Canım benim haber ver mutlaka bize deKızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Büyük ihtimal kuzum herşey nstdeki sancılara bağlıBelki yarın doğum günü belli olur Aslımgerçekten çok heyecanlıı
Kuzum Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah çok az kalmış inşallah bizde o günlere gelirizCanım benim haber ver mutlaka bize deBelki cinsiyet bile gözükür erkekse
Büyük ihtimal kuzum herşey nstdeki sancılara bağlı
Ben de biraz daha iyiyim bu hafta canım. En azından az da olsa yiyebiliyorum bir şeylerKuzum geceleri çok oluyor çok vuruyorlar artık hareketleri canımı acıtıyorBakalım yarını bekliyorum heyecanla sen nasılsın miden ne alemde canım
Veririm canımCanım benim haber ver mutlaka bize deBelki cinsiyet bile gözükür erkekse
Büyük ihtimal kuzum herşey nstdeki sancılara bağlı
Evet canım çok değişken gercektwnde. Bir hafta oldu baktirali. 2 3 hafta sonra tekrar baktıricam.Canım mutlaka baktır 2 -3 hafta sonra benimde 2,4 - 2,7 çıkmıştı sonra 3,7 ye yukseldi ilaç kullanmaya başladım
Yaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberiniKızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Amin canım benim inşallahYaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberini
Saol canım insallahh böyle devam ederim daha iyiye gitsinAmin canım benim inşallahCinsiyet söylerse süpriz olur bakalım☺
Daha iyi yemeye başlamana sevindim canım, yarasın bebişee
Daha iyiyim kuzum iştahım açılmaya başladı sankiSaol canım insallahh böyle devam ederim daha iyiye gitsinsen nasılsın senin mide durumun nasıl
Ohhh ne güzel bende iştahım artsın diye bekliyorumDaha iyiyim kuzum iştahım açılmaya başladı sankiarada yine bulantı hissi oluyo ama daha nadir eskiye göre.
Bu haftalarda rahatlama oluyo heraldeOhhh ne güzel bende iştahım artsın diye bekliyorumartık kilo alabiliriz
İnşallah canım benim baksana sen de 16 haftalık olmuşsun zaman çok hızlıKuzum Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah çok az kalmış inşallah bizde o günlere geliriz
Oh aman iyi iyi kuzum artık gelsin kilolarBen de biraz daha iyiyim bu hafta canım. En azından az da olsa yiyebiliyorum bir şeyler
Evet kuzum Allah’a şükür güzel anabileceğim bir hamilelik dönemim var dediğin gibi inşallah sonu da güzel olsunAslimuu93 yarına kadar yine uykusuz bir bekleyiş bir ikiz annesi olarak ne güzel hamilelik geçirdin öyle aslıcım maşallah barekallah sonu da çok ama çok güzel olsun
Canım tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim Gözünaydin. Tansiyon için sikayetlerin varsa erteleme ama günlük hayatın iyi ise seni çok etkilemiyorsa 1 hafta daha bekleyebilirsin.Bu arada bende bugün bütün tahlillerimi verdim idrardaki protein kaçağım baya azalmış eser miktardaonun dışındaki değerlerim de süper nerdeyse sadece tansiyon problemim var işte normalde üni hastanesine gidiyordum haftaya salı randevu verdiler beklesem mi yoksa özel bir nefrolojiye mi gitsem bilemedim küçük tansiyon bir türlü küçülmüyor
Çok şükür canım çok sevindim bir oh çekmişsindir eminimKızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa
Çok şükür
Ayyyyy harikaa ogluş yeğenimiz geliyorKızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa
Çok şükür
Evet ya rahatladımÇok şükür canım çok sevindim bir oh çekmişsindir eminimbu arada ben doğru tahmin ettim