- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Bende öyleyim çok gıcık bişey resmen yesillikle falan ayakta duruyorum su ile midemi bastiriyorumAyyy uyu uyu bende uykusuzluk vartiksinme bende de oldu canım. Özelikle senin haftalarda hiç bir şey yiyemiyordum. Peynir ekmek ve çubuk kraker le doymaya çalışıyordm. Çok normal o yüzden. Su içmeye çalış. Ayran icebiliyorsan çorba falan. Denemeye çalış ne yiyebiliyirsan onu ye. Yiyemedigini zorlama sonra bulanti geliyor
Aynen bebeği iyi gördüm mü bütün sorular giidyor aklımdanSon kontrole ben de sorcaklarımı yazıp gittim yabebişi ultrasonda görünce unutuyorum herşeyi sonra kalıyo soracaklarım
Yavaştan başlamış sende de hamilelik etkileriGünaydın kizlaaar dün gece 11 buçuk gibi dayanamayıp uyuyup sabah 6 buçuk gibi uyandım namaz kıldım eşimi gönderdim tekrar yattim ve sonuç bu saatsu an hala gözlerim kapaniyo yazarken üzerimde 2 3 gündür bı halsizlik yorgunluk var ve akşam 3 4 kaşık zor yedim yemek tiksinti geldi karnım aç ama yemek yemek istemiyorum midem kötu oluyo normal mi hamilelik sendromları mi başlıyor ki yarın akşam doktoruma da anlatacağım çikolata delisi ben ona bile hayır diyorum artık ya
Aynen canim hissettiriyor kendini. Benim hala geçmedi ama ilk haftalara göre iyiyim. Ağzıma hiç koyamadığım yemekler var. Hani faydalı şeyi yiyemiyorum ama haftasonu giidp dondurma yedim meselaAynen bebeği iyi gördüm mü bütün sorular giidyor aklımdanyazmam lazım benim çok fazla bu sefer geçen hafta yaptirdigim tahlilleri sorcam tek tek
Tahlil sonuclarını ver eline incelesin. Ben de tahlil yenileyim mi diye sorcam. Bitmiyo tahlil işleriAynen bebeği iyi gördüm mü bütün sorular giidyor aklımdanyazmam lazım benim çok fazla bu sefer geçen hafta yaptirdigim tahlilleri sorcam tek tek
YaaaaggYavaştan başlamış sende de hamilelik etkileriBen de pek yiyemedim 12 13 hafta olana kadar, eti hala yiyemiyorum, mide bulantısı değil de tiksinti oluyo. Ayran yoğurt salata meyve fln iyi geliyodu bana.
Haftasonu bende de baş ağrısı vardı canım. İlaç içmedm ama baya yoğun hissttim ağrıyı. Aynen yaa yarın Bi sağ salim atlatalım da rahatlayalımTahlil sonuclarını ver eline incelesin. Ben de tahlil yenileyim mi diye sorcam. Bitmiyo tahlil işleriyarınki kontrol için şimdiden çok heyecanlıyım ben de.
bi de bugün baş ağrısı ile uyandım ya heralde yarına stres yapıyorum, bebişleri sağlıkla görüp rahatlayalım inşallah
Hahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyoAynen canim hissettiriyor kendini. Benim hala geçmedi ama ilk haftalara göre iyiyim. Ağzıma hiç koyamadığım yemekler var. Hani faydalı şeyi yiyemiyorum ama haftasonu giidp dondurma yedim meselayazın dondurma yemeyen ben şubat ayında yediysem hamileyim dedim
Yaa cumartesi günü aklıma geldi gittim markette dondurma aradım. Hani polis çıkarsa karşıma derim dedim hamileyim bana dondurma bulunHahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyomeyveleri fln da yemeden dokaba atıyorum soğuk soğuk yiyorum herşeyi
Aynı tarif ettigin şeyleri yaşadık hep canım. Çok şükür istifra etmedim ama bulantı hissi hep ara ara geldi gitti. Canının istemediklerini zorlama hiç yiyebildiklerini ye kuzucum.Yaaaaggartık diyebilirim demekki hamileyim diye taş gibiydim şimdiye kadar Mide bulantısı şöyle içerden geliyo hafifçe şiddetli değil de tiksinme daha ağır basiyo mide bulantısı yapiyo zorlamiyorum kendimi yemek için bende bu ara çikolata bile gözümde iğrenç gorunuyo ki ben asla çikolata siz yapamayan bı insanim normalde
Anam siz nerelerde yaşıyorsunuz dondurma soğuk meyve falanHahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyomeyveleri fln da yemeden dolaba atıyorum soğuk soğuk yiyorum herşeyi
Biz mi hamileyiz onlar mı belli değilYaa cumartesi günü aklıma geldi gittim markette dondurma aradım. Hani polis çıkarsa karşıma derim dedim hamileyim bana dondurma bulunbaya iyi geldi ya dün 2 Tne yedim boğazım agrir mi dedim ama şükür iyiyim eşimede gün doğdu hadi yemiyomuyuz dondurma diyor
AdanaaAnam siz nerelerde yaşıyorsunuz dondurma soğuk meyve falanAnkara da olsanız yiyemezsiniz hadi iyisiniz
Ben manisadayim hafta sonu bahar gibiydiAnam siz nerelerde yaşıyorsunuz dondurma soğuk meyve falanAnkara da olsanız yiyemezsiniz hadi iyisiniz
Ankara'da bakmasi gerekiyo malesef ayazimiz sağolsunBen manisadayim hafta sonu bahar gibiydiama hamilelik mevsime bakmıyor
Evet haftasonu burası da çok güzeldi ama maşallah bugun çok donuk kasvetli perdeye vuran ışıktan anladığım kadarıylaAdanaa
Hafta sonu 23 25 dereceydi havalar ılık çok güzel
Bir an önce yaptır kurtul kuzu, iğne günleri ben sabah 8:30da sağlık ocagını acıyodumAnkara'da bakmasi gerekiyo malesef ayazimiz sağolsun
Evet haftasonu burası da çok güzeldi ama maşallah bugun çok donuk kasvetli perdeye vuran ışıktan anladığım kadarıylahaftalık iğneye gidecegim kızlar bı cesaret kalkıp su miskinlikten görüşürüz sonra
Ayy ağzın bal yesin canımmm inşallah öyle olurBende öyleydim umudunu kaybetme lütfen 12 gün beta da görmeme rağmen sonra ki günlerdetest yaptım evde ama daha pozitif i görememiş tim geç çıkıyo kaset testlere güvenmiyorum ben
Bende bilmiyordum bilgilendirmen iyi oldu canım çok teşekkür ederimCanım içerisinde çeşitli vitaminlerin oldugu bir ilaç. İlk 3 ay folik asit içiyoruz. Sonra da bu tarz vitaminler olan ilaca geçiliyor. Bir de d vitamini veriliyormuş sanırım bana demediler ama onu da okudum. Demir ilacı bunlari ücretsiz alabiliyoruz.
Ayy ınsallah canım, düşüncesi bile çok heyecanliTedaviye başlayınca zaten hemen geçiyor birde taze transfer olunca hızlı bir şekilde ilerliyorhadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bizi habersiz bırakma dualarim seninle ay sonu bebeğin seninle olsun inşallah
İnşallah Hersey aksamadan giderse süreç hızlı olucak
Canım bizim gibi amh düşük kişilerin kaderi bu. Az yumurtamiz oluyorHoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21sadece 4 yumurtam toplandı biri 3. Güne cıkabildi 12 hücreli bir embriyo dediler dalı günü transfer ettiler transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm evde gecen aylardan erken gebelik testi vardı yapayım dedim tek cizgi cıktı eğer hamile değilsem dondurulmuş yumurtam bile yok herşey en başa dönecek cok korkuyorum