Su an 8+5 canım. İgneyi bırakıyorum ama diğer kontrole kadar fitile devam 3*2Maşallah canim çok sevindim kanama alanında sorun olsa muhakkak söylerdi hiç endişelenme
Bu arada tam olarak ne kadarliksin progestani 10 gün sonra kesiyor ya o yüzden merak ettim
Ben tam gaz bütün ilaçlara ignelere devam ne kesecek çok merak ediyorum kevgire döndüm artık diyorum
Bana sadece ikili dedi. Sanırım o normal çıkarsa başka test yaptırmam. Daha net sonuç çıkan testler varmış ama biraz maliyetli.Ooo süperKesin söylerdi bir de iğne çok etkili bak ben hala kullanıyorum son 4 iğnem ama hiç lekelenme vs olmadı bende.Psikolojik olarak da korumammış gibi hissettim hep Benim de 2’li için son 2 haftam tüp bebek doktorum fetal dna önerdi 2’li ve diğerlerine gerek kalmaz dedi ama takibi yapacak doktor ne diyecek bilmiyorum 2 hafta sonra o önce 2’li yapalım ona göre ftal dna yapalım derse sanırım o şekilde yapacağım.
evet evet fetal dna için doğruluk oranı çok yüksekmiş %99 gibi ama gerek var mı bilemedim.Bir de 600 dolar falan diyorlar 2'liye göre karar vereceğim ben de.Bana sadece ikili dedi. Sanırım o normal çıkarsa başka test yaptırmam. Daha net sonuç çıkan testler varmış ama biraz maliyetli.
Evet baya yüksek yaa tüp bebekten çıkınca da para kalmadıevet evet fetal dna için doğruluk oranı çok yüksekmiş %99 gibi ama gerek var mı bilemedim.Bir de 600 dolar falan diyorlar 2'liye göre karar vereceğim ben de.
Ay aramızda çok fark yokmuş bizde bugün 7+1Su an 8+5 canım. İgneyi bırakıyorum ama diğer kontrole kadar fitile devam 3*2
prilam iyi geldi ya akşam 6 gibi ilacın etkisi geçiyor geçer geçmez ağrıyla bulantı başlıyor ama alıştım artıkEvet baya yüksek yaa tüp bebekten çıkınca da para kalmadıinsallahh güzel sonuçlar alırız canım sağlıkla kucağımıza alalım. Senin bulantıların nasıl oldu
Bakliyat yemeğinin kokusuna tahammülüm yokprilam iyi geldi ya akşam 6 gibi ilacın etkisi geçiyor geçer geçmez ağrıyla bulantı başlıyor ama alıştım artıkİlacı almasam sıkıntım büyük olurdu o kesin.En sevdiğim şeylerden nefretim geldi.Patates püresi,herhangi bir et,bakliyat yemekleri vs aman aman benden uzak!
Ne zaman canım kontrolünAy aramızda çok fark yokmuş bizde bugün 7+1
Bakalım bana ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum
Sali günü inşallah normalde bu haftaydı 5 gün daha uzattı doktorumuzNe zaman canım kontrolün
Canım belirtiler kişiye göre değişiyor. Bazen hiç olmuyor bazen ilaçların da yan etkileri olabiliyor.Günaydın kızlar Transfer sonrası belirtileriniz nelerdi? Kendimi çok dinlemiyorum ama korkuyorum da açıkçası
İyi akşamlar canım nerelerdesin yahuIyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bekleme sürecinde başka şeylere verdim kendimi sürekli buraya girince daha çok sabırsızlanıyorumİyi akşamlar canım nerelerdesin yahuherkes bir şekilde kendi tedavisinin bir yerlerinde iyiyiz diyelim sen nasılsın peki
Bende iyiyim çok şükür transfer için adet günü bekliyorumİyi akşamlar canım nerelerdesin yahuherkes bir şekilde kendi tedavisinin bir yerlerinde iyiyiz diyelim sen nasılsın peki
Canım onu iyi araştır. Aşıdan hemen sonra transfer oluyor mu bilmiyorum. Ben de olsam transfer zamanı aşıdan korkarım.Kızlar birşey sorucam size ben hemsireyim biliyorsunuz sağlıkçılar aşıda öncelikli grupta ben asi dam korkuyorum açıkçası yakında transfer olacak allah izin verirse asi hakkında ne dusunuyorsunuz sizler
Doktorumla konusucam yarın korkuyorum nette gebelik düşünülüyorsa yaptırmayın gibi şeyler yazıyorCanım onu iyi araştır. Aşıdan hemen sonra transfer oluyor mu bilmiyorum. Ben de olsam transfer zamanı aşıdan korkarım.