Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Çok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 😂 12 gün de neler yasayacgiz gorcez ☺️
Çok şükür canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla🤲🏻💕

Gunaydinn canım bana gün 5 buçukta aydı ta 😂 birazdan yaticam dinlenicem zor lari atlattik sıra 12 günde 🤭
Sorunsuz transferini oldun geldin, güzelce dinlen şimdii canım benim☺️
en zoru 12 gün sabretmek ama inan geçiyo gidiyo bi şekilde☺️ Allah güzel haberler ermeyi nasip etsin inşallah💕

Çok şükür güzel geçti dedi doktorum 2 gün istirahat verdi sonra yavaş hareketlerle baslayabilirsin normal hayatına dedi ama annemdeyim bu süreçte annem hiç bişey yaptırmaz tabi de 😂 12 gün de neler yasayacgiz gorcez ☺️
Hayırlısı olsun yat dinlen pozitif haberlerinide alırız inşallah 🤲💕

Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim transferin 3.günü vurulmam için doktorum Gonapeptly iğnesi verdi bu çatlatma iğnesi ben kimsede görmedim okumadımda bunu neden oldu acaba bu

Günaydın herkese 🌸
B Beklenenmucizemgeldi Canım şimdiden bebişin hayırlı olsun bol dua et hem kendine hem bize 🥰
Aslimuu93 Aslimuu93 en yakın tarihte bebişlerin geliyor bence pazartesi gel diyebilirler 🙈 Haberlerimi bekliyoruz kuzu🎈
Ssevincli Ssevincli canım başka bir forumda gördüm sanki eşin korona mı oldu senin ben mi yanlış hatırladım sen iyisin değil mi?

Günaydın herkese 🌸
B Beklenenmucizemgeldi Canım şimdiden bebişin hayırlı olsun bol dua et hem kendine hem bize 🥰
Aslimuu93 Aslimuu93 en yakın tarihte bebişlerin geliyor bence pazartesi gel diyebilirler 🙈 Haberlerimi bekliyoruz kuzu🎈
Ssevincli Ssevincli canım başka bir forumda gördüm sanki eşin korona mı oldu senin ben mi yanlış hatırladım sen iyisin değil mi?
Etmez miyim kuzum dualarım hepimizle inşallah tez zamanda hayırlı zamanda 💕

X