Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaÇok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 12 gün de neler yasayacgiz gorcez
Gunaydinn canım bana gün 5 buçukta aydı ta birazdan yaticam dinlenicem zor lari atlattik sıra 12 gündeGünaydın kızlar
Çok sağol canım Amin inşallaahCanım çok sevindim hersey çok şükür yolunda maşallah sağlıkla gelsin paşamız
Sorunsuz transferini oldun geldin, güzelce dinlen şimdii canım benimGunaydinn canım bana gün 5 buçukta aydı ta birazdan yaticam dinlenicem zor lari atlattik sıra 12 günde
Yok kuzum 1de randevumuz önce muayene sonra nst derken geç yazarsam doğurdum sanmayınAslimuu93 kuzu gittin mi doktora? Merak ediyorum seni belli oldu mu doğum günü?
Amin kuzum insallah hepimizden gelsin o güzel haberlerSorunsuz transferini oldun geldin, güzelce dinlen şimdii canım benim
en zoru 12 gün sabretmek ama inan geçiyo gidiyo bi şekilde Allah güzel haberler ermeyi nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı inşallahYok kuzum 1de randevumuz önce muayene sonra nst derken geç yazarsam doğurdum sanmayın
Hayırlısı olsun yat dinlen pozitif haberlerinide alırız inşallahÇok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 12 gün de neler yasayacgiz gorcez
Şükür canım iyiyim arada iştahsızlık tiksinme falan olsada idare ediyorum benimde yarın kontrolüm var gercekten insan gün sayıyor doktora gitmek içinİyiyim çok şükür canım kontrol gününe şafak sayıyorum
Sen nasılsın senin nasil gidiyor
Sen cantanla gitte belli olmazYok kuzum 1de randevumuz önce muayene sonra nst derken geç yazarsam doğurdum sanmayın
Hadi yarin güzel haberlerle git gelŞükür canım iyiyim arada iştahsızlık tiksinme falan olsada idare ediyorum benimde yarın kontrolüm var gercekten insan gün sayıyor doktora gitmek için
Etmez miyim kuzum dualarım hepimizle inşallah tez zamanda hayırlı zamandaGünaydın herkese
B Beklenenmucizemgeldi Canım şimdiden bebişin hayırlı olsun bol dua et hem kendine hem bize
Aslimuu93 en yakın tarihte bebişlerin geliyor bence pazartesi gel diyebilirler Haberlerimi bekliyoruz kuzu
Ssevincli canım başka bir forumda gördüm sanki eşin korona mı oldu senin ben mi yanlış hatırladım sen iyisin değil mi?
Kaç yumurta vardı canım. Ohss olmaman için vermiş olabilirArkadaşlar bir şey sorabilir miyim transferin 3.günü vurulmam için doktorum Gonapeptly iğnesi verdi bu çatlatma iğnesi ben kimsede görmedim okumadımda bunu neden oldu acaba bu
32 yumurta vardıKaç yumurta vardı canım. Ohss olmaman için vermiş olabilir