Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bi de kızlar bende 3 gün önce kahverengi lekelenme oldu adet olucam sandim ama olmadım şu an lekelenmem yok o neden olmuştur

Kızlar birşey sorucam size ben hemsireyim biliyorsunuz sağlıkçılar aşıda öncelikli grupta ben asi dam korkuyorum açıkçası yakında transfer olacak allah izin verirse asi hakkında ne dusunuyorsunuz sizler
Hamileler üzerinde denenmedi diye biliyorum. Cansız aşı olduğu için aslında hamilelerde olabilirmiş ama herhangi bir deneme olmadığı için şimdilik vurulmuyor. Transfer öncesi kısmını doktoruna sor. Belki 2 doz sonrası antikor oluşunca transfer olabilir ama bu süreçte olmak ne getirir bilinmez. Ben kendi adıma bilinen bir durum olmadığı için korkardım. Ya da aşıyı olup antikor olustuktan sonra transfer olurdum

Canim mesajini sildi gordum tup bebek tutmusmuydu

Transferimden önceki ay benim de ara kanama gibi hafif bişe olmuştı canım. Önemsiz demişti doktorum.
Tabi keşke seninki tutunmadan dolayı olsa
Daha geçen hafta benimki yakın zamanda adet olucam 1 2 güne kadar opu dan 12 gün sonra adet oldum bu adette gideceğim transfere. Inşallah çok memnun olurum valla

Ay bi de onu bekleyemem ki hem etkisi ne zaman biter onu da bilmiyoruz ki risk varsa ben olmam asi zaten inşallah pozitif sonuçlanırsa rapor alicam biraz evde olucam

Kuzum bir günüm bir günümü tutmuyor ya dün iyiydim gece kötü oldum bakalım nereye kadar gidecek böyle Sen nasılsın canım gidiyor yavaş yavaş mide problemleri heralde
Canım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsin benimde değişken çok bazen iyiyim ama bazen midem hiç bir şey almıyor. En çokta hamurisi yiyorum yani sabah öğle akşam gözleme yiyebilirim ama bir bakliyat yemeğinin kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…