- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Canım valla aç olunca sırf doymak adına neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum bu araSelam güzelliklerFly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz
Kriel Aslimuu93 huzun kovan kusu eczhnm Ssevincli @karrtanesiii aklıma gelenleri etiketledim ama unuttuğum varsa onlarda yazsınlar.
Ben kendimle başlayım 167 boyunda 62 kiloyum ama 60 kiloyla gebe kalmak istiyorum 2 kilo vericem transfere kadar
Ben muhtemelen en dobişko gebelerdenimSelam güzelliklerFly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz
Kriel Aslimuu93 huzun kovan kusu eczhnm Ssevincli @karrtanesiii aklıma gelenleri etiketledim ama unuttuğum varsa onlarda yazsınlar.
Ben kendimle başlayım 167 boyunda 62 kiloyum ama 60 kiloyla gebe kalmak istiyorum 2 kilo vericem transfere kadar
Börek,gözleme,pilav,makarna,tost.Bunlarla geçiyor benim de günlerim :)Canım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsinbenimde değişken çok bazen iyiyim ama bazen midem hiç bir şey almıyor. En çokta hamurisi yiyorum yani sabah öğle akşam gözleme yiyebilirim ama bir bakliyat yemeğinin kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
Ayy bende öyle yaa. Hani kilo alma kısmı umrumda değil ama karbonhidrat tüketiyorum sürekli yani faydası da yok ki bunlarınBörek,gözleme,pilav,makarna,tost.Bunlarla geçiyor benim de günlerim :)
İlk 3 ay gebe bile sayılmıyorsunuz dedi diyetisyenim.Yani gebeyiz de bebek için önemi yok dediAyy bende öyle yaa. Hani kilo alma kısmı umrumda değil ama karbonhidrat tüketiyorum sürekli yani faydası da yok ki bunların
Senin de 2-3 haftaya kesilir kuzum mide şikayetlerinCanım az kaldı senin artık iyi kötü bir şekilde geçireceksin insallahh hep iyi geçsinbenimde değişken çok bazen iyiyim ama bazen midem hiç bir şey almıyor. En çokta hamurisi yiyorum yani sabah öğle akşam gözleme yiyebilirim ama bir bakliyat yemeğinin kokusu ve görüntüsüne tahammülüm yok
Benim boy 1.62 56 ile hamile kaldım, en son çarşamba doktorda tartıldığımda 74 geldim tahminen doğuma da 75 ile filan girerimSelam güzelliklerFly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz
Ben normalde balık sevmem ama faydalı diye yerdim. Su an eve girmiyorİlk 3 ay gebe bile sayılmıyorsunuz dedi diyetisyenim.Yani gebeyiz de bebek için önemi yok dediHatta bak ben günde 2 öğün beslenirim akşam 16:30-17:00’dan sonra bir şey yemem.Şu an için sorun yok ama sonrasında yememiz gerekecek o sebeple alıştırma öğünü yazıyorum dedi.Önümüzdeki aydan itibaren artık bulantılar da azalır yeriz bence.
Ben deniz ürünlerine bayılırdım.Dün balık yaptık eşimle resmen hayattan soğudum mesela.Protein için güvendiğim bir o vardı o da bıraktı beni
Neyse merak etme yani önümüzdeki aydan sonra artık önemli.He şu da var illa faydalı diye beni mahvedecek bir şeyi de tüketmeyi düşünmüyorum ben.Tamamen deneme yanılma ile sağlıklı ne yiyebiliyorum ona bakacağım.
Tamam o zaman canimAntibiyitik kullandım 1 hafta şu an sikayetimde kalmadı çok şükür
Canım benim de boy 1.74, tedaviye iğnelere başlamadan önce 74 kiloydum. Şuan dün tartıldım 77 kiloyum.Selam güzelliklerFly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz
Zamanda geçmiyor böyle olunca hayırlı haber gelsin canımKızlar bu arada kan ikili test kan sonuçlarım da çıkmış. Doktoru aradım da çok yoğunmuş gün içinde dönecekmiş, beklemedeyim merakla
Ben de kendimi bıraksam sabah tost, öğlen makarna, akşam makarna olarak yaşicam.Ayy bende öyle yaa. Hani kilo alma kısmı umrumda değil ama karbonhidrat tüketiyorum sürekli yani faydası da yok ki bunların
Geçmiyor kuzum sorma, 1 bucuk saattir bekliyorum bakalım..Zamanda geçmiyor böyle olunca hayırlı haber gelsin canım
Canım insallahh pozitif sonuç alırsın üzülme. Hakkında hayirlsii ne ise o olsunKalan tek embriyo 5.gune gelemedi dün durmuş gelişimiinşallah icimdekiler gelisiyodur
Canım boyum 158 hamile kaldığımda kilom 51.4tü bugün tartındığımda 50.4 çıktı hemen hemen aynı devam ediyorum yani şuanSelam güzelliklerFly3646 neee hamur işimi kızım yasak öyle şöyler lütfen bu arada gebe olan arkadaşlarımın veya hazırlık süreçlerindeki arkadaşlarımın kaç kiloyla hamile kalıp şu an kaç kilo olduklarını merak ediyorum Hem birbirimizi gözümüzde canlandırabiliriz
Ohhh şükür canım gözünaydinÇok şükür kan sonuçları için iyi dedi doktor kızlar