Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende öyleyim çok gıcık bişey resmen yesillikle falan ayakta duruyorum su ile midemi bastiriyorum başladık yani şimdi hamileyim diyebilirim

Son kontrole ben de sorcaklarımı yazıp gittim ya bebişi ultrasonda görünce unutuyorum herşeyi sonra kalıyo soracaklarım
Aynen bebeği iyi gördüm mü bütün sorular giidyor aklımdan yazmam lazım benim çok fazla bu sefer geçen hafta yaptirdigim tahlilleri sorcam tek tek

Yavaştan başlamış sende de hamilelik etkileri Ben de pek yiyemedim 12 13 hafta olana kadar, eti hala yiyemiyorum, mide bulantısı değil de tiksinti oluyo. Ayran yoğurt salata meyve fln iyi geliyodu bana.

Aynen bebeği iyi gördüm mü bütün sorular giidyor aklımdan yazmam lazım benim çok fazla bu sefer geçen hafta yaptirdigim tahlilleri sorcam tek tek
Aynen canim hissettiriyor kendini. Benim hala geçmedi ama ilk haftalara göre iyiyim. Ağzıma hiç koyamadığım yemekler var. Hani faydalı şeyi yiyemiyorum ama haftasonu giidp dondurma yedim mesela yazın dondurma yemeyen ben şubat ayında yediysem hamileyim dedim

Tahlil sonuclarını ver eline incelesin. Ben de tahlil yenileyim mi diye sorcam. Bitmiyo tahlil işleri yarınki kontrol için şimdiden çok heyecanlıyım ben de.
bi de bugün baş ağrısı ile uyandım ya heralde yarına stres yapıyorum, bebişleri sağlıkla görüp rahatlayalım inşallah

Yavaştan başlamış sende de hamilelik etkileri Ben de pek yiyemedim 12 13 hafta olana kadar, eti hala yiyemiyorum, mide bulantısı değil de tiksinti oluyo. Ayran yoğurt salata meyve fln iyi geliyodu bana.
Yaaaagg artık diyebilirim demekki hamileyim diye taş gibiydim şimdiye kadar Mide bulantısı şöyle içerden geliyo hafifçe şiddetli değil de tiksinme daha ağır basiyo mide bulantısı yapiyo zorlamiyorum kendimi yemek için bende bu ara çikolata bile gözümde iğrenç gorunuyo ki ben asla çikolata siz yapamayan bı insanim normalde

Haftasonu bende de baş ağrısı vardı canım. İlaç içmedm ama baya yoğun hissttim ağrıyı. Aynen yaa yarın Bi sağ salim atlatalım da rahatlayalım

Hahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyo meyveleri fln da yemeden dolaba atıyorum soğuk soğuk yiyorum herşeyi

Hahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyo meyveleri fln da yemeden dokaba atıyorum soğuk soğuk yiyorum herşeyi
Yaa cumartesi günü aklıma geldi gittim markette dondurma aradım. Hani polis çıkarsa karşıma derim dedim hamileyim bana dondurma bulun baya iyi geldi ya dün 2 Tne yedim boğazım agrir mi dedim ama şükür iyiyim eşimede gün doğdu hadi yemiyomuyuz dondurma diyor

Aynı tarif ettigin şeyleri yaşadık hep canım. Çok şükür istifra etmedim ama bulantı hissi hep ara ara geldi gitti. Canının istemediklerini zorlama hiç yiyebildiklerini ye kuzucum.

Hahaa kız ben de dondurmacı oldum, her akşam 1 minik dondurma yiyorum. İçimi serinletiyoo çok iyi geliyo meyveleri fln da yemeden dolaba atıyorum soğuk soğuk yiyorum herşeyi
Anam siz nerelerde yaşıyorsunuz dondurma soğuk meyve falan Ankara da olsanız yiyemezsiniz hadi iyisiniz

Biz mi hamileyiz onlar mı belli değil fırsat doğdu onlara da göbeği benden hızlı büyüdü benimkinin
Dondurmadan sonra ılık su içiyorum şükür boğazıma bişe olmuyo benim de.

Ben manisadayim hafta sonu bahar gibiydi ama hamilelik mevsime bakmıyor
Ankara'da bakmasi gerekiyo malesef ayazimiz sağolsun
Adanaa
Hafta sonu 23 25 dereceydi havalar ılık çok güzel
Evet haftasonu burası da çok güzeldi ama maşallah bugun çok donuk kasvetli perdeye vuran ışıktan anladığım kadarıyla haftalık iğneye gidecegim kızlar bı cesaret kalkıp su miskinlikten görüşürüz sonra

Bir an önce yaptır kurtul kuzu, iğne günleri ben sabah 8:30da sağlık ocagını acıyodum görüşürüz canım

Bende bilmiyordum bilgilendirmen iyi oldu canım çok teşekkür ederim

Tedaviye başlayınca zaten hemen geçiyor birde taze transfer olunca hızlı bir şekilde ilerliyor hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bizi habersiz bırakma dualarim seninle ay sonu bebeğin seninle olsun inşallah
Ayy ınsallah canım, düşüncesi bile çok heyecanli

K Kavsss canımm çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim nasip etsin hepimize Yaa senin süreçler bu kadar hızlı ilerleyecekse nerdeyse birlikte gün sayıcaz
İnşallah Hersey aksamadan giderse süreç hızlı olucak Beraber gün saymakta çok keyifli olur

Canım bizim gibi amh düşük kişilerin kaderi bu. Az yumurtamiz oluyor bazı doktorlar havuz yontemi yapıyor. Bir kaç kez yumurta toplama yapıp donduruyorlar, bana çok mantıklı gelmişti.

Bu arada daha transferin yeni olmuş. Lütfen üzülme, 3. Gün embriyosu öyle erken çıkmaz, gönlünü sıkma canım olumlu düşün, ınsallah pozitif haberler al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…