Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

32 yumurta vardı
O zaman ohss olmaman için vermiştir canım. Bazen geriye küçük folikul kalabiliyor sonradan büyüyüp sıkıntı çıkarabiliyor yumurta da çok olunca ohss riski var. İyi olmuş aslında sıkıntı yaşamazsın. Sadece gebelik testi icin ignenin etkisini geçmesini beklemen gerekir

Şükür canım iyiyim arada iştahsızlık tiksinme falan olsada idare ediyorum benimde yarın kontrolüm var gercekten insan gün sayıyor doktora gitmek için
Hadi bakalım yarın da senden güzel haberler bekliyoruz canım gerçekten gidip görmek çok güzel, rahatlıyor insan sağlıklı görünce bebişi

Hı bide o var iğneden 6 gün sonrada kan testi istedi fark anlaşılır mıı

kızlar 32 yumurta güzeldi ama 5.güne sadece 3 embriyomuz kaldı 7 si boş çıkmıştı sadece 20 si döllenmişti 20 den de 3 e düştü. Sanırım laboratuvar kurbanı olduk biz

kızlar 32 yumurta güzeldi ama 5.güne sadece 3 embriyomuz kaldı 7 si boş çıkmıştı sadece 20 si döllenmişti 20 den de 3 e düştü. Sanırım laboratuvar kurbanı olduk biz
20 döllenmeden 3 e düşmesi gerçekten üzücü ama inşallah sana can olsunlar Nerede yaptırmıştın peki

Arkadaşlar ben de aranıza katılayım ben daha adet günümü bekliyorum (ocak 20)bu arada testlerimizi yaptık eşimin sperm ileri hareketlilik yüzde 5 ve morfoloji yüzde 2 Bizi nasıl etkiler tüp bebekte arkadaşlar benin yaşımda 37 inşallah bebişimiz tutar yaa

Canım benimde ultrasonda 11 yumurtam vardı ama toplamada 41 yumurta toplandı. Fakat yine 11 i dollendi. Çünkü 11 tanesi catliyacak boyutta idi. Belki ilaç dozlarını doktor iyi ayarlamamistr. Esinde sprem problemi varsa 5. Güne gitmede de problem olabiliyor.

Hosgeldin canım yeni tedavin hayırlı olsun. Sprem sıkıntıli olduğu zamanlar iyi bir laboratuvar lazım diye biliyorum. Fakat nasibimizde varsa 1 sprem 1 yumurta bize bebisimizi veriyor. İnsallahh tedavin çok güzel geçer güzel bir sonuç alirisn biz buradayız ne zman sorun olursa rahatlıkla sorabilirisn

Evet eşimde sperm kaynaklı tüp bebeğe geçiş yaptık

Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah benim eşimin de morfoloji 0 ama ileri hareketlilik 25 falan. Yine de 1 tane embriyomuz 5. Güne gitti. Ama sizin de morfoloji güzel hangisi daha kabiliyetli bilmiyorum

Sperm çok etkiliyormuş inşaAllh bizimki gibi olmaz sizinde benimde 20 döllenmeden 5.güne 3 embriyom kaldı eşimden kaynaklıydı hareketi %50 olmasına rağmen ve mikroenjeksiyon yapılmıştı

O zaman sprem kaynaklıdır canım. İnsallahh pozitif haberini veririisn bize
İnşaAllah öyledir laboratuvara doktorum çok güveniyordu banada sperm kaynaklı dedi ama inşaAllah öyle olur kalbim pır pır atıyor

doktorum spermden dolayı dedi bide 3.güne 13 tane kalmıştı biz dedik 5-6 kalır 5.güne bi öğrendik 3 tane şok olduk doktorumda zaten o hastanenin doktoru değil anlaşmalı laboratuvara çok güveniyor sperm kaynaklı dedi onun için 4 ay proxeed plus kullandı yapmadığımız hiçbir şey kalmadı havuç suyu keçiboynuzu felan hareketlilik %50 olmasına rağmen böyle oldu

Hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah benim eşimin de morfoloji 0 ama ileri hareketlilik 25 falan. Yine de 1 tane embriyomuz 5. Güne gitti. Ama sizin de morfoloji güzel hangisi daha kabiliyetli bilmiyorum
O kadar karışık ki ben baktım baktım bir şey anlamadım araştırdım filan zaten doktorumuz her şeye normal diyoryaptırdığım her teste sonuçlar normal diye cevap alıyorum bence şu aşamada moral bozmak istemiyormaşallah maşallah sorunsuz kucağına da alırsın inşallah canımm

Sperm çok etkiliyormuş inşaAllh bizimki gibi olmaz sizinde benimde 20 döllenmeden 5.güne 3 embriyom kaldı eşimden kaynaklıydı hareketi %50 olmasına rağmen ve mikroenjeksiyon yapılmıştı
Canımm biz de adana acıbademe yaptırcaz doktormuz dışardan anlaşmalı işlemi oradan yapıyor ayy aynıyız seninle

İnşallah canım benim Allahım endişelerimizle bizi sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…