Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya Peki canım ngs ye gitmiş miydi embriyolar. Yani genetik incelemeye? Düşük olduğunda genelde sağlıksız embriyolara yoruyorlar. Çünkü kan sulandırıcı da kullanmışsın. Bir dahaki sefere genetik incelemeden temiz gelen embriyonu transfer olabilirsinEvet canım oksapar kullanıyordum zaten ikisinde de..
Şimdi benim dondurulmuş embriyolarım var. Sayısı da gayet iyi. Onlara genetik test yapılabilir mi ki acaba??Hadi ya Peki canım ngs ye gitmiş miydi embriyolar. Yani genetik incelemeye? Düşük olduğunda genelde sağlıksız embriyolara yoruyorlar. Çünkü kan sulandırıcı da kullanmışsın. Bir dahaki sefere genetik incelemeden temiz gelen embriyonu transfer olabilirsin
Yok canım dondurulduktan sonra genetiğe gönderilmiyor. Dondurulmadan önce Embriyodan biyopsi alıp gönderiyorlar.Şimdi benim dondurulmuş embriyolarım var. Sayısı da gayet iyi. Onlara genetik test yapılabilir mi ki acaba??
Öyleyse ben nasıl anlayacam ki bana transfer edilenlerde sorun olmadığını?Yok canım dondurulduktan sonra genetiğe gönderilmiyor. Dondurulmadan önce Embriyodan biyopsi alıp gönderiyorlar.
Böyle olcağını tahmin ediyoduk kuzum normall nasıl gidiyo bebişlerle hayat?Napıyorsunuz kızlar valla ben telefonu bile elime 6 saatte bir filan alabiliyorum girdikçe okumaya çalışıyorum günaydın münaydın yazamıyorum kusuruma bakmayın
Telefon detoksu yapmış oluyorsun yapmak isteyip yapamadığım siz iyi olun canım iki bebişle yinede bizi hep haberdar ettin ne zamn vaktin olursa o zman yazNapıyorsunuz kızlar valla ben telefonu bile elime 6 saatte bir filan alabiliyorum girdikçe okumaya çalışıyorum günaydın münaydın yazamıyorum kusuruma bakmayın
Erkekte problem olduğunda da bu tarz şeyler olduğunu okumuştum canım. Sizde problem neydi. Emrbiyorlarin 5.gun mu. Bende Dondurulmadan genetiği giidyor diye biliyorum. Bi doktorumla ayrtinrili konuş ama sende haklısın kenarda emrbiyo varken baştan başlamak çok zorÖyleyse ben nasıl anlayacam ki bana transfer edilenlerde sorun olmadığını?
Canım bizde görünen tek sıkıntı pko.embriyolarim hep 5. Gün. İlk iki transfer edilenler 5aa idi. İlk başta söylemiştim ama gerek duymamıştı genetiğe..Erkekte problem olduğunda da bu tarz şeyler olduğunu okumuştum canım. Sizde problem neydi. Emrbiyorlarin 5.gun mu. Bende Dondurulmadan genetiği giidyor diye biliyorum. Bi doktorumla ayrtinrili konuş ama sende haklısın kenarda emrbiyo varken baştan başlamak çok zor
Biz de alışmaya çalışıyoruz birbirimize kuzum yarın sabah ilk kontrolümüz var bakalımBöyle olcağını tahmin ediyoduk kuzum normall nasıl gidiyo bebişlerle hayat?
biz bildigin gibiyiz canım
Öyle yapacağım canımTelefon detoksu yapmış oluyorsun yapmak isteyip yapamadığım siz iyi olun canım iki bebişle yinede bizi hep haberdar ettin ne zamn vaktin olursa o zman yaz
Aslı çok mu zor ikiz çocuk bakmak yaBiz de alışmaya çalışıyoruz birbirimize kuzum yarın sabah ilk kontrolümüz var bakalım
Öyle yapacağım canım
Nasılsınız canım nasıl gidiyor hamilelikErkekte problem olduğunda da bu tarz şeyler olduğunu okumuştum canım. Sizde problem neydi. Emrbiyorlarin 5.gun mu. Bende Dondurulmadan genetiği giidyor diye biliyorum. Bi doktorumla ayrtinrili konuş ama sende haklısın kenarda emrbiyo varken baştan başlamak çok zor
Nasılsın canım kime gidiyorsun kontrollere cinsiyet belli oldu muBöyle olcağını tahmin ediyoduk kuzum normall nasıl gidiyo bebişlerle hayat?
biz bildigin gibiyiz canım
İyiyim canım saol. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Sen nasılsın baya azaltmissin sende bebisler nasılNasılsınız canım nasıl gidiyor hamilelik
Çok şükür iyiyiz canım günümüzü bekliyoruz bakalım hayırlısı ile zamanında gelirler inşallahİyiyim canım saol. Şükür iyi gidiyor şimdilik. Sen nasılsın baya azaltmissin sende bebisler nasıl
İyiyim canım sağol Belli oldu erkenden cinsiyet, hemen gösterdi, oğluşumuz olcak Ebru Tarım'a gidiyorum canım çok iyi bahsediliyo ondan, memnunum ben de.Nasılsın canım kime gidiyorsun kontrollere cinsiyet belli oldu mu
Canım senin kaçıncı denemede tuttu, hangi merkezdi? Hayırlı olsun inşallahİyiyim canım sağol Belli oldu erkenden cinsiyet, hemen gösterdi, oğluşumuz olcak Ebru Tarım'a gidiyorum canım çok iyi bahsediliyo ondan, memnunum ben de.
Sen nasılsınn baya ilerledi hamileliğin herşey yolunda di mi?
İlkinde tuttu çok şükür canım. Adana'da Bülent Haydardedeoğlu'na gittim.Caa
Canım senin kaçıncı denemede tuttu, hangi merkezdi? Hayırlı olsun inşallah