Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam güzellikler 😇 Fly3646 Fly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen 😬🙈 bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum 🙈 Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz😍
Kriel Kriel Aslimuu93 Aslimuu93 huzun kovan kusu huzun kovan kusu eczhnm eczhnm Ssevincli Ssevincli @karrtanesiii aklıma gelenleri etiketledim ama unuttuğum varsa onlarda yazsınlar.
Ben kendimle başlayım 167 boyunda 62 kiloyum ama 60 kiloyla gebe kalmak istiyorum 2 kilo vericem transfere kadar

Selam güzellikler 😇 Fly3646 Fly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen 😬🙈 bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum 🙈 Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz😍
Kriel Kriel Aslimuu93 Aslimuu93 huzun kovan kusu huzun kovan kusu eczhnm eczhnm Ssevincli Ssevincli @karrtanesiii aklıma gelenleri etiketledim ama unuttuğum varsa onlarda yazsınlar.
Ben kendimle başlayım 167 boyunda 62 kiloyum ama 60 kiloyla gebe kalmak istiyorum 2 kilo vericem transfere kadar
Canım valla aç olunca sırf doymak adına neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum bu ara 😂
Benim boyum 163 hamile kaldığım zaman tartildim 56.5 falandım.gecen hafta 1 kilo vermiştim. Çünkü geçtiğimiz 2 hafta baya kötüydüm hiç bir şey yiyemiyordum. Ama bu hafta tartilmadm muhtemelen başlarım artık kilo almaya 😂

Ben muhtemelen en dobişko gebelerdenim 😬 78 kiloyum şu an boyum 1,69.Tüp bebek tedavi süreci öncesi tedavi için epey kilo verdim.Gebelik haberi ile hemen bir gebelik diyetisyenine gittim çünkü tüp bebek doktorum da tekrar kilo almamı istemedi.Neyse ki kilo verdiğim dönem aşırı spor yaptığım,yürüdüğüm için yağdan çok vermiştim o sebeple çok daha zayıf gözüküyorum. Yine de diyetisyenle bir plan yaptım verebildiğim kadar kilo vermeye devam edeceğim.Sonra da kontrollü alma devam edecek listelerle.Aksi halde durumum vahimleşebilir 🙈
Diyetisyenim şey dedi bana kilolu hamile kalanlarda kilo alımı çok daha az oluyor ama yine de kontrollü olacağız dedi o sebeple ben de şimdi o şekilde devam ediyorum.

Canım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsin ♥️🙏🏻 benimde değişken çok bazen iyiyim ama bazen midem hiç bir şey almıyor. En çokta hamurisi yiyorum yani sabah öğle akşam gözleme yiyebilirim ama bir bakliyat yemeğinin kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok 😂
Börek,gözleme,pilav,makarna,tost.Bunlarla geçiyor benim de günlerim :)

Ayy bende öyle yaa. Hani kilo alma kısmı umrumda değil ama karbonhidrat tüketiyorum sürekli yani faydası da yok ki bunların 😁
İlk 3 ay gebe bile sayılmıyorsunuz dedi diyetisyenim.Yani gebeyiz de bebek için önemi yok dedi 😊Hatta bak ben günde 2 öğün beslenirim akşam 16:30-17:00’dan sonra bir şey yemem.Şu an için sorun yok ama sonrasında yememiz gerekecek o sebeple alıştırma öğünü yazıyorum dedi.Önümüzdeki aydan itibaren artık bulantılar da azalır yeriz bence.
Ben deniz ürünlerine bayılırdım.Dün balık yaptık eşimle resmen hayattan soğudum mesela.Protein için güvendiğim bir o vardı o da bıraktı beni😂
Neyse merak etme yani önümüzdeki aydan sonra artık önemli.He şu da var illa faydalı diye beni mahvedecek bir şeyi de tüketmeyi düşünmüyorum ben.Tamamen deneme yanılma ile sağlıklı ne yiyebiliyorum ona bakacağım.

Son düzenleme:
Canım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsin ♥️🙏🏻 benimde değişken çok bazen iyiyim ama bazen midem hiç bir şey almıyor. En çokta hamurisi yiyorum yani sabah öğle akşam gözleme yiyebilirim ama bir bakliyat yemeğinin kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok 😂
Senin de 2-3 haftaya kesilir kuzum mide şikayetlerin 🙏🏻❤️
Benim boy 1.62 56 ile hamile kaldım, en son çarşamba doktorda tartıldığımda 74 geldim tahminen doğuma da 75 ile filan girerim 😂

İlk 3 ay gebe bile sayılmıyorsunuz dedi diyetisyenim.Yani gebeyiz de bebek için önemi yok dedi 😊Hatta bak ben günde 2 öğün beslenirim akşam 16:30-17:00’dan sonra bir şey yemem.Şu an için sorun yok ama sonrasında yememiz gerekecek o sebeple alıştırma öğünü yazıyorum dedi.Önümüzdeki aydan itibaren artık bulantılar da azalır yeriz bence.
Ben deniz ürünlerine bayılırdım.Dün balık yaptık eşimle resmen hayattan soğudum mesela.Protein için güvendiğim bir o vardı o da bıraktı beni😂
Neyse merak etme yani önümüzdeki aydan sonra artık önemli.He şu da var illa faydalı diye beni mahvedecek bir şeyi de tüketmeyi düşünmüyorum ben.Tamamen deneme yanılma ile sağlıklı ne yiyebiliyorum ona bakacağım.
Ben normalde balık sevmem ama faydalı diye yerdim. Su an eve girmiyor 😂 mesela marul soğan falanda yiyemiyorum marul yedim geçen zorla yediğim için sonradan istifra ettim. Gerek yok bende içim alan şeyi yiyorum. Zaten ilk 3 ay bebek depodan besleniyor diye biliyorum. 3 aydan sonra daha da rahatlarız zaten yeriz 🙏🏻😁

Canım benim de boy 1.74, tedaviye iğnelere başlamadan önce 74 kiloydum. Şuan dün tartıldım 77 kiloyum.
Gebelik öncesi karantinalardaa kilo aldım ben.
Artık bebişten sonra topluca vercem fazla kiloları inşallah🙏🏻

Kızlar bu arada kan ikili test kan sonuçlarım da çıkmış. Doktoru aradım da çok yoğunmuş gün içinde dönecekmiş, beklemedeyim merakla🙏🏻
Zamanda geçmiyor böyle olunca hayırlı haber gelsin canım 🙏🏻

Ayy bende öyle yaa. Hani kilo alma kısmı umrumda değil ama karbonhidrat tüketiyorum sürekli yani faydası da yok ki bunların 😁
Ben de kendimi bıraksam sabah tost, öğlen makarna, akşam makarna olarak yaşicam.
Kendimi zorlaya zorlaya yiyebildigimi yiyorum.

Canım boyum 158 hamile kaldığımda kilom 51.4tü bugün tartındığımda 50.4 çıktı hemen hemen aynı devam ediyorum yani şuan 😊 artık bundan sonra alırım heralde bulantılar azaldı çok şükür 😍

X