Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ayyyyy harikaa ogluş yeğenimiz geliyor Gözünaydin canım sağlıkla devam etsin güzel haberler aldın ne güzel ikili test için kan verdin mi yoksa muayene edince gerek görmedi mi
Çok şükür kuzum ya amin ikili test için kan da verdim 3 güne cıkacak sonuçlar.

Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydın ne kdar sürdü canım odada kalma süreniz

Yaa maşallah ne güzel canım gözün aydın ne kdar sürdü canım odada kalma süreniz
En uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.
Çok şükür kuzum sağol Darısı sana ve Fly3646 kuzuma olsun güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de kızlar.

Oyyy ben sana dedim erkekse gösterir diye kuzum benim erkek 12de göstermişti çünkü herşeyin yolunda olmasına çok sevindim zaten ense ve burun kemiği iyiyse ikilinde iyi gelecektir
Çok teşekkür ederim canım yaa bu arada doğuma ne kadar az kalmış Aslı ikili teste gidiyorum dediğin zamanları hatırlıyorum zaman ne hızlı geçiyor böyle
Sorma kuzum valla ilk testimi attığım bile dün gibi Darısı başınıza çok çabuk rahatçana geçirirsiniz inşallh

Çok sağol canım benim Rahatladık bugün şükürler olsun
İnşallah kan sonuçları da iyi gelir dediğin gibi

Aynen kuzum bende sabırsızlanıyorum Allahım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Canım çok sevindim hersey çok şükür yolunda maşallah sağlıkla gelsin paşamız

Canım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gel

En uzun bu sefer baktı ultrasonla canım 10 15 dk inceledi bebişi doktor.
Çok şükür kuzum sağol Darısı sana ve Fly3646 kuzuma olsun güzel haberlerinizi bekliyorum sizin de kızlar.
Cuma gidiyorum ben de inşallah canım meraklar içerisindeyim
İnşallah canım benim

Canım sanırım transfer olmuştur, sağlıkla tutunsunlar inşallah benim de 3.gün embriyosuydu

Canım Gözünaydin çok sevindim. Hayirlisi ile bebislerini al gel
Çok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 12 gün de neler yasayacgiz gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…