Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Gebelik şekerini rutin kan tahlillerinde mi anladınız nasıl çıktı canım?
Dediğin gibi bebiş iyi olsun gerisi önemsiz, beslenmene de dikkat edersin
Evet rutin kan tahlilinde açlık şekerim 110 çıktı doktor şüphelendi. Tsh tan dolayı endokrine gidiyordum zaten 3 hafta açlık tokluk takip edip götürdüm günde 1 kere insüline başlandı. Perşembe günü endokrin kontrolüm var. Siz yaptırdınız mı?

Yaa evet hamile kalmakta hayal gibiydi şimdi azda olsa yol aldık hayirlisi ile o günlerde gelsin insallahh

6 haftalıkken yaptırmıştım bi, bi de 3. Ayda bakıldı. Bişe demedi doktor, olsa söylerdi mutlaka. Hamilelik boyunca ara ara yaptırmaya devam.
Tsh için 50 lik ilaç kullanıyorum o da takip ediliyo benim.

Yani şimdi bile herşeye dayaniyorum ben parmağıma iğne batsa ağlayan insandım neler neler yaşıyorum şu an ben bile şaşırıyorum

6 haftalıkken yaptırmıştım bi, bi de 3. Ayda bakıldı. Bişe demedi doktor, olsa söylerdi mutlaka. Hamilelik boyunca ara ara yaptırmaya devam.
Tsh için 50 lik ilaç kullanıyorum o da takip ediliyo benim.
Çok güzel. Ben gebelikten önce de tsh için kullanıyordum dozu yükseldi tabi. İhmal etmemek çok önemli zaten bizim zor elde edilmiş bebekler üstüne titriyoruz hepimiz Allah a emanet. Gebelik şekeri çok tehlikeli insülin vermesine sevindim diyetle olacak gibi değil ben düşüremedim. Benim için güvence oldu dengeler birşey olursa.

Yani şimdi bile herşeye dayaniyorum ben parmağıma iğne batsa ağlayan insandım neler neler yaşıyorum şu an ben bile şaşırıyorum
Ben dee öyleydimm, tedavi öncesi günlerce iğneleri düşünüp korktum durdum, alışılıyomuş hemen herşeye.. şimdi bakınca geldi geçti bile
darısı sana canım, bi de güzel haberi al da hayırlısı ile severek kullanırsın ilaçlarını
Evet canım böyle kontrollü gitmen çok iyi olur. İçin rahat eder.
ben de gebelik öncesinde de troid problemi oldugu için yine ilaç kullanıyodum şimdi her ay kontrollere devam ederek ilaç dozunu ayarlıyoruz.
Dediğin gibi zor elde ettigimiz için daha dikkatliyiz. İnşallah sağlıkla devam edelim

İnşallah canım hayırlısıyla gelsinler

İnşallah kuzummm bebekler de anladı heralde hiç durmuyorlar
Yarın son eksiklerimi tamamlayayım kuzum öyle geçer belki

Aslimuu93 gözün aydın canım mesajını görünce çok sevindim. Gerçekten maşallahın var nerdeyse tek bebek kütlesindeler bu şekilde olan çok çok azdır çok şanslısın. Hiç küveze de girmezler bence yani inşallah hemencecik yanına gelirler.
Her şey gönlünce olsun Şimdiden yaşları uzun olsun Allah analı babalı büyütsün

Canımm optim çok sağol inşallah Doğuma girerken gerçek isminizle dua edeyim istiyorsanız yazın bana Fly3646 ve Kriel biliyorum da

Canımm optim çok sağol inşallah Doğuma girerken gerçek isminizle dua edeyim istiyorsanız yazın bana Fly3646 ve Kriel biliyorum da
İsmim Merve ,Dua her türlü yerini bulur ulaşır sıkıntı olmaz canısı güzel yüreğinden öperim
Defne ile Kerem’in su gibi ömürleri olsun. Pak,berrak,uzuuunnn ve bereketli

İyiyim canım sağol. Durum stabil olunca bi ekşın olunca yazmadım,ne yazayım
Bu haftaiçi doktora genel muayeneye gideceğim ama uygun görürse diğer ay tüpe başlayacağız
Tatlı heyecanların başlaması yakındır o zaman İnşallah sorunsuz başlar sürecin kuzum, haberdar et bizi gelişmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…