Çok şükür kuzum ya aminAyyyyy harikaa ogluş yeğenimiz geliyorGözünaydin canım sağlıkla devam etsin güzel haberler aldın ne güzel ikili test için kan verdin mi yoksa muayene edince gerek görmedi mi
Çok teşekkür ederim canım
Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydınKızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa
Çok şükür
En uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydınne kdar sürdü canım odada kalma süreniz
Oyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünküKızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa
Çok şükür
Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibiÇok teşekkür ederim canımyaa bu arada doğuma ne kadar az kalmış Aslı ikili teste gidiyorum dediğin zamanları hatırlıyorum zaman ne hızlı geçiyor böyle
Çok sağol canım benimOyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünküherşeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten ense ve burun kemiği iyiyse ikilinde iyi gelecektir
Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibiDarısı başınıza çok çabuk rahatçana geçirirsiniz inşallh
Aynen kuzum bende sabırsızlanıyorum Allahım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahİnşallah canım benim baksana sen de 16 haftalık olmuşsun zaman çok hızlı
Oh aman iyi iyi kuzum artık gelsin kilolar
Evet kuzum Allah’a şükür güzel anabileceğim bir hamilelik dönemim var dediğin gibi inşallah sonu da güzel olsun
Evet canım mutlaka tekrar baktırEvet canım çok değişken gercektwnde. Bir hafta oldu baktirali. 2 3 hafta sonra tekrar baktıricam.
Canım çok sevindim hersey çok şükür yolunda maşallah sağlıkla gelsin paşamızKızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
Çok şükür
Canım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gelÇiçeklerim gündüz fırsat bulamadım yazmaya sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite beklediğim umduğum gibi dedi doktorum 7 buçuk gibi transfer olacağım inşallah dua edin nolur diğer yumurtada 5.gune giderse dondurulcak şu an 2 si transfer olcak
Cuma gidiyorum ben de inşallah canım meraklar içerisindeyimEn uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.
Çok şükür kuzum sağolDarısı sana ve Fly3646 kuzuma olsun güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de kızlar.
İnşallah canım benimOyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünküherşeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten ense ve burun kemiği iyiyse ikilinde iyi gelecektir
Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibiDarısı başınıza çok çabuk rahatçana geçirirsiniz inşallh
Canım sanırım transfer olmuştur, sağlıkla tutunsunlar inşallah benim de 3.gün embriyosuyduÇiçeklerim gündüz fırsat bulamadım yazmaya sabah transfer e gidiyorum 3.gun 1.kalite beklediğim umduğum gibi dedi doktorum 7 buçuk gibi transfer olacağım inşallah dua edin nolur diğer yumurtada 5.gune giderse dondurulcak şu an 2 si transfer olcak
Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
İyiyim çok şükür canım kontrol gününe şafak sayıyorumNasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Çok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi deCanım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gel