Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyiyiz çok şükür cnm mızmızlanmalar ağlamalar acıkmalar gülücükler gidiyoruz büyüyoruz çok şükür.Nasıl gidiyor gebelik kolay gecer inşallah
Maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklar
Genel olarak iyi geçti 3 ay çok şükür, arada ufak sıkıntılar da oldu geçti gitti. İnşallah kalan zaman daha rahat geçer

Günaydın kızlar nasılsınız?Hamilelik nasıl geçiyor? Aslimuu93 nasıl ikiz bebek cnm vakit kalmıypr dimi bide kriz vve atal haftalarında görceksin ağlamalarını
Ayy canım hiç vakit yok vallahi neye uğradığımı şaşırdım

Maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklar
Genel olarak iyi geçti 3 ay çok şükür, arada ufak sıkıntılar da oldu geçti gitti. İnşallah kalan zaman daha rahat geçer
O sıkıntılar gecer cnm yeterkı dogacagı varolsun benımde basında kanamam oldu dedım tutmadı dusuk yaoıyorum sonra rahım ahzım cok kısaldı hep kanamam oldu plasentadan agrı sancı derken kucagımdalar cok sukur

Ayy canım hiç vakit yok vallahi neye uğradığımı şaşırdım
Daha cok uyurlar sımdı cnm uyanma süreleri zamanla uzayacakbende tek kalınca kalıyorum oyle bırıne bıberon bırı gogsumde ıkı el ıkısıne de calısıyor.ikiz annesi olmak emek istiyor cnm tecrube aramıyot

Arkadaşlar doktorumdan geldim e2 2300 lerde cumaya alırım toplarız dedi baya önde gidiyormuşum ama dondurma yapabiliriz dedi biraz canım sıkılda ama ya kendimi taZe transfere haZırlamıştım bu değer kaç olmalı kaça kadar yükselirse normal ayy kafam bozuldu ya

Geçer bugünlerde geçer
İnşallah canımm şu 40 günü atlatsak
Valla öyleymiş kuzum bir de seninkiler de ilk zamanlarda memeyi zor çekiyor muydu benim kız çekiyor hemen yoruluyor sonra yine veriyorum yine yoruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…