- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Zaten uyuyamıyodun galiba son msjlarda bundan sonra hiç uyku yok tatlı tatlı otur minnoslarlaİnşalllah bana 2 gece uyku yok
Sana uzun bir süre uyku yokİnşalllah bana 2 gece uyku yok
Kız dur olmasın neler yaşamıştır kim bilir şimdiye kadar bizimde olsun beraber oturalım geceleri gündüzleri artıkSana uzun bir süre uyku yok
Zaten uyuyamıyodun galiba son msjlarda bundan sonra hiç uyku yok tatlı tatlı otur minnoslarla
En azından şimdi sebebim olacakSana uzun bir süre uyku yok
2 bebeyle nerde uyusun bu kızKız dur olmasın neler yaşamıştır kim bilir şimdiye kadar bizimde olsun beraber oturalım geceleri gündüzleri artık
Aynen gözünün önünde olacaklar. Nasıl gebelik geçti o günlerde geçecek miss kokuları yeterEn azından şimdi sebebim olacak
Çok farklı bir duygu ya kalbim küt küt böyle planlı beklemek de zormuşAynen gözünün önünde olacaklar. Nasıl gebelik geçti o günlerde geçecek miss kokuları yeter
Tek olsun 2 bebe ile uyumamaya razıyım ben ya 5.sene ye girdik beklemede gelsinler uyumayiz tek2 bebeyle nerde uyusun bu kıztek olunca bile zor Allah kolaylık versin. Annelik zor iş. Hele de geç gelen beklenen bebek olunca uyumamaya razıyız ama tabi ayakta kalmak ister insan
Doğum kolay olacaksa evet hemen giidp doğuracanÇok farklı bir duygu ya kalbim küt küt böyle planlı beklemek de zormuşSuyun gelecek panikle hastaneye gidip doğurcan oh mis
İnşallahh pozitif haberi alıp uykusuzluğun dibine vurursunTek olsun 2 bebe ile uyumamaya razıyım ben ya 5.sene ye girdik beklemede gelsinler uyumayiz tekki ( uykuya aşırı düşkünüm 12 saat tamamlanmazsa zombi gibiyim )
İnşallah aminnnn hele bide ikiz olsun allahimm duy beniİnşallahh pozitif haberi alıp uykusuzluğun dibine vurursun
Valla benim de normal doğumu gözüm yemiyordu tek de olsa kuzumDoğum kolay olacaksa evet hemen giidp doğuracanbende diyorum ki tüp bebekte çok yoruldum hiç normal doğum sancısı çekemem alistim aneztesi almaya
İnşallah canım aminHayır henüz olmadı bekliyorum canım inşallah iyi sonuç gelir
Her ana şahit olmak, bebişleri ilk çıktıgı anda kucağına vermeleri falan muhteşemValla benim de normal doğumu gözüm yemiyordu tek de olsa kuzumŞimdi en azından birşey hissetmicem ama belden aşağım uyuşacağı için bebişlerimin sesini de duyacağım inşallah eşim de girecek
Pozitifi gördükten sonra da devam ediliyo ilaçlara canım.İnşallah aminnnn hele bide ikiz olsun allahimm duy beniheee ya aneztezi ye alıştım iğnelere alıştım süper gidiyo iğneler falan bişey sorucam ben estrofem oksapar prolutan progestan kullanıyorum bunları pozitif gorursemde kullanmaya devam eder miyim acaba ya nezamana kadar kullandınız sizler tabi kişiden kişiye değişir bu da
Yeterli dna bulunamamış yarın tekrar kan vericem hayırlısı olsun bakalımİnşallah canım amin
Buna katılıyorum ben de, gününden önce mesela kontrolde dicek ki doktor açılma başlamışş bugün yapalım doğumunu ohh miss son gece stresi fln yaşamadan.Çok farklı bir duygu ya kalbim küt küt böyle planlı beklemek de zormuşSuyun gelecek panikle hastaneye gidip doğurcan oh mis
Vardır bi hayır canım.. biraz daha sabredip beklemesi zor olcak sana ama geç olsun güç olmasınYeterli dna bulunamamış yarın tekrar kan vericem hayırlısı olsun bakalım
İnşallah canım bebek iyi olsun önemli değil. Bende gebelik şekeri de çıktı Dr günde bir kere insüline başlattı. Öte yandan mide bulantılarım geç başladı devam ediyor.Vardır bi hayır canım.. biraz daha sabredip beklemesi zor olcak sana ama geç olsun güç olmasın
Hayırlı haberlerle inşallah
Gebelik şekerini rutin kan tahlillerinde mi anladınız nasıl çıktı canım?İnşallah canım bebek iyi olsun önemli değil. Bende gebelik şekeri de çıktı Dr günde bir kere insüline başlattı. Öte yandan mide bulantılarım geç başladı devam ediyor.