Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

1 1mucize1umut teşekkürler canım sizin de upuzun mutlu yıllarınız olsun ne güzel erkenden evlenmişsin kız, benim adam bu kadar geç bulmasaydı beni erkenden evlenesim vardı ama ben hem geç buldum hem evlenmeye zor ikna ettim Erken giden yol alır erken evlenen döl alır deyimini de gerçekleştiremedik tabi haliyle

Bende geç buldum ama çok kolay ikna oldu 6 ay da evlendim yas 32 hatta 33ten gün aliyorumda 32 nin etkisinden çıkamadım 4.5 yıllık evliyim döl alma kısmini uygulamak zor oldu tabi erken evlensekte olmuckmisss diye düşünüp kendimi sakinlestiriyorum

Günaydın kızlarr
Fly3646 bende 26 ocakta 33 oldum işte kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama 32 ye çok alışmıştım Aslında yaşı ben değil de kocam çok sorun yapıyor ben şimdi 36 mi oldum nasıl olurum diye söylenip duruyor Gezmediği gitmediği yer kalmamış yurt içi yurt dışı, bu yaşıma kadar bi şey yapamadım diyip psikolojiyi bozdu bir ara

Canım Hosgeldin. Benim hem amh düşük hem sperm sorunumuz var. Hiç üzme kendini. Amh bi şekilde hallediliyor. Senin yaş kaç ve amh değerin ne
Hoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21 sadece 4 yumurtam toplandı biri 3. Güne cıkabildi 12 hücreli bir embriyo dediler dalı günü transfer ettiler transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm evde gecen aylardan erken gebelik testi vardı yapayım dedim tek cizgi cıktı eğer hamile değilsem dondurulmuş yumurtam bile yok herşey en başa dönecek cok korkuyorum

Kizlar ben nette okudum sağlık ocağı ücretsiz vitamin veriyor diye. Bugun gittim sordum vitamin ve kan ilacı veriyorlrmis. Ellerinde vitamin kalmamış kan ilacını aldım.hamile ve hamile kalacak arkadaşlar bilginize

Çok teşekkür ederim canım bizde erken yol aldık ama çok alamadık doğru üniversitedeyken evlendim ben hemde kaçarak

Vitamin derken canım
Canım içerisinde çeşitli vitaminlerin oldugu bir ilaç. İlk 3 ay folik asit içiyoruz. Sonra da bu tarz vitaminler olan ilaca geçiliyor. Bir de d vitamini veriliyormuş sanırım bana demediler ama onu da okudum. Demir ilacı bunlari ücretsiz alabiliyoruz.

Hangi vitaminleri veriyomuş kuzum?

Hangi vitaminleri veriyomuş kuzum?
Demir hapı olarak vegaferon.Vitamin olarak decavit veriyorlrmis. Arkadaşım d3 veriyorlr dedi ama burda bana vermediler. Ben sadece demiri alabildim ellerinde vitamin yokmuş yarın doktora sorup ona göre kullanicam.

Demir hapı olarak vegaferon.Vitamin olarak decavit veriyorlrmis. Arkadaşım d3 veriyorlr dedi ama burda bana vermediler. Ben sadece demiri alabildim ellerinde vitamin yokmuş yarın doktora sorup ona göre kullanicam.
Sağol canım. Gittiğimde ben de bi sorarım. Ellerinde de nasıl olmuyosa, bulundurmaları gerekir bence.

Bende öyleydim umudunu kaybetme lütfen 12 gün beta da görmeme rağmen sonra ki günlerdetest yaptım evde ama daha pozitif i görememiş tim geç çıkıyo kaset testlere güvenmiyorum ben

Canım moralini bozma, 3. Gün embriyosu 6. Günde pozitif olsa bile cıkmaz. Sabret biraz daha bekle
inşallah görürsün çift çizgiyi, annesinin rahmine sıkıca tutunur bebiş inşallah

Günaydın kizlaaar dün gece 11 buçuk gibi dayanamayıp uyuyup sabah 6 buçuk gibi uyandım namaz kıldım eşimi gönderdim tekrar yattim ve sonuç bu saat su an hala gözlerim kapaniyo yazarken üzerimde 2 3 gündür bı halsizlik yorgunluk var ve akşam 3 4 kaşık zor yedim yemek tiksinti geldi karnım aç ama yemek yemek istemiyorum midem kötu oluyo normal mi hamilelik sendromları mi başlıyor ki yarın akşam doktoruma da anlatacağım çikolata delisi ben ona bile hayır diyorum artık ya

Sağol canım. Gittiğimde ben de bi sorarım. Ellerinde de nasıl olmuyosa, bulundurmaları gerekir bence.
Aynen çok saçma sanki gebeler sıraya girmiş. Yani ücretsiz bir şey yapiyorlr bari tam yapın decaviti devlet ödüyormus zaten doktor icebilriisn derse yazdiricm. Yarın Bi sorayım. Liste yapmam lazım doktora çok şey sorucam

Ayyy uyu uyu bende uykusuzluk var tiksinme bende de oldu canım. Özelikle senin haftalarda hiç bir şey yiyemiyordum. Peynir ekmek ve çubuk kraker le doymaya çalışıyordm. Çok normal o yüzden. Su içmeye çalış. Ayran icebiliyorsan çorba falan. Denemeye çalış ne yiyebiliyirsan onu ye. Yiyemedigini zorlama sonra bulanti geliyor

Son kontrole ben de sorcaklarımı yazıp gittim ya bebişi ultrasonda görünce unutuyorum herşeyi sonra kalıyo soracaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…