Çok şükür canımÇok şükür kan sonuçları için iyi dedi doktor kızlar
Ohhh şükür canım gözünaydin
Allah razı olsun kızlar çok şükürÇok şükür canım
Oh gözün aydın kuzumÇok şükür kan sonuçları için iyi dedi doktor kızlar
Sağol canım benimOh gözün aydın kuzum
İnşallah gelişiyordur güzelce tutunuyor dur Allah'ın izniyleKalan tek embriyo 5.gune gelemedi dün durmuş gelişimiinşallah icimdekiler gelisiyodur
Merhaba bende tüp bebek ile hamile kaldım 5+5 im ve dün gece kanamam oldu kahverengi ama pamugu sarmış,sonra sildikçe peçeteye geldi sabah doktora gittim ultrasondan baktı alttan bakmadı. Normal dedi dinlen dedi kalp atışını da duyduk şükür ,şimdi sürekli bakıyorum çok hafif yine geliyor.kendü tüp bebek doktorum da iyiymiş sıkımtı yapma dedi bakalım .zaten iğnelerim var estrofemde alıyorum bu şekilde bu haftda kanama gören var mı acabaSu an 8+5 canım. İgneyi bırakıyorum ama diğer kontrole kadar fitile devam 3*2
Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Benim transferden 1 hafta sonra bir kere gelen bir lekelenme oldu. Kan sulandirici kullanıyordum bıraktım. 7. Haftada kesenij altında kanama alanı vardı ama ben kanama yaşamadım şükür. Aslında kanama yaşayan çok korkma progestron alıyorsundur zaten dinlenmeye bakMerhaba bende tüp bebek ile hamile kaldım 5+5 im ve dün gece kanamam oldu kahverengi ama pamugu sarmış,sonra sildikçe peçeteye geldi sabah doktora gittim ultrasondan baktı alttan bakmadı. Normal dedi dinlen dedi kalp atışını da duyduk şükür ,şimdi sürekli bakıyorum çok hafif yine geliyor.kendü tüp bebek doktorum da iyiymiş sıkımtı yapma dedi bakalım .zaten iğnelerim var estrofemde alıyorum bu şekilde bu haftda kanama gören var mı acaba
Evet sabah akşam prolutex iğnem var .insan ister istemez korkuyor rabbim kümsenin emeğini ziyan etmesin .inş sağlıkla herkes kucagına alır .teşekkür ederim biraz olsun içüme su serptinizMerhaba canım gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Benim transferden 1 hafta sonra bir kere gelen bir lekelenme oldu. Kan sulandirici kullanıyordum bıraktım. 7. Haftada kesenij altında kanama alanı vardı ama ben kanama yaşamadım şükür. Aslında kanama yaşayan çok korkma progestron alıyorsundur zaten dinlenmeye bak
Tüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı ne zaman bıraktınız eğer bıraktıysanız?Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Benim transferden 1 hafta sonra bir kere gelen bir lekelenme oldu. Kan sulandirici kullanıyordum bıraktım. 7. Haftada kesenij altında kanama alanı vardı ama ben kanama yaşamadım şükür. Aslında kanama yaşayan çok korkma progestron alıyorsundur zaten dinlenmeye bak
Yok canım bırakmadım. Hala ilaçlara devam ettiğim için başka doktora geçmek istemedim. Bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra gittiğimde ilaclari bırak artık derse bende doktoru birakicm büyük ihtimalTüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı ne zaman bıraktınız eğer bıraktıysanız?
Canım benim çok teşekkürler
Sağol kuzum çok şükür yaGünaydın kızlarKriel canıM sonuçlarının güzle çıkmasına çok sevindim vallahi hepinizin boyuna da maşallah ayrıca kilolarınız da çok ideal maşallah hepinize
Bende dün Koç üniversitesinde nefroloji doktoruna gittim. Kendisi Prof ama muayeneye değilde sohbete gitmişim gibi beni yağladı balladı gazladı gönderdiBiraz Demirim düşükmüş aslında sınırın üstünde ama hamilelikte bi de bunun için ilaç kullanma diye serum verdi dün birini oldum haftaya birini daha olucam. Bu sana 1 sene yeter diyo tansiyon için şimdiden alfamete başladı gebelikte de bunu kullanıcaz dedi. D vitamini verdi takviye olarak. Pozitif bir şekilde eve geldik inşallah hep öyle devam etsin
Canım benim çok sağolKriel canim doğum günün kutlu olsun. Hediyen şimdi karnında daha güzel hediye de olamazdı güzel sağlıklı huzurlu yavrunu kucağına aldığın bir yasin olsun