Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Canım benim haber ver mutlaka bize de Belki cinsiyet bile gözükür erkekse
Belki yarın doğum günü belli olur Aslım gerçekten çok heyecanlıı
Büyük ihtimal kuzum herşey nstdeki sancılara bağlı

Kuzum geceleri çok oluyor çok vuruyorlar artık hareketleri canımı acıtıyor Bakalım yarını bekliyorum heyecanla sen nasılsın miden ne alemde canım
Ben de biraz daha iyiyim bu hafta canım. En azından az da olsa yiyebiliyorum bir şeyler

Kızlar bugün 14:30 da kontrolumuz var ikili test ve ölçümler yapılcak. Heyecan çok
Şu muayene saatleri hiç sabah denk gelmiyor bana gün boyu beklemekle geçiyor..
Yaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberini

Yaaa heycanli gercektende. Her şey yolunda gitsin insallahh canım erkekse cinsiyet erken belli olabiliyormuş belki ogrenisrisn bekliyoruz güzel haberini
Amin canım benim inşallah Cinsiyet söylerse süpriz olur bakalım☺
Daha iyi yemeye başlamana sevindim canım, yarasın bebişee

Amin canım benim inşallah Cinsiyet söylerse süpriz olur bakalım☺
Daha iyi yemeye başlamana sevindim canım, yarasın bebişee
Saol canım insallahh böyle devam ederim daha iyiye gitsin sen nasılsın senin mide durumun nasıl

Bu arada bende bugün bütün tahlillerimi verdim idrardaki protein kaçağım baya azalmış eser miktarda onun dışındaki değerlerim de süper nerdeyse sadece tansiyon problemim var işte normalde üni hastanesine gidiyordum haftaya salı randevu verdiler beklesem mi yoksa özel bir nefrolojiye mi gitsem bilemedim küçük tansiyon bir türlü küçülmüyor

Kuzum Allah sağlıkla yavrularına kavuştursun inşallah çok az kalmış inşallah bizde o günlere geliriz
İnşallah canım benim baksana sen de 16 haftalık olmuşsun zaman çok hızlı
Ben de biraz daha iyiyim bu hafta canım. En azından az da olsa yiyebiliyorum bir şeyler
Oh aman iyi iyi kuzum artık gelsin kilolar
Aslimuu93 yarına kadar yine uykusuz bir bekleyiş bir ikiz annesi olarak ne güzel hamilelik geçirdin öyle aslıcım maşallah barekallah sonu da çok ama çok güzel olsun
Evet kuzum Allah’a şükür güzel anabileceğim bir hamilelik dönemim var dediğin gibi inşallah sonu da güzel olsun

Canım tahlillerinin güzel çıkmasına sevindim Gözünaydin. Tansiyon için sikayetlerin varsa erteleme ama günlük hayatın iyi ise seni çok etkilemiyorsa 1 hafta daha bekleyebilirsin.

Kızlar çok şükür ultrasonda herşey normal cıktı. Ense kalınlığında sıkıntı yoktu, burun kemiğini gördük. Şükürler olsun
bacaklarını gösterirken arasında bişe gördüm, erkek mi yoksa doğru mu gördüm dedim, %85 erkek dedi. Sağlıklı olsun daa
Çok şükür

Çok şükür canım çok sevindim bir oh çekmişsindir eminim bu arada ben doğru tahmin ettim

Ayyyyy harikaa ogluş yeğenimiz geliyor Gözünaydin canım sağlıkla devam etsin güzel haberler aldın ne güzel ikili test için kan verdin mi yoksa muayene edince gerek görmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…