- 21 Şubat 2018
- 1.224
- 4.067
- 29
Hamileler üzerinde denenmedi diye biliyorum. Cansız aşı olduğu için aslında hamilelerde olabilirmiş ama herhangi bir deneme olmadığı için şimdilik vurulmuyor. Transfer öncesi kısmını doktoruna sor. Belki 2 doz sonrası antikor oluşunca transfer olabilir ama bu süreçte olmak ne getirir bilinmez. Ben kendi adıma bilinen bir durum olmadığı için korkardım. Ya da aşıyı olup antikor olustuktan sonra transfer olurdumKızlar birşey sorucam size ben hemsireyim biliyorsunuz sağlıkçılar aşıda öncelikli grupta ben asi dam korkuyorum açıkçası yakında transfer olacak allah izin verirse asi hakkında ne dusunuyorsunuz sizler
Canim mesajini sildi gordum tup bebek tutmusmuyduKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Genelde lekelenme bebegin yerlesmesinden kaynakli oluyor insallah hamilesinizdir.Bi de kızlar bende 3 gün önce kahverengi lekelenme oldu adet olucam sandim ama olmadım şu an lekelenmem yok o neden olmuştur
Çok çok azdı peceteye geliyordu bi de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yakın zaman da. Inşallah o ihtimal de olabilirGenelde lekelenme bebegin yerlesmesinden kaynakli oluyor insallah hamilesinizdir.
Transferimden önceki ay benim de ara kanama gibi hafif bişe olmuştı canım. Önemsiz demişti doktorum.Bi de kızlar bende 3 gün önce kahverengi lekelenme oldu adet olucam sandim ama olmadım şu an lekelenmem yok o neden olmuştur
Çok şükür tuttuCanim mesajini sildi gordum tup bebek tutmusmuydu
Daha geçen hafta benimki yakın zamanda adet olucam 1 2 güne kadar opu dan 12 gün sonra adet oldum bu adette gideceğim transfere. Inşallah çok memnun olurum vallaTransferimden önceki ay benim de ara kanama gibi hafif bişe olmuştı canım. Önemsiz demişti doktorum.
Tabi keşke seninki tutunmadan dolayı olsa
Yaaa masallah canim hamilesin o zaman suanÇok şükür tuttu
Haa anladim idrar yolu enfeksiyonu icin tedavi oldunuz mu oda cocugun tutunmamasini saglarÇok çok azdı peceteye geliyordu bi de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yakın zaman da. Inşallah o ihtimal de olabilir
EvetYaaa masallah canim hamilesin o zaman suan
Antibiyitik kullandım 1 hafta şu an sikayetimde kalmadı çok şükürHaa anladim idrar yolu enfeksiyonu icin tedavi oldunuz mu oda cocugun tutunmamasini saglar
Ay bi de onu bekleyemem ki hem etkisi ne zaman biter onu da bilmiyoruz ki risk varsa ben olmam asi zaten inşallah pozitif sonuçlanırsa rapor alicam biraz evde olucamHamileler üzerinde denenmedi diye biliyorum. Cansız aşı olduğu için aslında hamilelerde olabilirmiş ama herhangi bir deneme olmadığı için şimdilik vurulmuyor. Transfer öncesi kısmını doktoruna sor. Belki 2 doz sonrası antikor oluşunca transfer olabilir ama bu süreçte olmak ne getirir bilinmez. Ben kendi adıma bilinen bir durum olmadığı için korkardım. Ya da aşıyı olup antikor olustuktan sonra transfer olurdum
Canım nasılsın bebisler nasıl ağrı sızı var mıGünaydın kızlar
Kuzum bir günüm bir günümü tutmuyor yaCanım nasılsın bebisler nasıl ağrı sızı var mı
Canım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsinKuzum bir günüm bir günümü tutmuyor yadün iyiydim gece kötü oldum bakalım nereye kadar gidecek böyle Sen nasılsın canım gidiyor yavaş yavaş mide problemleri heralde