu işlem 4 te hastaneden çıktım, benimde rahmim basıktı, yanları da dardı şekil bozukluğu yani Onu düzelttiler, çizik atılmadı. Bir iki gün hafif pembemsi lekelenmem oldu . Şikayetim yoktı aslında tüp bebek transfer olmadan onu da düzeltelim dediler gebelikte olmayınca . Ben de oldum

X