- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Bende geç buldum ama çok kolay ikna oldu 6 ay da evlendim1 1mucize1umut teşekkürler canım sizin de upuzun mutlu yıllarınız olsunne güzel erkenden evlenmişsin kız, benim adam bu kadar geç bulmasaydı beni erkenden evlenesim vardı ama ben hem geç buldum hem evlenmeye zor ikna ettim Erken giden yol alır erken evlenen döl alır deyimini de gerçekleştiremedik tabi haliyle
Hoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21Canım Hosgeldin. Benim hem amh düşük hem sperm sorunumuz var. Hiç üzme kendini. Amh bi şekilde hallediliyor. Senin yaş kaç ve amh değerin ne
Çok teşekkür ederim canım1 1mucize1umut teşekkürler canım sizin de upuzun mutlu yıllarınız olsunne güzel erkenden evlenmişsin kız, benim adam bu kadar geç bulmasaydı beni erkenden evlenesim vardı ama ben hem geç buldum hem evlenmeye zor ikna ettim Erken giden yol alır erken evlenen döl alır deyimini de gerçekleştiremedik tabi haliyle
Vitamin derken canımKizlar ben nette okudum sağlık ocağı ücretsiz vitamin veriyor diye. Bugun gittim sordum vitamin ve kan ilacı veriyorlrmis. Ellerinde vitamin kalmamış kan ilacını aldım.hamile ve hamile kalacak arkadaşlar bilginize
Canım içerisinde çeşitli vitaminlerin oldugu bir ilaç. İlk 3 ay folik asit içiyoruz. Sonra da bu tarz vitaminler olan ilaca geçiliyor. Bir de d vitamini veriliyormuş sanırım bana demediler ama onu da okudum. Demir ilacı bunlari ücretsiz alabiliyoruz.Vitamin derken canım
Hangi vitaminleri veriyomuş kuzum?Canım içerisinde çeşitli vitaminlerin oldugu bir ilaç. İlk 3 ay folik asit içiyoruz. Sonra da bu tarz vitaminler olan ilaca geçiliyor. Bir de d vitamini veriliyormuş sanırım bana demediler ama onu da okudum. Demir ilacı bunlari ücretsiz alabiliyoruz.
Demir hapı olarak vegaferon.Vitamin olarak decavit veriyorlrmis. Arkadaşım d3 veriyorlr dedi ama burda bana vermediler. Ben sadece demiri alabildim ellerinde vitamin yokmuş yarın doktora sorup ona göre kullanicam.Hangi vitaminleri veriyomuş kuzum?
Sağol canım. Gittiğimde ben de bi sorarım. Ellerinde de nasıl olmuyosa, bulundurmaları gerekir bence.Demir hapı olarak vegaferon.Vitamin olarak decavit veriyorlrmis. Arkadaşım d3 veriyorlr dedi ama burda bana vermediler. Ben sadece demiri alabildim ellerinde vitamin yokmuş yarın doktora sorup ona göre kullanicam.
Bende öyleydim umudunu kaybetme lütfen 12 gün beta da görmeme rağmen sonra ki günlerdetest yaptım evde ama daha pozitif i görememiş tim geç çıkıyo kaset testlere güvenmiyorum benHoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21sadece 4 yumurtam toplandı biri 3. Güne cıkabildi 12 hücreli bir embriyo dediler dalı günü transfer ettiler transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm evde gecen aylardan erken gebelik testi vardı yapayım dedim tek cizgi cıktı eğer hamile değilsem dondurulmuş yumurtam bile yok herşey en başa dönecek cok korkuyorum
Canım moralini bozma, 3. Gün embriyosu 6. Günde pozitif olsa bile cıkmaz. Sabret biraz daha bekleHoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21sadece 4 yumurtam toplandı biri 3. Güne cıkabildi 12 hücreli bir embriyo dediler dalı günü transfer ettiler transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm evde gecen aylardan erken gebelik testi vardı yapayım dedim tek cizgi cıktı eğer hamile değilsem dondurulmuş yumurtam bile yok herşey en başa dönecek cok korkuyorum
Aynen çok saçma sanki gebeler sıraya girmiş. Yani ücretsiz bir şey yapiyorlr bari tam yapınSağol canım. Gittiğimde ben de bi sorarım. Ellerinde de nasıl olmuyosa, bulundurmaları gerekir bence.
Ayyy uyu uyu bende uykusuzluk varGünaydın kizlaaar dün gece 11 buçuk gibi dayanamayıp uyuyup sabah 6 buçuk gibi uyandım namaz kıldım eşimi gönderdim tekrar yattim ve sonuç bu saatsu an hala gözlerim kapaniyo yazarken üzerimde 2 3 gündür bı halsizlik yorgunluk var ve akşam 3 4 kaşık zor yedim yemek tiksinti geldi karnım aç ama yemek yemek istemiyorum midem kötu oluyo normal mi hamilelik sendromları mi başlıyor ki yarın akşam doktoruma da anlatacağım çikolata delisi ben ona bile hayır diyorum artık ya
Son kontrole ben de sorcaklarımı yazıp gittim yaAynen çok saçma sanki gebeler sıraya girmiş. Yani ücretsiz bir şey yapiyorlr bari tam yapındecaviti devlet ödüyormus zaten doktor icebilriisn derse yazdiricm. Yarın Bi sorayım. Liste yapmam lazım doktora çok şey sorucam