Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Teşekkür ediyorum cevabınız için

mutluuugizz canım 15 morfoloji nedir ya hayatımda duymadım ilaç dışında hangi kürü nasıl yaptınız paylaşsan olur mu
Canım eşimin morfoloji hep normaldi ki bi sayı problemimiz vardı hep 15 milyon civarı çıkıyordu bide hız %10 lardaydı ileri hız %40 çıktı hareketlilik % 50 oldu proxeed plus kullandı eşim havuç suyu sıktım sabah akşam taze keçiboynuzu kaynattım içti düzenli olarak fındık fıstık ceviz yedi bu bide çoban çökerten kpsülü felan içti ama doktorumuz duyunca sinirlenmişti

Oh maşallah doktor neden sinirlendi ki. Onlar bir şey vermeyince biz mecbur sağdan soldan araştırıp duruyoruz işte

Oh maşallah doktor neden sinirlendi ki. Onlar bir şey vermeyince biz mecbur sağdan soldan araştırıp duruyoruz işte
Hangi aktarın hangi otu nasıl hazırladığına nasıl emin olup kullanıyorsunuz demişti eşimin fshı 0.06 ya düşmüştü çünkü ondan sinirlenmişti bitkisel şeylerin yaptığını düşündü bıraktık ve hormonları geri düzeldi

Sorma kuzum kafaya kafaya vermişler zaten 4-5 haftadır öyleler öyle de doğarlar dedi doktor Canım inan ben hiç stres yapmadım ne olacak napıyorlar vs gibi. Ki riskli gebelik dediler hep ikiz için... ben 28-30a kadar işime devam ettim, biliyorsun taşındım bile ağır olmamak koşuluyla evimle de ilgilendim.. biraz rahat olmak gerekiyor galiba stres yapınca onlar hissediyor diye düşünüyorum. Ben hep Allah’a emanet ettim dünyaya gelecekleri varsa gelirler, gelmeyecekleri varsa istersen 24 saat yat yine birşey olur kafasındaydım ondan da şükür bugünlere geldim.. Doktorum diyor ben seni korkutmak istemedim ama 34ü gören ikiz %20 diye... 37yi gören de %1 dedi Bakalım o %1den mi olacağız

Valla aslı 40 ta doğursan şaşırmam. Aslında en güzeli. Gerçekten stres hayatımızı mafediyor. Biraz oluruna bırakmak lazım yapmak bazen zor ama yapabildin mi de keyfi yerinde oluyor insanın

Valla aslı 40 ta doğursan şaşırmam. Aslında en güzeli. Gerçekten stres hayatımızı mafediyor. Biraz oluruna bırakmak lazım yapmak bazen zor ama yapabildin mi de keyfi yerinde oluyor insanın
Yok kuzum en geç 37+0da alırım dedi doktor rahmin kapasitesi yetmiyormuş Ama tek olsaydı 40ı görürdüm bence de Aynen mesela hamile kalmaya çalışırken nasıl strestim nasıl... olmadı... dayanamadım 1 senede tüpe gittim ( iyi ki de gittim diyorum yoksa belki stresten hala bekliyor olacaktım). Heralde gebelik elde edince rahatladım o rahatlayış buraya kadar getirdi

Günaydın kizlar. Geldim şimdi şükür bebek iyi. 1 ay sonra tekrar çağırdı ikili için. 1 ay nasıl geçer bilmiyorjm ilaçlara devam sadece progestan iğneye 10 gün daha devam et bırak dedi. Ama kanama alanını sormayı unuttum. Varsa söylerdi herjlde diye dusundum

Ooo süper Kesin söylerdi bir de iğne çok etkili bak ben hala kullanıyorum son 4 iğnem ama hiç lekelenme vs olmadı bende.Psikolojik olarak da korumammış gibi hissettim hepBenim de 2’li için son 2 haftam tüp bebek doktorum fetal dna önerdi 2’li ve diğerlerine gerek kalmaz dedi ama takibi yapacak doktor ne diyecek bilmiyorum 2 hafta sonra o önce 2’li yapalım ona göre ftal dna yapalım derse sanırım o şekilde yapacağım.

Oy maşallah kuzuya demek ki gitmiş canım kanama alanı yoksa illa ki söylerdi

Maşallah canim çok sevindim kanama alanında sorun olsa muhakkak söylerdi hiç endişelenme
Bu arada tam olarak ne kadarliksin progestani 10 gün sonra kesiyor ya o yüzden merak ettim
Ben tam gaz bütün ilaçlara ignelere devam ne kesecek çok merak ediyorum kevgire döndüm artık diyorum

Gözün aydın canım çok şükür Kanama alanı olsa söylerdi bişe kalmamış demek ki. Çok sevindim ya
Ben de 1 ay nasıl geçer diye düşünüyorum 9 şubata verdi randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…